Бербатов се завръща в националния отбор?

Звездата на българския футбол чака покана от Любо Пенев
Обновена: 8 фев 2012 08:34 | 7 фев 2012 17:40, Георги Пешев
93
Бербатов се завръща в националния отбор?

Мегазвездата на българския футбол и нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов обяви, че би се завърнал в националния отбор, но за целта трябва да бъде поканен от Любослав Пенев.

Както е известно, Бербо се отказа националната гарнитура през май 2010 година.

"Не съм разговарял с Любо Пенев по този въпрос. Ако получа покана, може би ще обмисля нещата и ще се завърна", призна нападателят.

"Не сме се виждали и не сме се чували с Любо Пенев. Даже не успях да му честитя назначението. Телефонът ми е включен. Ако ме потърсят и получа покана, ще мога да говоря по-конкретно", допълни Бербатов и продължи:

"Засега обаче за мен по-важно е да заиграя за клубния си тим, защото ако нямам игрови минути с Манчестър Юнайтед, не смятам, че мога да помогна много на националния отбор“.

"Говорят за подмладяване, но Стилиян и Мартин трябва и на един крак да играят за националния отбор. Младите футболисти отиват в Турция или Румъния. Там няма как да се развиват", добави рекордьорът по голове с националната фланелка.

"Това е добър знак. Бях предвидил през тази седмица да говоря с Димитър Бербатов. Ще имаме яснота по въпроса до края на тази седмица. Аз съм оптимист. Не исках да избързвам и сега е точният момент. Ще бъда доволен от евентуалното завръщане на Бербатов", бе краткият коментар на националния селекционер Любослав Пенев.

Вижте още спортни новини в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе и Тевес или Меси да играе в националния отбор , не съм сигурен дали ще има резултат
31
8
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Супер скромен, земен и човечен. Не знам защо плюете по него вместо по чалгарско-селските кютюци дето го изгониха от националния!?
30
27
 
27
 
! Отговори
Боже Боже преди 12 години
Мите,малко срам и достойнство нямаш ли бе момче
29
12
 
27
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Македонче, Бербатов е българин, чувства се българин, и никога не е имал мераци за "македонскиот национален шиптарски ***".
28
11
 
22
 
! Отговори
bobi преди 12 години
Aide berbo 4akame teeeee !!!!!!!!!!!!!!
27
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нашата кукла Барби вече е дътрак и е отредена роля вече само на пейката ,
26
24
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
'за мен манчестър е с предимство', 'предпочитам да играя в английското първенство', 'за мен националния е затворена страница'....И какво стана, бе чушка????????????? Дори в клубния нещо май не те пускат? Ама то не става с купуване на 20 чифта маратонки, зализване на косичка и мрънкане по радиото..Трябват топки и достойнство..
25
5
 
7
 
! Отговори
до wiktor преди 12 години
Абе wiktore колко гола е вкарал Бербо в национала бе сопольо?
24
21
 
8
 
! Отговори
ЦИРК преди 12 години
Цирка на родния футбол с ново действие, завръщането на блудницата !
23
4
 
22
 
! Отговори
Якимов преди 12 години
Тва левскарчетата (не левскарите те са читави хора) сте еб.си дребните душици. Все едно сте обидени на жена си, че ви е изневерила! Вие кво направихте с президенто големата перука? Кажете нещо за него дет върти гйобеци и пет пари не дава (буквално) за децата и юношите!
22
22
 
18
 
! Отговори
дан преди 12 години
мушмурока му омръзна да седи на скамейката и се чуди къде да отиде да поиграе малко...той пък намерил къде да играе :+))
21
14
 
16
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Не може, когато ти е изгодно да тичаш и да се раздаваш, а когато не ти е да си бъркаш в носа и да се разхождаш на терена все едно си в парка... Не става така пичове. Ицето вкарваше и в Барса и в националния. Така трябва, другото са половинчати истории.
20
21
 
14
 
! Отговори
повест от поведение преди 12 години
Пък после защо му викали п* и балерина !!?
19
25
 
15
 
! Отговори
1 преди 12 години
Националния отбор е заритал за него,изобщо не ни трябва.
18
6
 
28
 
! Отговори
Discovery преди 12 години
Като чета коментарите, по-добре да не се връща, то как сме набрали инерция надолу... ако се върне, гадните злобарчета ще има да си го изкарват на него, некъв по-надолу беше написал: ако не вкарва, както в Манечестър да не се връща", как да вкарва, като играе само с куци коне тука бе??? То, ако един играч правеше цял отбор...
17
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бербо е умно и святно момче, винаги съм се гордеел с него и съм го подкрепял. Това, че по принцип съм от ФК "Левски" е без никакво значение. Тея дразги са за лузърите и за лапетата. Бербатов е едно от малкото хубави и цивилизовани неща, което чужденците свързват с името България.
16
10
 
22
 
! Отговори
martinsski преди 12 години
Дано се върне. Може да помогне страшно много и съм сигурен , че ще бъде най-добрият в отбора, въпреки че сравнително рядко играе за Ман Ю. Просто на фона на българския футбол като цяло , Бербо е ИЗВЪНЗЕМЕН играч. Дано се върне , дано.
15
17
 
4
 
! Отговори
Лo$7 преди 12 години
Уникален играч, безспорно най-добрият ни футболист, но не и най-постоянния (Стенли), но това са п*ткаджийски истории. Не се връщай да ближеш дето си плюл. Един истински мъж не прави така. Отказа се, за**** ни в труден момент, ок. Твое си решение. Но като не играеш в МЮ и да искаш пак тук... да беше помислил тогава. Аз те харесвам много като играч, но не и като човек. Слаб характер определено. Аз лично не те искам в националния обратно!
14
6
 
21
 
! Отговори
Жо преди 12 години
ЧАКАЙТЕ БЕ, още не е казал, че ще се върне. Той само "опипва почвата", за да ви види акъла. А вие започнахте да го плюете в аванс. Ами, няма да се върне, щом не го искате. Той е единствения футболист, който не е взимал пари за участието си в Националния отбор.
13
9
 
41
 
! Отговори
Якимов преди 12 години
Добре дошъл е както винаги! Отново обличам фанелката на национала и съм на стадиона. Нищо, че останалите са чалга пълнеж!