Заради Лечков не съм в националния, призна Бербо

„Само критикува, а не се погледне”
3 сеп 2011 09:32,
404
Заради Лечков не съм в националния, призна Бербо
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Мегазвездата на родния футбол Димитър Бербатов разкри коя е причината да се откаже от участие в националния отбор на България.

Бербо говори веднага след загубата от Англия, която изгледа от трибуните на "Васил Левски".

"Има хора в БФС, заради които не съм в националния отбор. Те трябва да си отидат, за да стане хубаво. Ето казах ви защо не съм в отбора. Не е заради Боби Михайлов. От него не съм видял нищо лошо".

"Хората, които трябва да се махнат, се знаят. Тях никой не ги харесва, никой не ги обича. Водач на групата е Йордан Лечков. Само критикува, а не се погледне какво представлява", започна Бербатов

"Това е Англия, нормално е, постараха се момчетата, но Англия вкара три хубави гола. Тук ще излязат около 100 човека и всеки ще си каже мнението, всеки се старае, момчетата играха, това са техническите качества на отбора. Даже леко се поуспокоиха англичаните".

"Стилиян и Мартин останаха най-опитните и най-силните в националния, затова ги уважавайте и обичайте. Тези, които са повикани, може би са най-добрите, Лотар Матеус знае. Аз мисля, че всички направиха каквото могат", каза още футболистът.

"Моята тръпка е на друго място, стисках палци. Какво да си мисля, мисля какво прави детето ми. Трябва да му вярвам на Сър Алекс, опитвам се да му вярвам, губиш увереност и самочувствие понякога, но те се възвръщат", сподели още той.

"Стадионът беше толкова тих, толкова тих стадион не съм виждал. Всеки ще се прави на експерт сега. Хората живеят с мисълта, че това е отборът от 94-та. Това е друг отбор, други момчета.

"Аз няма от какво да се страхувам, не можеш постоянно да плюеш против отбора, аз поне така мисля", добави Бербо.

 Вижте още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


404
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
331
8
 
5
 
! Отговори
do 339 преди 12 години
Tochno taka!!! Lechkov e napast...Otvratitelen 4ovek! Nqma tolkova gadna i nepriqtna mutra, i kato 4ovek i kato upravnik...4e e i nagyl
330
25
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бербатов футболист ли бил!?:) Пък аз си мислех, че е Мая Плисецка!:)
329
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В библията е казано:"Не давайте бисерите на свинете" Който се чуства сви..ня, ще се обиди. Пък и ще го удари на патриотизъм и на преклонение към финикийски знаци, само и само да се чуства важен. ***, мале колко съм щастлив, като живея в бг, гледам силиконки, подкупни съдии и живея на границата на бедността. Който не е като мен- да гние.
328
19
 
22
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Стига ве,спрете се,банални станахте да повтаряте,че преди 100 год бил вкарал 1 гол.Вижте го сега кво представлява,в днешния ден.Съсипа Сливен като град,направи футболен отбор и не можа да го опапа.Той освен да краде и да бачка за собствен интерес друго не може.
327
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да, колкото и да го плюят, той е добър футболист. Пък те да си плюят-дреме му на Бербатов.
326
20
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бербатов е добър футболист - не е кмет, не е манекен, не е пияница и не е к.рвар. Играе футбол и има право да се изказва за футбол. И хич не му пука за злобарските коментари - ше му накривите шапката..
325
5
 
6
 
! Отговори
бибио преди 12 години
абе мишки,колкото и минуси да ми пуснете,пак си знаете,4е съм прав...................................................................................................................................................................................................................................................................................бербата е ми6ка
324
7
 
8
 
! Отговори
реалността преди 12 години
Абе този мишок Лечков , що спря да коментира националния отбор след оказа на Бербатов , нещо обновление , нови играчи трябва , ръсеше тогава мозък , бъдещето го опроврга и мишката се покри .....
323
17
 
12
 
! Отговори
бибио преди 12 години
говори си ***,на кой му пука за тебе...сега ли се сети,4е ле4кото ти пре4и...хаххаха,***..като те заковаха на пейката ли???
322
9
 
11
 
! Отговори
бибио преди 12 години
вижда се,4е футболистите са наистина ***.виж стои4ков,(ама поне беше многоо добър игра4),а бербата е ми6ка(ее,не не толкоз *** кат стои4ков),амасамо реве(той и затуй не го пускат да играе у ман юн.)
321
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От интервюто стана ясно и друго че българските пияници са толкова зле че падат от другите пияници в Европа - английските :-)))))))
320
10
 
9
 
! Отговори
bibio преди 12 години
да бе,като не ми става,обвинявам жената,абе митко,ко ти пре4и ле4кото,ти,ако си наистина добър игра4,пука ти 4е ти дреме.играй и покажи 4е наистина си """супер звезда""""дааа,ама стах,и за ко да играеш без пари....нали..за една слава само???струва ли си??неее...по добре да седиш на пейката у ман юн.
319
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не се лъжете, Бербатов никога няма да вкара гол на Англия. Една година да играе няма да вкара. Да не е луд. Нали Лечков като вкара на немците и го изгониха от Хамбургер и президентът им си каза официално, че причината е тази.
318
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човекът се разприказва. Говори уж свестни неща, но го виждаш, че цъфти, сияе. Никога не е бил толкова сияещ. И накрая изплю къмъчето - защо да се върна да направя пак един два слаби мача и да ме псуват ПАК. И преди това днес да ми свърши кариерата аз съм доволен. Това е човек без амбиции, ехидства и се смее на гърба на националния отбор. По добре да не се връща. Прогледнете негови защинтици - хубаво чуйте какво казва и вижте как грее, сияе. Като си играч пак ще те псуват някои, но ти играеш
317
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябваше да бием Англия, поне да бе 2:3 или 1:3. А то- тези англичани са били винаги високомерни към нас! Но само как бихме гърците някога....ех...
316
9
 
11
 
! Отговори
реалността преди 12 години
Сега се вижда каква трагедия сме без Бербатов , гол може да вкараме само в уговорен мач . Какво прави малката перука на вратата за пореден път неразбирам , този отбор имали голмайстор ,някакъв халф който да връзва играта , един Мартин нестига.....
315
0
 
6
 
! Отговори
А пък преди 12 години
На мен хич не ми пука!!!
314
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Литекс няма значим пробив в Европа. ЦСКА пет години е абонат. Левски си разсипа хубавия коефициент с Тампере (вече в Б група на Финландия) и Жилина, разбита от исландски отбор сега с 3-0. Лудогорец напазарува играчи, но треньорът им е поредният недоказал се като тренер бивш футболист. В националния гонят Стенли и Марто, единствените на които им пука и страдат при загуба с нас, НАЙ-ЗЛЕ Е ДА СМЕ БЪЛГАРСКИ ФЕНОВЕ. Съчувствам и на цесекари и на левскари, на всички. Само феновете сме на ниво, мъкаааа
313
3
 
5
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Ето и интервюто с Д. Бербатовvbox7/play:92a409c56fКакто и той казва "знайни и незнайни войини" и е прав, тук в коментарите всеки е компетентен. С това разполагаме, казвам аз, каза го и той!
312
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С нищо България не е по-слаба от Черна гора, но докато Перуката и Какадуто не се махнат нямаме шанс. Бербатов добре направи като го мързи да се махне, но трябва да се махнат и много други - цялото ръководство на БФС. Бяха добри футболисти, но сега пречат само. Всичките мафиотски шефове на клубове - тотомафии и перачници на пари. И след пет години тук ще цъфти. Сега всеки втори мач е съмнителен за нещо.