Футболист №1: Милан е моята мечта

"Не съм забравил мача с Вердер, той промени живота ми", призна Ники Михайлов
Обновена: 23 дек 2011 21:23 | 23 дек 2011 21:19,
153
Футболист №1: Милан е моята мечта
Снимка: БТА

 Футболист №1 на България Николай Михайлов мечтае да премине в Милан. Днес стражът на националния отбор и Твенте по-рано бе обявен за най-добър за изтичaщaта година на специална церемония в комплекса Царско село.

 
"Радвам се, че спечелих тази награда. Тя е по-ценна за мен, отколкото призът за най-добър вратар в Холандия. Все пак аз съм българин", заяви след награждаването Михайлов.
 
"Благодаря на журналистите и на феновете, които гласуваха за мен. Поставил съм си много големи цели, имам мечти, които не искам да споделя сега. Сега искам да премина в друг отбор, като се надявам това да стане през лятото", допълни вратарят.
 
"Ако зависеше от мен, бих избрал Милан, това е огромен клуб. Искам да бъда вратар на Милан", заяви още новият №1.
"Не съм забравил мача с Вердер, той промени живота ми. Радвам се, че тогава имаше хора, които застанаха зад гърба ми и бяха до мен. Пет години по-късно отново виждам тези хора. И това ми е достатъчно".
 
До церемонията, незнайно по чие нареждане, не бяха допуснати журналисти. Представителите на медиите, които в крайна сметка гласуваха за десетката, бяха помолени да изгледат церемонията извън залата на плазмен телевизор.
 
Поне до началото на награждаването в залата не се появиха вторият и третият в класирането – Стилиян Петров и Димитър Бербатов. 
Още по темата
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
27
 
! Отговори
УЛТРА НАЦИ преди 12 години
xaxaxax като гледам тука няма много фенове а дали въобще има .. ?! хахах До година и Професор да го направят ! :)
68
2
 
28
 
! Отговори
Стоянов преди 12 години
Уникална снимка !!!
67
24
 
3
 
! Отговори
Момиче на 17 преди 12 години
Браво на Ники Михайлов. FORZA GRANDE MILAN!
66
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
VASKO-NOMER 1.PERUKATA I BA6TA MU-DA GO PAMPURKAT
65
2
 
28
 
! Отговори
Васко преди 12 години
Васко Лукаев е моралният победител в класацията!
64
3
 
58
 
! Отговори
разговор по картинка преди 12 години
Голяма перука: Айде татинко, честита коледаМалка перука: Мерси татко, *** догодина за подарък искам в МиланГП: ехехе татьовото, *** за там трябва и да можеш да пазиш
63
0
 
30
 
! Отговори
ikavalov преди 12 години
Бербатов трети???Той колко пъти каза, че не иска да участва
62
2
 
22
 
! Отговори
до 56 преди 12 години
Не,не се радвам хич,защото Бербатов е успял,да.Стоичков-също.Наско Сираков-също,Гунди-за нашите паралели-да.Но..."най-добър вратар за миналата година"-е,за миналата година,така че по твоята логика доводът за миналата и тази година отпада.Литекс-и те са смешен отбор,ама за последните 2 години са шампиони,обаче в Европа са като прашките на Андреа-никакви ги няма.Швед-като чуя швед го свързвам с Ибархимович и с некадърниците Арс и Рисп в Левски-ментета.И имаме преуспял връзкар,не преуспял играч
61
2
 
41
 
! Отговори
плехар преди 12 години
Преди няколко дни някакъв 16 годишен за едно полувреме му вкара три гола...
60
4
 
36
 
! Отговори
СИМЕОН ДЯНКОВ преди 12 години
Да живее Бойко Борисов! Най-добрия футблист в България!
59
1
 
60
 
! Отговори
4око преди 12 години
Голямата перука с усмивка на уста подава наградата на малката перука.Тука едва ли има нещо нагласено...
58
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
haha snimkata pokazwa wsi4ko :) kato ne e imalo juranlisti koi gi e snimal ? ili towa e ot li4niq im arhiv :)) holandcite moze i da nqmat silno parwenstwo, no imat edna ot naj-dobrite shkoli, Ajax e samo magazina, wijte kakwo prawqt na nacionalno niwo.
57
1
 
38
 
! Отговори
alito преди 12 години
"Балкански" цирк
56
17
 
3
 
! Отговори
11 преди 12 години
От съпоставките ви излиза, че холандското първенство е на ниво А група. :) Хубаво Твенте са средняк, ама в последните 2 години имат 4 купи. А Ники взе наградата за най-добър вратар миналата година, тъй че доводът за "слабата защита" и левашките голове отпада. Това, че му е вкарал някакъв 19-годишен нищо не значи. Въпросният на 19 години е швед, а там открай време вадят таланти, които пласират в Западна Европа. Нещо, което тук е рядкост... Радвайте се, че имаме един успял играч, освен Бербатов...
55
1
 
28
 
! Отговори
журналистчето преди 12 години
аз гласувах за татиния,защото ми обеща чалгаджиики на примоция
54
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Асенке,ошушка един ***,а сега че прилапаш некой лев и от тоя ***-наградиха го """"достойно"""" :)))))))))))))) .Днешния ден в Ихтиман,и по специално родата ти,ще го направят национален празник :)))))))))))
53
1
 
28
 
! Отговори
jeronimo преди 12 години
Българската простотия -край няма ! Ка няма да е футболист на годината ,след като на хранилката на БФС допуск се дава от баща му !? За есенния полусезон - 65 000 000 лв.Кой не гласува -няма папо , а знаем че спортните "журналисти " от това си хапват .Иначе -няма командировки ,банкети и др. привилегии! Не се чудете ,че ако паднем от Буркина Фасо със 100:0 ,няма да има винивни в БФС ,а вратаря на националите ще е герой
52
1
 
23
 
! Отговори
Николай Михайлов преди 12 години
Благодаря за честитките... След малко почва купона в известна чалготека... Абе да питам, трипера как се лекува, че преди малко една май ми лепна нещо?
51
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То и малкото *** , плешиво като баща си ... *** ГОЗНИТЕ ПЕРУКИ
50
1
 
22
 
! Отговори
43 и 46 преди 12 години
Защото Твенте не е нищо друго,освен еквивалента на Славия и на Локо СФ в България,и то-в добрите им години.Клубен футбол в Холандия-няма.Те са по-зле и от нас-гранда им Аякс пропадна(Реал Мадрид ги нищи като маче у дерек),АЗ Алкмаар не е виждал нищо повече от групи на ШЛ(като Левски),да не говорим че Граафшап и подобните им простотии са като равен с равен на Видима Раковски и Светкавица...Така,че-ВСЕ ОЩЕ СИ ОТСТОЯВАМ МНЕНИЕТО,ЧЕ ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА Е НУЛЕВА ГОДИНА,както нац. ни е кръгла НУЛА.