Футболист №1: Милан е моята мечта

"Не съм забравил мача с Вердер, той промени живота ми", призна Ники Михайлов
Обновена: 23 дек 2011 21:23 | 23 дек 2011 21:19,
153
Футболист №1: Милан е моята мечта
Снимка: БТА

 Футболист №1 на България Николай Михайлов мечтае да премине в Милан. Днес стражът на националния отбор и Твенте по-рано бе обявен за най-добър за изтичaщaта година на специална церемония в комплекса Царско село.

 
"Радвам се, че спечелих тази награда. Тя е по-ценна за мен, отколкото призът за най-добър вратар в Холандия. Все пак аз съм българин", заяви след награждаването Михайлов.
 
"Благодаря на журналистите и на феновете, които гласуваха за мен. Поставил съм си много големи цели, имам мечти, които не искам да споделя сега. Сега искам да премина в друг отбор, като се надявам това да стане през лятото", допълни вратарят.
 
"Ако зависеше от мен, бих избрал Милан, това е огромен клуб. Искам да бъда вратар на Милан", заяви още новият №1.
"Не съм забравил мача с Вердер, той промени живота ми. Радвам се, че тогава имаше хора, които застанаха зад гърба ми и бяха до мен. Пет години по-късно отново виждам тези хора. И това ми е достатъчно".
 
До церемонията, незнайно по чие нареждане, не бяха допуснати журналисти. Представителите на медиите, които в крайна сметка гласуваха за десетката, бяха помолени да изгледат церемонията извън залата на плазмен телевизор.
 
Поне до началото на награждаването в залата не се появиха вторият и третият в класирането – Стилиян Петров и Димитър Бербатов. 
Още по темата
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
34
 
! Отговори
куцо преди 12 години
на това му се казва "гавра с труп" ......
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Abe i moita e PARIS HILTON ama kajigo na DIADO KOLEDA ne na 4itatelite.
7
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не футболист,а Мечтател на годината избрирали днеска
6
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Перукааааааааааааа,"Милан"(Брацигово) ли имаш впредвид,бе?Абе тея в Европа не ловят ли Евроспорт,да гледат онова предаване за спортни смешки и смешници като тебе,да те видят как закла Левски преди 5 години в ШЛ,бе?Ако видят как пази срещу Вердер,тея пари,където са ги приготвили за тебе,ще ги изгорят,бе.След 5 години още го въртят по Евроспорт при 1-ия гол на Вердер,а тате футболист номер 1 го направи и за Милан се размечтал :) .Абе оди си тъпчай ихтиманката Ася и си легай,бе
5
3
 
62
 
! Отговори
???????????????????? преди 12 години
Абе тук няма ли конфликт на интереси......баща дава на сина си....
4
2
 
60
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 12 години
Дори Т.Живков не даваше награди на Владко-СРАМОТА,СРАМОТА,СРАМОТА.Е за това сме на това футболно дередже-да се махат тия псевдоръководители от "златното поколение" то найстина ни излезе златно и през носа.
3
3
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бащата дава отличието на сина си ?!???? ...това само в БГ може да се случи ... е *** сме си и *** ще си останем, докато продължаваме да ги търпим!Плащаи народе от залъка си, за да получават огромни държавни заплати някои татковци и синчета.
2
4
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пожелавам си поне веднъж в живота си да доживея по Българската Национална Телевизия да предават пряко номинацията за приза Български лекар на годината или Български учител на годината,или Български юрист на годината(както се случва с Футболист на годината,и спортист на годината)!Здраве,любов и късмет на всички през новата 2012-та година!
1
2
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нямат срам ....!!!!