На това дередже сме от такива като Благо!

Георгиев напуснал, защото решил, че няма да е титуляр, смята Мадански
10 окт 2011 19:06,
79
На това дередже сме от такива като Благо!
Михаил Мадански Снимка: БТА

Селекционерът на футболните ни национали Михаил Мадански прогнозира минимален успех за България над Уелс в утрешната европейска квалификация. Срещата е от 21.05 ч. на стадион "Васил Левски".

"Обещавам на всички българи, че ще дадем всичко от себе си, за да победим. Аз лично очаквам минимална победа в наша полза. Според мен вече няма значение дали ще сме на 4-то или на 5-о място в крайното класиране на групата", заяви на официалната пресконференция преди мача Мадански.

Селекционерът разкри и кога е разбрал за отказването на Благой Георгиев от националния отбор, както и евентуалната причина за това.

„Към 11 часа разбрах, че Благо е напуснал лагера, това си е лично негово решение, мотивите за това, че си е тръгнал, трябва да разберете от него. Сега си давам сметка защо националният ни отбор е на такова дередже".

"Сега си давам сметка и колко трудно им е било на треньорите, които е трябвало да се съобразяват с капризите на този или онзи. Национален отбор ще има, когато треньорът има водеща роля“, категоричен беше той.

Още по темата

„Могат да се намерят хора, които знаят за какво идват в националния. Ще ви дам пример със Станислав Генчев, който посред нощ да му се обадиш, пеша тръгва. Да сте чули Златински или Мартин Петров да е казал нещо? Аз не съм чул. С такива хора ми се работи в националния“, добави селекционерът.

„Щом Благой Георгиев напусна по този начин, значи не е гръбнакът на отбора. След вчерашната тактическа тренировка, вероятно той е останал с впечатление, че няма да е титуляр, въпреки че аз досега не знам кой ще е титуляр“, добави Мадански.
 

Още български футбол в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
15
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Този Мадански е пълен безхаберник относно футболът,а ми се струва че беше и замесен в един корупционен скандал с некакви чанти с пари,а и като видех по ТВ какви тренировки прави явно е специалист по безхаберие,утре ще докаже това си качество,дано не съм прав,но той е от чергата на Михайлов и Лечков нагли и престъпни типове,вождовете на футболната мафия,
57
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей от кога чакам такъв "кадърен" треньор! Щял да изгони всички и да прави нов отбор:)) От кого обаче! Българите още не разбрали, че на този свят има можещи и неможещи, а не стари или млади, грозни или красиви и т.н.!
56
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
56 - Та какви са успехите на Мадански, че не разбрахме друго, освен как целият свят му пречи:)) Я кажи нещо за състоянието на младоците под негово ръководство:)))
55
17
 
13
 
! Отговори
бобо преди 12 години
Ей, мушморок, треньорите са си наред, няма играчи. Мадански е много точен и страхотен специалист. Той какво е виновен, че останалите са чалгаджии. Какво е виновен, че бате Митко е срамната буба на страната, балерината и ****ата, която никой не иска да вижда. Какво е виновен, че и Джизъса е същия. Какво е виновен, че мъстиите и надувките като Мартин и Стилян Петров са същите и те са следващите пътници. Има само ****и в националния, а не мъже, които да защитят името на България.
54
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ми е интересна визитната картичка на Мадански и успехите му като треньор:)))) Особенно като треньор на младите, дето записаха само една победа и другото......:) Аман от *** с държание тип "Борисов"!
53
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Джийзъса си тръгнал? То... каквото с него, такова и без него
52
3
 
5
 
! Отговори
do Tomas преди 12 години
Bace ti v***obshte jiveesh li v BG? Na koi vikash bravo bre? na 3te gola na BG v grupata li? Takova ***, a to ne e samo NIKOGA, v***n do kraia i da ne pomirisva nacionalniia himn!
51
12
 
8
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Простотии - на това положение сме от такива като перуката и лечков и докато те не се махнат подобрение няма да има.Браво на Благо, че се махна.
50
10
 
47
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
Човека рискува да му се лепне едно голямо черно петно ако не върху кариерата му, то поне върху личността му, поемайки националния. Аз лично шапка му свалям, че се е съгласил да се заеме с тая шайка.
49
6
 
48
 
! Отговори
Hristov1984 преди 12 години
Не ме интересува миналото на Мадански. За първи път от години насам чувам треньор на националния да казва истината без да си спести почти нищо от това, което мисли, но най-важното е, че само той изложи ясна визия за отбора. Вижданията му донякъде се припокриват с нашите мнения като фенове на играта. Аз казвам да му дадем шанс да се опита да направи нещо. Наясно съм, че в следващите мачове ще ни тупат като брашняни чували, но ще е така докато и последния Благо сам си тръгне от отбора.
48
6
 
26
 
! Отговори
ппп преди 12 години
Явно това беше единствения начин да го разкарат тоя. Всеки мач за тъч играе. Слаб, по-слаб, ептен слаб, дибюдус слаб, Благо.
47
5
 
14
 
! Отговори
Сержант преди 12 години
Перуката да се постриже и с другата гола *** да напускат , че след тях както се вижда трева не никне
46
6
 
29
 
! Отговори
Изфъщяла лимонада преди 12 години
Марш манекените от националния отбор, да пуска младите момчета да се обиграват .......
45
4
 
29
 
! Отговори
Vlado преди 12 години
Единственият положителен изход за този отбор е да го разформироват. Аз съм сигурен, че 99.9% от българите не го чувстват като свой национален отбор, а като сбирщина от хора с високо самочувствие без обаче никакво покритие. Да го закриват тоя отбор, за да ни олекне и на нас най-накрая и да не се срамуваме вече от некадърното им поведение, на терена и извън него !
44
5
 
5
 
! Отговори
Dan преди 12 години
Абе тези селекционери не гледат ли записи от срещите?????????????При 20 получени гола 15 са минали през Иван Иванов ...а в останалите 5 е като статист на терена!!!!!!!!!!!Няма по-добър от него ли??????????Е явно по-лош избор няма как, ама трябва някой да пробва да го смени кой му стои зад гърба не знам ама е твърд титуляр въпреки всички допуснати грешки, да вярно вкара гол...ама след това два ни нанизаха от неговата зона в които той беше като мантинела!И Ники М. пази - като че да се пази!
43
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя пък кой е?
42
4
 
16
 
! Отговори
Чоека преди 12 години
Този джизъса отдавна такива кокони като него и божо да фащат пътя и да не са обръщат даже. *** и мързеливите *** *** ***. За клубнее отбор къде падат парите мое да рита, ам за националния са вее като прани ***. НЕКАДЪРНИЦИ !!! Утре с кеф ще пия една голяма ракия, дано и другите пръдни да се изнищат като този пратен ни от някой господ, характерен некадърник.
41
3
 
15
 
! Отговори
bobi преди 12 години
DA MU SE OTNEME BG PASPORTA I DA STAVA 4E4ENETC,KOPELETO SMOTANO.ABE NA KOI MU PUKA ZA TAZI *** BE?GENA MI KATO GO GLEDA POSLEDNIAT PAT VIKA KAKAV E TOZI SME6NIK BE? TOZI GO ISTRAX OT TOPKATA
40
1
 
11
 
! Отговори
borcho преди 12 години
tos SMESHKO KOI GO BROI SA JIV
39
3
 
29
 
! Отговори
eve1 преди 12 години
Ооох,най-после една добра новина от националния отбор!Откога чакам тази пу-ка Благо да се махне.