Футболист №1: Милан е моята мечта

"Не съм забравил мача с Вердер, той промени живота ми", призна Ники Михайлов
Обновена: 23 дек 2011 21:23 | 23 дек 2011 21:19,
153
Футболист №1: Милан е моята мечта
Снимка: БТА

 Футболист №1 на България Николай Михайлов мечтае да премине в Милан. Днес стражът на националния отбор и Твенте по-рано бе обявен за най-добър за изтичaщaта година на специална церемония в комплекса Царско село.

 
"Радвам се, че спечелих тази награда. Тя е по-ценна за мен, отколкото призът за най-добър вратар в Холандия. Все пак аз съм българин", заяви след награждаването Михайлов.
 
"Благодаря на журналистите и на феновете, които гласуваха за мен. Поставил съм си много големи цели, имам мечти, които не искам да споделя сега. Сега искам да премина в друг отбор, като се надявам това да стане през лятото", допълни вратарят.
 
"Ако зависеше от мен, бих избрал Милан, това е огромен клуб. Искам да бъда вратар на Милан", заяви още новият №1.
"Не съм забравил мача с Вердер, той промени живота ми. Радвам се, че тогава имаше хора, които застанаха зад гърба ми и бяха до мен. Пет години по-късно отново виждам тези хора. И това ми е достатъчно".
 
До церемонията, незнайно по чие нареждане, не бяха допуснати журналисти. Представителите на медиите, които в крайна сметка гласуваха за десетката, бяха помолени да изгледат церемонията извън залата на плазмен телевизор.
 
Поне до началото на награждаването в залата не се появиха вторият и третият в класирането – Стилиян Петров и Димитър Бербатов. 
Още по темата
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На такъв народ,такава участ!Халал да ни е!
88
4
 
26
 
! Отговори
dynamo преди 12 години
Смешен, трагичен вратар, нямам думи!!! А и татенцето му се видя колко струва 94-та, добре, че вкараха Пламен Николов иначе отнасяше 6 парцала най-малко! Долна, плешива мафия! Пародия на всичко! А журналистите - що киснахте в коридора бе продажници?!?!?!
87
0
 
9
 
! Отговори
Anonimen преди 12 години
Eto za tova nqmame futbol !!!!Tiq hora sa se SAMOZABRAVILIIIII prosto nqmam dumi.Tova darvo futbolist na godinata!Gorko na taz darjava.Tozi si koronqsva sina ,Nasko Sirakov toi pa na ku4ek parti za otkrivaneto na klub na umnite mu da6teri.Ama taka e dokato stoim otstrani i gledame taka 6te bade.
86
1
 
21
 
! Отговори
new koz преди 12 години
Добре дошли в ***. Днес боми награждава некадърния си син за номер 1 и всички жорналя пляскат като в северна Корея, утре същите хора ще кажат иронично че в България всички разбират от футбол и политика(демек простолюдието да не се обажда).
85
2
 
38
 
! Отговори
БТК преди 12 години
"Милан е моя мечта"Е как няма да ти е мечта!Милан от години е бил желязна защита!Перфектно за слаб вратар като тебе ....
84
2
 
43
 
! Отговори
abv преди 12 години
ето затова нямаме футбол, тато награждава *** олигофренче, всички ръкопляскат щото чалгата е на почит, да са ни честити всички мутри, мутреси и малки мутресанчета, па тия дето ходят по мачлетата да пият една студена водица и да хлъцнат от кеф, айде чао
83
21
 
4
 
! Отговори
Matiy преди 12 години
Пиянски коментари винаги ще има,независимо кой изберат.Ако зависеше от мен щях да го избера на толкова,защото е много добър,а просто защото в сравнение с всички останали и в България и в чужбина той се представя на постоянно ниво и се заслужи поста ...
82
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес тате бобчо короняса плешивото си малоумно некадърно синче-пиянде недоносче за номер 1 тъпкач на пловдивски и ихтимански пачавротини и заедно с Корсика доуби българския футбол.А,Честито!
81
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ABE I ZIDAN E PLE6IV , AMA TOVA KAKVO OB6TO IMA S FUTBOLA I SAS ZAVIZTA?
80
2
 
