Футболист №1: Милан е моята мечта

"Не съм забравил мача с Вердер, той промени живота ми", призна Ники Михайлов
Обновена: 23 дек 2011 21:23 | 23 дек 2011 21:19,
153
Футболист №1: Милан е моята мечта
Снимка: БТА

 Футболист №1 на България Николай Михайлов мечтае да премине в Милан. Днес стражът на националния отбор и Твенте по-рано бе обявен за най-добър за изтичaщaта година на специална церемония в комплекса Царско село.

 
"Радвам се, че спечелих тази награда. Тя е по-ценна за мен, отколкото призът за най-добър вратар в Холандия. Все пак аз съм българин", заяви след награждаването Михайлов.
 
"Благодаря на журналистите и на феновете, които гласуваха за мен. Поставил съм си много големи цели, имам мечти, които не искам да споделя сега. Сега искам да премина в друг отбор, като се надявам това да стане през лятото", допълни вратарят.
 
"Ако зависеше от мен, бих избрал Милан, това е огромен клуб. Искам да бъда вратар на Милан", заяви още новият №1.
"Не съм забравил мача с Вердер, той промени живота ми. Радвам се, че тогава имаше хора, които застанаха зад гърба ми и бяха до мен. Пет години по-късно отново виждам тези хора. И това ми е достатъчно".
 
До церемонията, незнайно по чие нареждане, не бяха допуснати журналисти. Представителите на медиите, които в крайна сметка гласуваха за десетката, бяха помолени да изгледат церемонията извън залата на плазмен телевизор.
 
Поне до началото на награждаването в залата не се появиха вторият и третият в класирането – Стилиян Петров и Димитър Бербатов. 
Още по темата
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
39
 
! Отговори
ТАНКИСТ преди 12 години
В таз "държава" Футболисти до 9-то коляно , депутати до 9-то коляно , милиционери до 9-то коляно и останалото Боклукджии до 9-то коляно при това заспали ..
28
3
 
6
 
! Отговори
YoZ преди 12 години
ne znam zashto ama predi da cukna na statiqta mi se stori che Bojinov e vzel nagrata i si kazah wtf... no sled kato vidqh snimkata i osyznah che maminiq sin e na neq si kazah WTF WTWFWATAJUHGJNAO GJAIO jgaewIOGjAIOg JoieAJG ...smisyl *** tashaka e bg futbola .. zaebi
27
21
 
3
 
! Отговори
11 преди 12 години
Чакам да ми предложите име, който заслужава да вземе въпросната награда. :) Бербатов се отказа от нея още преди година и май не остана много избор. :)
26
0
 
35
 
! Отговори
rument преди 12 години
"Уникална сцена"леле колко е смешно.....
25
1
 
33
 
! Отговори
ТАНКИСТ преди 12 години
ПАРОДИЯ , ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ ТАЗ ДЪРЖАВА ... КОГАТО СЕ ИЗРИТАТ ПЕРУКАТА И ДРУГИТЕ ЗАЛЕЗНАЛИ "ЗВЕЗДИ" МОЖЕ И ДА НИ ПОТРЪГНЕ ФУТБОЛА
24
18
 
6
 
! Отговори
До 23 преди 12 години
Евала, че все пак ми отговори. Тази награда се дава индивидуално, а не отборно. Да, националният ни в момента е потресаващ, но поне се радвайте че имаме няколко момчета, който са се наложили в чужбина - Ники и Манолев. До момента в коментарите и по форумите не съм видял един стойностен аргумент срещу това Ники Михайлов да вземе наградата...
23
2
 
12
 
! Отговори
До 19 преди 12 години
Виж сега-за година,в която който не ни хвана,той не ни би(включително "титаните" от Корсика),отпаднаха ни отборите от ЕКТ още на първо пресяване(юли-август)-за какъв футболист на годината говориме???Тази награда въобще не трябваше да я има-НУЛЕВА ГОДИНА,а организаторите и и БФС като цяло трябваше сериозно да се замислят какви са ги надробили и какви ги вършат.Е ТОВА Е!!!
22
1
 
38
 
! Отговори
До 17 преди 12 години
Може и Ники Лозанова да е гласувала за него щото нейния глас се чува най-много в националият ни отбор по футбол! Смятам че тя беше най-добият кандидат за национален селекционер! Все пак беше се е*ала с 60% от играчите!
21
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гледам тука някой цъка минуси.Алисия,ти ли си,***,***?
20
33
 
11
 
! Отговори
Пъзел преди 12 години
Бербатоглу, националния предател и родоотстъпник поне е свикнал да е РЕЗЕРВА!!!
19
37
 
6
 
! Отговори
11 преди 12 години
Понеже сте големи капацитети, я кажете кой да вземе наградата? Бербатов още миналата година каза да не му я дават повече, а да я дават на младите. Ники тая година взе Купата и Суперкупата на Холандия, което за бг играч в чужбина не е малко. Пази добре и за тия години показа много голямо израстване... Тва, че не ви изнася си е изцяло ваш проблем...
18
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Перука,и ти си мечта на Милан-търсят си чистач на трибуните
17
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя станал футболист на годината с 2 гласа:1.На тате2.На Алисия
16
2
 
34
 
! Отговори
до11 преди 12 години
Проблема в татуировките е че и Блгой Георгиев има звезда на лакътя но няма семейни връзки с президента на БФС!!
15
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя неандерталец ли е станал номер 1,бе?WTF?Днеска,вместо журналисти,да не са гласували фризьори,бееее?
14
3
 
37
 
! Отговори
до 11 преди 12 години
Забрави да споменеш , че семейните връзки с Боби Михайлов са задължително условие , иначе не става .
13
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв милан,бе?Стани космонавт,да те не гледаме
12
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То даже е смешно ! Явен конфликт на интереси ! Сигурно Зетя е на второ място в класацията ! Изглежда точно, както когато сложиха короната на Мис България на Тоца Крокодила ! Отвратително !
11
2
 
40
 
! Отговори
Иванов преди 12 години
Критерият за избор на "Футболист на годината" е променен през тази година. С предимство в класацията са футболисти, които отговарят на следните критерии: - са преспали с най-много мадами - управляват най-скъпа кола - които са с най-оригинални татуировки така, че изборът за тази година е обективен.
10
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА Е ПЛЕШИВИТЕ МАЙМУНИ НЯМА ТАКЪВ ЦИРК