Любо Пенев на път да смени Матеус

Натискат Боби Михайлов да отпрати германския треньор
Обновена: 14 дек 2012 15:05 | 3 сеп 2011 14:10,
157
Любо Пенев на път да смени Матеус
Снимка: Булфото

Треньорът на Литекс Любослав Пенев е на път да поеме държавния тим след края на тези квалификации.

Поне от три места натискат Борислав Михайлов да отпрати Матеус. Част от тарторите в БФС са шокирани от интервюто на Лотар пред английски вестници в навечерието на срещата, с което той прави на пух и прах родния футбол и националите ни.

"Защо не е казал, че заплатата му е 20 пъти по-висока от средната и я изкарва с 9 часа труд на месец", изригнал един от членовете на Изпълкома.

Друг пък - Йордан Лечков, веднага е лансирал приятеля си Любо Пенев. Според сливенския градоначалник в момента на "тези лекета" и "ментета" им трябва твърда ръка като тази на Чичовото, с която той удари по масата при пиянските изцепки в ЦСКА.

Идеята на Лече е Пенев да проведе и в държавния тим подмладяване, каквото вече е факт в Литекс.

Вариант за заместник на Матеус е и Стойчо Младенов. Той е отказал две оферти от клубове, очаквайки от БФС да се свържат с него.

В момента Стойчо е без работа, като той веднъж вече бе национален селекционер, но не успя да класира България за световните финали в Япония и Южна Корея през 2002 г. 
 

Още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
17
 
! Отговори
местен преди 12 години
аууу...тарАторите от БФС са шокирани, че се изложиха пред чужденците... ама то ланците, шкембетата и мерцедесите са вървежни само у нас.
75
1
 
8
 
! Отговори
осведомен преди 12 години
Правителството обсъжда създаването на електронен национален отбор по футбол. Софтуеърът ще бъде разработен от хакер и ще се обслужва от адвокат. Планира се да България да стане световен шампион служебно.
74
0
 
14
 
! Отговори
fen преди 12 години
то пък чичовото ще работи за средната заплата и по 8 часа на ден?! само така Лотар, право куме в очи!
73
4
 
1
 
! Отговори
До 70 преди 12 години
А ти какъв си бе ***?
72
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вземете мене и аз мога да взимам голяма заплата колкото време решите да ми я давате и резултата ще е не по лош от на плеяда треньори преди мен----бои,срам,бои ,срам....у-ууууу оооо на тея чалгаджии и 5-те наи известни световни треньори да им докарате и заплатите им по 100-милиона да е ще е все тая проблема е че в бг-футбола всичко е с врьзки не се става футболист чрез сьстезателно начало, а чрез врьзки и за това тези на терена са слабаци ,трябва да ги избирате като австралииските спецчасти....
71
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снощи трябваше да се направи бойкот на "националчетата" и стадионът да е празен. След като 35 хиляди дадоха по 10 до 40 лева, за да гледат тренировка на Англия и разходка на синситчетата, значи още има балъци в тази страна, затова и предуката ще се пъчи и ще доунищожава футбола. Не разбрах защо по тревата се разхождаха Иванов, Живко Миланов, Сърмов, Маркиньос, Генков!! Последният като ЦЕНТАРЛЕН НАПАДАТЕЛ ИМА 19 МАЧА И 0 ГОЛА В А ОТБОРА!!!
70
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БЪЛГАРСКА РАБОТА КАТО *** СТЕ ЕЙ!!!
69
0
 
1
 
! Отговори
do 67 преди 12 години
Не, накрива вълна *** и пречи...така беше май
68
1
 
20
 
! Отговори
Виц преди 12 години
(Да ме извинява Любо. харесвах го като играч, но и вица не е лош)Влиза Любо Пенев в магазин за обувки:-Имаш ли от тези обувки 47 номер?Продавачът отговаря:-Да.-Дай ми две леви....
67
0
 
6
 
! Отговори
gey преди 12 години
Не беше ли, на крив *** вълната му пречи
66
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За пореден път отправям молба към днес.бг. Моля, разберете, пише се "на път". Всяка изява в медийното пространство изисква елементарно познаване на българската граматика
65
0
 
11
 
! Отговори
the_middle_aged преди 12 години
Сравнително добре играят нашите футболисти,но проблема е се състои в това,че се пънат от топката която е на терена.Ако я нямаше,играта им би изглеждала съвсем по друг начин....А що се отнася до тренера,той освен да им каже да не се пънат от топката и тревата какво би могъл да стори?!
64
0
 
8
 
! Отговори
norm преди 12 години
Единственото,което това ръководство на БФС прави е да разпределя парите и сменя треньорите на националния отбор.Очертава се като във вица за новия бардак и старите ***.Който и треньор да докарат,няма ли футбол в България,няма да има и добър национален отбор.А кой отговаря за футбола -тези,които вместо да си отидат,сменят треньорите.А колкото до Матеус,като треньор не мога да определя,но в интервюто си за българския футбол бе болезнено прав.За това снощи гледах не България,а Германия-Австрия.
63
0
 
10
 
! Отговори
фергюсън преди 12 години
ТА ДА ПИТАМ , ЗА КАКВО Е ИЗЛЪГАЛ МАТЕУС!!! СЪЖЕЛЯВАМ САМО ,ЧЕ НЕ КАЗА- ФУТБОЛА В БГ. ДА СЕ ЗАКРИЕ 10ГОД. ,КАТО ИГРАЯТ В ПЪРВЕНСТВО ДЕЦА ДО 12ГОД.!!! ТЕЗИ МАЗМАНТИИ -ПЕРУКИ,ЛЕЧКОВЦИ ,И Т. Н. ДА СИ ХОДЯТ ВСИЧКИТЕ!!!
62
0
 
3
 
! Отговори
ела ме ритни преди 12 години
хм, Матеус им бил виновен. хаха. че, то топката се удара куту дерек у нашите бре. ако ще и Далай Лама да дойде, все ще е този резултат, с нашенския манталитет. то футбола, освен всичко друго е и интелект, да имаш мислена представа за части от секундата за поле в което няма противник, и да се придвижва топката зад гол линията. много е лесно, но трябва бърза мисъл, която за съжаление на българина липсва. успехи идват с играчи с много здрава психика. другото е - надей се к..... на пияни жени.
61
1
 
3
 
! Отговори
Казасов преди 12 години
Абе вие не разбрахте ли,че без Левски и ЦСКА няма национал.Ако треньора е червен,помощника син,и обратно.Национала-сплав от сини и червени/местни и външни/,и двама-трима за пълнеж.Справка-1991,2,3,4-Пенев/К Борисов/
60
0
 
6
 
! Отговори
gogo преди 12 години
То не стига че наще балеринки са с два леви крака,пък сега Любчо щял да идва ........ОМГ ,те и марсианец да докарат пак ще сме си същите,а именно:гелосани-връзкарски-чалгарски травеститчета :)
59
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според сливенският градоначалник в момента на "тези ***" и "ментета" им трябва твърда ръка като тази на Чичовото - твърдата ръка първо трябва за ръководството на БФС и тогава нещата може би ще тръгнат в правилната посока! А те все едни и същи се въртят там и не пускат кокала! Бъдете мъже и се махнете от там!
58
0
 
9
 
! Отговори
Go преди 12 години
В Gol.bg, откъдето сте взели новината, "напът" е написано правилно. Явно тук работещите писачи са неграмотни и е време за тяхното У В О Л Н Е Н И Е!
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз да ида пак ще ги докарам тия резултати с заплата 5000 на месец.Мога и да се показвам по медиите и да храча и гавря български народ с същия успех като некадърното германско ***.