33
 
! Отговори
Гошко преди 12 години
На въпроса: "Искате ли да спите с Николета Лозанова?" 95% от българските национали отговорили с "Никога повече!".
79
2
 
7
 
! Отговори
Калин преди 12 години
БАТЕТО АКО БЕ ЖИВ .. И БЕ ШЕФ ЩЕ ШЕ ДА ИСКА ПРОЦЕНТ ОТ НИКИТО, НАДЯВАМ СЕ НЕ ОТ ТЕМЕТО... ИНАК КЪДЕ ТИ ЩЕ ОПРАВДАЕ ИМОТИТЕ СИ :)
78
3
 
7
 
! Отговори
Калин преди 12 години
КАКВО Е ПОРОК, ТОДОР ЖИВКОВ ДАВАНА ЛЮДА / ЛУДА / ЖИВКОВА ОРДЕН ВЛАДИМИР ЖИВКОВ ..ИЛИ МАЙ БЕШЕ ОБРАТНОТО ХАХАХА
77
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това пък от къде дойде?Чета по-долу коментар колко сме били гадни, че плюем по 4-те в света.Ами, живота на човек не е само 10 славни минути, а да доказваш, че заслужаваш любовта, която народа ти дари. Повечето от 4-те в света, за съжаление се показаха като истински хора на новото време- корумпирани, мръсни, нагли, безочливи и гадни хора.Радвах се на емоциите, които ми дадоха 94г. но за сегашните им постъпки, отново са си техни и заслужават съвсем различно отношение.
76
26
 
9
 
! Отговори
beeres преди 12 години
абе по гадни от Българите нема,можели такова нещо бе.Всичките,от4 ти те в света,ги пльете .Бербатов също *** скапаната нация.***.
75
3
 
25
 
! Отговори
плешив М. преди 12 години
Не е честно! Минети плешиви!
74
12
 
13
 
! Отговори
уъхп преди 12 години
САМООООООО ЦСКААААА
73
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ники има хубав член, дълъг и хубав, видяхме в порното докато чукаше галя литова в ***. Нека се съсредоточи върху това, за това го бива, в Милан може да го чукат него
72
1
 
12
 
! Отговори
aren преди 12 години
Ама не ми пусна нито една от двете и догодина пак ще си гласувам за Боко Тикварович
71
3
 
12
 
! Отговори
aren преди 12 години
ПУСНАХ глас за Ники, щото ми обеща, че ще ми пусне една от двете /Ники или Алис/ муахахха
70
2
 
30
 
! Отговори
Марио А. преди 12 години
КАКВИ КУПИ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА СИ РАЗДАВТА ТЕЯ.... ПОГРЕБАХА ФУТБОЛА В СТРАНАТА, И НА МЕСТНО И НА НАЦИОНАЛНО НИВО... Е ТЕ ТОВА НАПРАВИ ПОЛУГРАМОТНИЯ ВРАТАР МИХАЙЛОВ И НЕГОВИТЕ ПОМОЩНИЦИ(от звездния отбор) АБЕ КОЙ ИМ Е КАЗАЛ НА ТЕЯ ЩНАЦИ , ЧЕ КАТО МОГАТ ДА РИТАТ ТОПКА, ТО МОГАТ И ДА УПРАВЛЯВАТ ТАКАВА ОРГАНИЗАЦИЯ КАТО БФС! ТАМ ТРЯБВАТ ТАКИВА КАТО БАТЕТО, ЛЕКА МУ ПРЪСТ, ОБРАЗОАНИ И ОТРАКАНИ МЪЖЕ! ТАКИВА ДЕТО ОСВЕН, ЧЕ ПОЗНАВАТ СПОРТА, СА ЧЕЛИ И КНИЖКИ, АМА НЕ ОТ ТЕЗИ СЪС ЦВЕТНИТЕ КАРТИНКИ..;)