Лече без Божинов би Сиена

Салентинците разбиха "бианконерите" от Тоскана с 4:1
19 фев 2012 16:20, Красимир Ангелов
4
Лече без Божинов би Сиена
Снимка: Reuters

Лече спечели с 4:1 домакинството си на Сиена от 24-тия кръг на италианската Серия А и по този начин вече е на две точки зад тосканците във временното класиране на шампионата.

Българският нападател на "джалоросите" Валери Божинов остана на резервната скамейка по време на целия мач между двата борещи се за оцеляване отбора. В отсъствието на 26-годишния футболист Лече нанесе най-голямото поражение на Сиена през този сезон, а и записа най-убедителния си успех през кампанията.

Въпреки че възпитаниците на Джузепе Санино поведоха чрез Кристиано Дел Гросо в 25-тата минута, с попадения на Луис Муриел в 31-вата, на Давид Ди Микеле от дузпа в 68-та, на Хуан Куадрадо в 82-рата и на Давиде Бривио в добавеното време салентинците стигнаха до победата.

И двата тима завършиха мача с десет души. Първо Франко Бриенца се контузи към края на срещата и понеже Санино нямаше право на повече смени, Сиена я доигра в намален състав. В добавеното време пък Мануеле Блази от отбора на Серсе Козми беше изгонен заради неспортсменска проява.

Освен червения на Блази, реферът на двубоя Никола Рицоли показа още осем жълти картона – пет за Сиена и три за Лече, което е достатъчно доказателство за заряда на мача.

Тосканци обаче все още могат да си позволят да бъдат сравнително спокойни за мястото си над чертата. Те имат една среща по-малко от своите опоненти, а и две точки преднина. В сряда домакинстват на Катания. Лече пък ще гостува на Каляри на 26-ти февруари.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
ааааа преди 12 години
така залагайте и апартаментите срещу нашите на следващата контрола.и на любчо май му требват кинти за да събира тия пропадалци.не се ядосвайте за 88-мото място щото ще видите какви другги места можем да завоюваме като 142-ро после 168-мо ииии
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
щом и стоичков е учуден на чичовото ,че не взема стилян,мартин и бербо може да се разбере тренера колко е ***.тоя е по *** от чичо си.
1
0
 
11
 
! Отговори
гацо преди 12 години
а ние го вземаме в националния.ще падаме.

Спонсорирани публикации