На това дередже сме от такива като Благо!

Георгиев напуснал, защото решил, че няма да е титуляр, смята Мадански
10 окт 2011 19:06,
79
На това дередже сме от такива като Благо!
Михаил Мадански Снимка: БТА

Селекционерът на футболните ни национали Михаил Мадански прогнозира минимален успех за България над Уелс в утрешната европейска квалификация. Срещата е от 21.05 ч. на стадион "Васил Левски".

"Обещавам на всички българи, че ще дадем всичко от себе си, за да победим. Аз лично очаквам минимална победа в наша полза. Според мен вече няма значение дали ще сме на 4-то или на 5-о място в крайното класиране на групата", заяви на официалната пресконференция преди мача Мадански.

Селекционерът разкри и кога е разбрал за отказването на Благой Георгиев от националния отбор, както и евентуалната причина за това.

„Към 11 часа разбрах, че Благо е напуснал лагера, това си е лично негово решение, мотивите за това, че си е тръгнал, трябва да разберете от него. Сега си давам сметка защо националният ни отбор е на такова дередже".

"Сега си давам сметка и колко трудно им е било на треньорите, които е трябвало да се съобразяват с капризите на този или онзи. Национален отбор ще има, когато треньорът има водеща роля“, категоричен беше той.

Още по темата

„Могат да се намерят хора, които знаят за какво идват в националния. Ще ви дам пример със Станислав Генчев, който посред нощ да му се обадиш, пеша тръгва. Да сте чули Златински или Мартин Петров да е казал нещо? Аз не съм чул. С такива хора ми се работи в националния“, добави селекционерът.

„Щом Благой Георгиев напусна по този начин, значи не е гръбнакът на отбора. След вчерашната тактическа тренировка, вероятно той е останал с впечатление, че няма да е титуляр, въпреки че аз досега не знам кой ще е титуляр“, добави Мадански.
 

Още български футбол в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
0
 
! Отговори
виновен преди 12 години
еее ся ми стана ясно защо е на това дередже БГ футбола - Благо е виновен! абе аланколу ся има да се оправдавате с него . преди беше Бербатов . е ся като се махне да видим кой ще е
77
0
 
0
 
! Отговори
Нов Бардак преди 12 години
вижте кво нов бардак със стари к**ви не стаа ... прав си е благо да си оди ... до момента в който на тренера ще се обаждат *** и пульо и ще му редят отбор ... амчи за къв е той тренер тогааа ... е всички тея дет се обждат те да го играят задружно треньор ама да се появят публично че да ги знаем кои са мизерниците
76
1
 
1
 
! Отговори
555 преди 12 години
В Националния е редно да играят най-добрите футболисти на България. Същото важи и за треньора. Треньор трябва да е най-добрия треньор на България. Ако тоя ни е най-добрия треньор, *** ти и футбола, който го имаме.
75
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То само Благо да беше, ама не е. От котилото Ви е, материяла Ви е лош!
74
0
 
0
 
! Отговори
dobrev преди 12 години
Snego i bez nego vse s6shoto nestava tozi tatuiran samozabravil se maneken.Sram pretensiitemu nqmat kapka pokritie,neoseni tejesta na nasionalniq ekip ako ima oshe takiva dase mahat i te vednaga.Neshasti bezs6rsati mishki
73
0
 
5
 
! Отговори
еее преди 12 години
Благо беше добро дете, обаче славата и парите му се отразиха зле. Много си повярва горкият!!!
72
0
 
3
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 12 години
Те в този "национален отбор" все от сой са ги избирали. А конкретно визираният "футболист" отдавна демонстрира доблест и мъжество. (Дайте му тълковен речник, че се съмнявам да разбере прочетеното.)
71
0
 
1
 
! Отговори
5646545 преди 12 години
мадански е върха на черешката.......не е началото на края ....а е края на края
70
0
 
8
 
! Отговори
TRAL преди 12 години
Абе той бременната си приятелка заряза, хем си беше титуляр там че националният ли. В Терек си е цар и любимец на президента, защо да се мъчи в националният
69
0
 
2
 
! Отговори
Пепо преди 12 години
е къде играе Благо бе ***? В сериа, висшаталига или промера?
68
1
 
41
 
! Отговори
аз преди 12 години
махай лигльовците.пусни момчета които ще дадат всичко от себе си на терена. момчета с Български сърца. успех Мадански
67
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на Мадански - да ги маха всичките манекени , да сложи млади момчета надъхани и мотивирани ...
66
12
 
4
 
! Отговори
човек преди 12 години
да бе , всичките признати навън играчи са виновни , а известния само в българия треньор е дъ бест . народа е казал - рибата се вмирисва откъм главата . откакто боби и сие управляват бфс , вутбола ни върви стремително надолу . може да беше добър вратар , но като администратор и *** зап зеле не става от него .
65
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма гимнастик в света които не се прекланя пред Йордан Йовчев или борец които не сваля шапка на Станка Златева знаят ги че са българи , кой в световния футбол знае кой е този путешник Благето георгиев .. кой ??? Какво е направил този лигоч за българския спорт та са му толкова големи претенцийте ,те като излязат на терена то са диадеми по главите то са гелове , татуси , сигурно и *** си е набутал отзад , Благе дано прочетеш това и разбереш колко голям *** си *** , няма нищо мъжко в тебе
64
1
 
36
 
! Отговори
ъъъ преди 12 години
време му беше на блажко. а ония двамата плешивци от бфс-то кога?!
63
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той Джизъса по бързо седи от колкото бяга казаха...
62
0
 
69
 
! Отговори
ГАЦО БАЦОВ преди 12 години
От националния отбор се отказа един великолепно татуитиран футболист. Ще го запомним с татировките, с това че беше чалгаджия и сменяше чалгаджийки и че напусна националния обиден, щото така правят селяните, когато не им уйдиса нещо !... Велик беше в нищо правенето на терена и в това, че бе целеустремен в гелосването на прическата си !...просто велик....*** ! ...БУХАХАХАХАХААХХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА....
61
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боби Махайлов като футболист си заслужи да бъде на върха, но като президент на БФС си заслужи само наградите от "Господари на ефира"!!! Не е виновен за всичко, но лидера отнася и грешките на тези лед него....
60
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ей най после Ви светна абе дали сте *** къде дремахте 8 години
59
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мадански, Мадански! Итвоят акъл много не си е на място! Човек като се откъсне от действителността, то значи шизофренията го е ударила яко вече!