Заради Лечков не съм в националния, призна Бербо

„Само критикува, а не се погледне”
3 сеп 2011 09:32,
404
Заради Лечков не съм в националния, призна Бербо
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Мегазвездата на родния футбол Димитър Бербатов разкри коя е причината да се откаже от участие в националния отбор на България.

Бербо говори веднага след загубата от Англия, която изгледа от трибуните на "Васил Левски".

"Има хора в БФС, заради които не съм в националния отбор. Те трябва да си отидат, за да стане хубаво. Ето казах ви защо не съм в отбора. Не е заради Боби Михайлов. От него не съм видял нищо лошо".

"Хората, които трябва да се махнат, се знаят. Тях никой не ги харесва, никой не ги обича. Водач на групата е Йордан Лечков. Само критикува, а не се погледне какво представлява", започна Бербатов

"Това е Англия, нормално е, постараха се момчетата, но Англия вкара три хубави гола. Тук ще излязат около 100 човека и всеки ще си каже мнението, всеки се старае, момчетата играха, това са техническите качества на отбора. Даже леко се поуспокоиха англичаните".

"Стилиян и Мартин останаха най-опитните и най-силните в националния, затова ги уважавайте и обичайте. Тези, които са повикани, може би са най-добрите, Лотар Матеус знае. Аз мисля, че всички направиха каквото могат", каза още футболистът.

"Моята тръпка е на друго място, стисках палци. Какво да си мисля, мисля какво прави детето ми. Трябва да му вярвам на Сър Алекс, опитвам се да му вярвам, губиш увереност и самочувствие понякога, но те се възвръщат", сподели още той.

"Стадионът беше толкова тих, толкова тих стадион не съм виждал. Всеки ще се прави на експерт сега. Хората живеят с мисълта, че това е отборът от 94-та. Това е друг отбор, други момчета.

"Аз няма от какво да се страхувам, не можеш постоянно да плюеш против отбора, аз поне така мисля", добави Бербо.

 Вижте още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


404
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
311
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лечков е най-долното *** на света.По антипатичен човек от него НЯМА! Много ме дразни
310
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
българският футбол със всяка година заминава все по-надолу в класациите ,като изникват такива отбор4ета със пари от мутрите и убииците като лекс лове4,лудогорец,нефтохимик, и цска през 1948 от комунистите
309
1
 
1
 
! Отговори
до 315 преди 12 години
Абе братче това за пейката е като шестица от тотото - случва се веднъж в човешкия живот ... но ако продължава 40 000 години. Проф. Константинов го е изчислил математически. Закълни се че можеш да минеш 10 км в крос темпо. Тогава ще трябва да позагрея за състезанието.
308
13
 
5
 
! Отговори
bibio преди 12 години
митко ти си абсолютен ***.туй са глупости за ле4ков и ти го знаеш.страх те е да не се провалиш в националния,затуй не играеш,(и заради евентуална травма)която да те изкара от Ман Юн.мишка си ти,нищо пове4е.дааа,може да си добър игра4,но не си 4овек,и това го показа тука като беше в Америка със отношението,което демонстрира към БГ феновете...жив и здрав
307
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали съм чорбар и отвреме на време с Дучката и неговата компания си говорим за Барби и казвам че за мене той беше добър футболист с потенциал, но вече нищо не става от него и те много се палят. Както гуедъта за Гонзалдо. Даже гонзи повече е допринесъл за българския футбол - поне направи неква кариера да ни вкарва на нас. Ако беше титуляр вместо Б сигурно и той щеше с лакти да разсипе от голове Андора. И двамата са ужасно Б А В Н И. Вижте Марто без оная скорост как му падна класата. Това е футбол
306
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 311това е критерий само за сините, щото единствените им значими европейски победи са с/у ЦСКА! е имат още 1-2 - с/у щутгарт и глазгоу рейнджърс...
305
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Футболът е проста игра за умни хора. Значи в нашия елитен футбол нямаме умни хора. *** силогизъм
304
0
 
0
 
! Отговори
До 308 преди 12 години
За разлика от теб,аз като казвам нещо,не го казвам без покритие,така че не съм сбъркал,не се закачай на тема физическа издръжливост,защото гаранция че пукналия ще си ти.Но ти сбърка за лъжицата и дремането в нета,на интернет отделям точно толкова време колкото ми е нужно,времето ми е ценно и не го хабя да изливам завист и простотия,пак за разлика от теб.Така че не мисля повече да си губя времето,и като за чао,пожелавам ти като си във всичко перфектен,да те сложат теб на пейка и да ти плащат::))
303
9
 
5
 
! Отговори
ot 105 преди 12 години
Колкото и минуси да ми поставяте факта, че Бербатов е *** не се променя. Футбола е отборна игра, отбора се състои от играчи, а играчите са различни. Бербо явно не иска да бъде чест от отбора, явно за да не се "злепоставя"! Жалко, а можеше да бъде полезен!
302
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господин Левскарю доколкото си спомням нула, че е по-лесно. Много се спъваше от топката, клетият.
301
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Самочувствието се гради от най-ранно детство. Ако има такива треньори какви футболисти да очакваме. И аз попаднах при един треньор който ме напсува един единствен път и му реагирах право в противната мутра. Изгониха ме но отидох в отбор където футболистите са хора а не животни. Мишките останаха да ги псува.
300
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
господин 4орбарю,"барби" колко гола е вкарал на ЛЕВСКИ ?
299
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Омразата на рогачите към Димитър е безгранична!Те никога са нямали такъв голям талант,никога *** не е играло в Англия-Висша лига и Германия имат един шофьор с малък клип от 20 секунди вкарва гол на най-слабия английски нац. отбор в историята.
298
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
вица на деня:фабио капело извикал 6 от ман4естър сити,5 от юнайтед,3 от 4елси,2 от ливърпул!матеус :6 от син сити;5 от наЙт флайт;3 от биад ; 2 от планет :)
297
5
 
1
 
! Отговори
до 292 преди 12 години
Е тука сбърка. Идвай да тичаме до отказ - ако не пукнеш от изтощение да пукна аз. И Барболинката не може да издържи колкото мен. Ще ви скъсам по физическо и по логическо. Като имаме възможности с приятели ритаме по 6 (шест) часа нонстоп. А ти тренираш само с лъжицата в странство. И дремеш в нета. Дано да не съм прав. И имам постигнат републикански рекорд по един интересен спорт.
296
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Важното е, да действаме като един народ, а не да се хулим един друг. Ти даже ме изгони, каза ми да гнияи хем подобни глупости- простих ти, защото си българин. Но повече не ругай българи зада граница ине ги наричай предатели. Защото не са.
295
8
 
4
 
! Отговори
видял преди 12 години
Бербатов как се хилеше, *** човека долен !!!
294
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бербатов е.....ще разберете като видите лицето му:)
293
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A da toi e edinstevniq koito var6i tova koeto mu haresva i si gleda semistvoto i raboti i vs dr ne6ta.Pak i ti govorq 4e za futbolist ne stava
292
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз пък знам още една професия където ти обявяват цената, за да се продадеш:) Древна е! Такъв е и Бербатов!