Гонзо: Сираков постоянно вреди на "Левски"

"Грамотен съм колкото Боримиров", каза спортният директор
Обновена: 11 дек 2011 20:54 | 11 дек 2011 20:54,
43
Гонзо: Сираков постоянно вреди на "Левски"
Георги Иванов-Гонзо Снимка: архив, Булфото

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов обяви, че Наско Сираков непрекъснато вреди на отбора.

Бившият шеф на "сините" преди няколко дни се изказа, че Гонзо е превърнал тима в селски. Към него се присъедини и Даниел Боримиров, който пък нападна Иванов, че е неграмотен.

"Колкото Боримиров съм грамотен. А Сираков нарича Левски селски отбор, защото не е в клуба. Ако се върне на работа, веднага Левски ще стане европейски отбор. През последните три години Сираков повече пречи на Левски, отколкото да помага", коментира Гонзо пред Канал 3.

Той добави, че през зимата ще бъдат привлечени 3-4 нови попълнения.

"Не е вярно, че селекцията се прави изцяло от мен и не се консултирам с никого. Който се занимава с футбол, знае, че стават грешки в селекцията. Мисля, че част от чужденците не успяха да се аклиматизират и приспособят към тима. Това е причината за недоброто представяне. Знаете, че футболът е колективна игра, но когато има проблеми на 2-3 поста, това няма как да не се отрази", допълни Гонзо.

Още новини от българския футбол в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
10
 
! Отговори
Попов преди 12 години
Долу ръцете от Инж. Иванов! Да е жив и здрав и да ръководи Левски завинаги! :)
18
2
 
19
 
! Отговори
САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ преди 12 години
Гонзо ще остане в историята с кървавият гол,дългото рамо , черните слипове и голмайстор в дербитата .А и като неудачник в чужбина.Но като ръководител ще остане в паметта на синята общност като вечнообещаващият добро бъдеще,но останал без отличие Нарцис съучастник в ,,казанската афера''.Фен съм на Ботев Пловдив ,но ми е жал за ,,сините шалчета'' които застават зад инж.- осмокласник.
17
3
 
11
 
! Отговори
НА СНИМКАТА преди 12 години
НАЙ-ПРОВАЛЕНИЯ ЛЕВСКАР НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНАСЪСИПА И ОТБОРА
16
11
 
8
 
! Отговори
Левскар преди 12 години
Гонзо като фуболист го биваше само в едно.. Да мачка чорбата. Сега и това не го може ;( САМО ЛЕВСКИ!
15
2
 
48
 
! Отговори
цесекар преди 12 години
Гошо,ти като посредствен футболист едва ли знеш,че когато Наско вкарваше на световните първенства във вратата на Аржентина и Италия ти си играел в трета селска дивизия.За тва такива като тебе требе не да са директори *** грандове ами чистачи на колзетите им.Тва е лично мнение на един ЦЕСЕКАР.Щото ние умеем да уважаваме конкуренцията.
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гонзо не става и трябва да си ходи, а това че се оправдава с тези отпреди 3години, е тъпо и познато от политиката.Там едни некадърници реват също от 3 год , че предишните са виновни, но стискат здраво кокала.
13
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Листопад 3-ти сезон.
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Присмял се хърбел на щърбел...
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***
10
4
 
22
 
! Отговори
син преди 12 години
Сираков един път го изгони Чорни , че бъркаше в касата , после като направи -16 точки ги изгониха за втори път заедно с Мъри , но не спира да плюе чрез Дон Лайнон и мекотелото Ефрем по Левски. И защо плюе по Гонзо , като всъщност Боримиров го изпързаля ? Сега е особено ядосан ,защото вижда , че и при новите финансови спонсори за него няма място . Никога не е късно да се орезилиш ! А Гонзо е дал не по-малко от него за отбора , а като финансии работи почти за нищо !
9
5
 
25
 
! Отговори
спортисче преди 12 години
няма да обиждате ИНЖИНЕР ИВАНОВ!
8
20
 
23
 
! Отговори
perko преди 12 години
Всички лефскари са ***.
7
4
 
12
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Никой не се е...оженил за ФК Левски.Без всеки...може и на всеки му минава...времето.Но това трябва да се...приема мъжки и да не се прави трагедия.На Сираков времето му мина,сега е начело Гонзо,който е дал много за отбора;трябва да се уважават усилията му да го направи класен клуб.
6
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГОНЗО ЗА ЛЕВСКИ СИ ИКОНА ТРЪГНИ СИ ПРЕДИ ДА ТИ СЛОЖАТ АНАТЕМАТА МОЛЯ ТЕ!
5
17
 
21
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
Левски е много повече от Сираков,Гонзо и Боримиров!!! Престанете да се дърляте като селяни на мегдана пред кръчмата. Докато работите един срещу друг само вредите на Левски и себе си. Ивие и депутатите май не сте чели какво пише на народното събрание ...
4
12
 
43
 
! Отговори
Х & H преди 12 години
Вижте го тоя на снимката бе самата му физиономия е много ***,е как да не е и той самият много ***.Типичен делиорманско-шуменски ***.Сираков ако се върне на работа теб и в Бусманци нема да те искат на работа ***.
3
7
 
53
 
! Отговори
играч преди 12 години
Абе тоя гонзо какъв е? Какъв футболист е? Бил вкарал най-много голове на ЦСКА,нещо друго направил ли е? Националния отбор- НИЩО. Излезе в чужбина-усра се,беше толкова ***,че не можа да научи езика на страната в,която играеше,накрая се заби в Турция,където свърши "славната" му кариера. Сега се мисли за друг марадона и се прави на велик
2
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам дали Сираков само вреди,ама ти откак стана директор и тренер после-със сигурност навреди и закопа отбора.А това колко си грамотен-съмнявам се да имаш повече акъл от една чалгаджиика-тоест може би да можеш да си свариш яице.Докато не се махнеш от Левски-на стадиона няма да стъпя.
1
33
 
42
 
! Отговори
аналИзатор преди 12 години
Точно, ясно и кратко - *** за Лефски!