На това дередже сме от такива като Благо!

Георгиев напуснал, защото решил, че няма да е титуляр, смята Мадански
10 окт 2011 19:06,
79
На това дередже сме от такива като Благо!
Михаил Мадански Снимка: БТА

Селекционерът на футболните ни национали Михаил Мадански прогнозира минимален успех за България над Уелс в утрешната европейска квалификация. Срещата е от 21.05 ч. на стадион "Васил Левски".

"Обещавам на всички българи, че ще дадем всичко от себе си, за да победим. Аз лично очаквам минимална победа в наша полза. Според мен вече няма значение дали ще сме на 4-то или на 5-о място в крайното класиране на групата", заяви на официалната пресконференция преди мача Мадански.

Селекционерът разкри и кога е разбрал за отказването на Благой Георгиев от националния отбор, както и евентуалната причина за това.

„Към 11 часа разбрах, че Благо е напуснал лагера, това си е лично негово решение, мотивите за това, че си е тръгнал, трябва да разберете от него. Сега си давам сметка защо националният ни отбор е на такова дередже".

"Сега си давам сметка и колко трудно им е било на треньорите, които е трябвало да се съобразяват с капризите на този или онзи. Национален отбор ще има, когато треньорът има водеща роля“, категоричен беше той.

Още по темата

„Могат да се намерят хора, които знаят за какво идват в националния. Ще ви дам пример със Станислав Генчев, който посред нощ да му се обадиш, пеша тръгва. Да сте чули Златински или Мартин Петров да е казал нещо? Аз не съм чул. С такива хора ми се работи в националния“, добави селекционерът.

„Щом Благой Георгиев напусна по този начин, значи не е гръбнакът на отбора. След вчерашната тактическа тренировка, вероятно той е останал с впечатление, че няма да е титуляр, въпреки че аз досега не знам кой ще е титуляр“, добави Мадански.
 

Още български футбол в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За сажаление в националния няма силни характери като Стоичков,Сираков,Пенев,Иванов,а само мишки които мислят как да с напият,ама май и това не могат.Спомням си мача с Германия 1994 като ги треснахме на световното цял ден в басейна с бирите и после се хвърлиха като лъвове и изядоха швабите .ТОВА ЗА САЖАЛЕНИЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ.
37
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На 14.10 от 11ч.протест на пл.Св.Ал.Невски.
36
2
 
24
 
! Отговори
благойчо преди 12 години
тоя *** да вземе да прочете малко пресата и да види че на никои не му пука за него.Да вземе да ходи при азиско и да си се пляскат и татуират.Интервюта щял да дава обяснения......дрън дрън.Един грешник по малко
35
1
 
18
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
ако питат мен - закривам бефесета мефесета и национални отбори. всичко на самоиздръждка и т.н. как не видях зле изглеждащ ритнитопковец с лоша кола и мадама без цици. а на терена - дрисльовци. по-добре без тях.
34
25
 
1
 
! Отговори
boji преди 12 години
blago e mnogo goliam mojete samo damy zavijdate
33
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя пък Благо, гати и лекето.На голям футболист се прави и на много важен.Пука му на някой, че се е обидил.Благо, момче, ти не си нито Стилиян Петров, нито Мартин Петров, нито Бербо, за да се правиш на важен.И какво си мислиш, Благо, че сега всички ще тръгнат да ти се молят да останеш???
32
0
 
51
 
! Отговори
МИНЬОРЕЦО преди 12 години
ООО ДЖИИИЗЪС ! ОООО ФОЛК ЛЕГЕНДО ! АКО ТЕ ПОСЛЕДВАТ ВСИЧКИ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ , ЩЕ СЕ НАПИЯ ОТ ЩАСТИЕ
31
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво, една дупка по малко в националния. Ако се разкарат и божинов и стилян и имаме шанш да направим нов млад отбор. Ама с такива недуразумения като Благо и т.н. леваци сме пак за никъде. Вън от отбора, всеки който е взел участие да сега.
30
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кой па беше тоя благой георгиев
29
1
 
47
 
! Отговори
Бобик преди 12 години
Благо си е помислил, че като тръгне много ще се натъжим и ще му се молим да се върне като Спасител! Благо, с нищо няма да те запомним!
28
0
 
53
 
! Отговори
DS преди 12 години
a! подвижния иконостас си тръгна...колко тъжно. За 48 мача 5 гола. Eгати успеваемостта.За какво ли ще дава пресконференция, сигурно има някое ново тату нa *** за показване. Да се напием oт мъка зa Благo и намазаната мy кoса с майoнеза.
27
3
 
33
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
Напускането на Бербатов и Георгиев нямат нищо общо. Бербатов е гол-майстор на нац. отбор за всички времена.... дал е на отбора много. Спомни си как всички бяха с/у него преди да се откаже - всички. Аз на негово място бих направил същото. Георгиев от друга страна е абсолютно заменим футболист. Посредствен. Сега знае, че е в центъра на вниманието като един от опитните на които ще се разчита и се отказва. Евтин трик на глупав човек.Дано никога не се върне, ако се върне аз няма да гледам отбора!!
26
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На кривата ракета , космоса и е виновен!
25
22
 
9
 
! Отговори
hadministratora преди 12 години
Пука му на Георгиев.Той си е милионер и без националния,като Бербатов и двамата ги боли швепса за България.
24
0
 
65
 
! Отговори
срам и позор преди 12 години
Б. Георгиев е срам за България. Нека махнем *** от бълг. нац. отбор.
23
0
 
64
 
! Отговори
Гнус ме е преди 12 години
Колкото и грубо да звучи, на този нехранимайковец (Георгиев) бих му набил няколко шамара ако го видя.Твар, ***, пропаднал морално човек.Остави жена си бреммена и се хвана с чалга-силиконка..... набожен е енали. Е нашите деца от този ли ще взимат пример????Бой само за такива лай.а
22
0
 
64
 
! Отговори
Антуфутболист преди 12 години
Да видим утре какво ще каже Благой Георгиев в своя защита. На мен това ми е най-антипатичния БГ футболист. ***, което се прави на вярващ. Вярващ, но цяла БГ знае какво направи с бременната си жена. Няколко татуировки с лика на Исус не го правят праведен християнин. Отвратителен е.За футболните му качества също не мога да кажа нищо добро, абсолютно посредствен футболист.Надявам се никога повече да не облече нац. фланелка!
21
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за първи път някой да каже истината за тези прехвалени "звезди" на българския футбол. Този човек може да е всякакъв, но знае че е камикадзе и казва истината. Лошото е че и на него ще му скроят шапка. А иначе е страшно прав. Докато треньора не е най важната фигура във футбола ни, без значение как се казва и от къде е , ще сме на това дередже.
20
0
 
30
 
! Отговори
Баста преди 12 години
Крайно време е мъжкият футбол и участието в националният отбор да станат аматьорски, т.е. да не се заплаща за участие в него. Парите от тотото, федерацията и спонсорите да отиват само за детско-юношеската школа. Тогава ще играят хора, които обичат играта, а не лигльовци. При това положение и спонсорите ще се отсеят - няма да могат да си "перат" парите чрез фиктивни и изкуствено раздути договори. След няколко години и резултатите ще дойдат. Засега - срам.
19
2
 
2
 
! Отговори
шуменпейтриът преди 12 години
къде е аскьово?