Любо Пенев възроди "лъвовете"

България изпусна Унгария в контрола в Дьор - 1:1
Обновена: 1 мар 2012 14:58 | 29 фев 2012 21:46, Георги Пешев
107
Любо Пенев възроди "лъвовете"
Снимка: Ройтерс

България изигра отлична контрола срещу Унгария и след 1:1 на стадион "ЕТО Парк" в Дьор "лъвовете" направиха подарък за дебюта на Любо Пенев.

Домакините поведоха с гол на Адам Салай през първото полувреме. България изравни чрез резервата Валери Божинов в края на контролата.

Родните ни национали извъртяха равен, но този път показаха много добра игра и заслужаваха да се поздравят с победата, но Ивелин Попов на три пъти и Александър Тонев веднъж изпуснаха невероятни положения за гол. Подобни пропуски едва ли би направил и непрофесионален футболист.

Момчетата на Любо Пенев проспаха по-голямата част от първото полувреме, но след почивката бяха истински лъвове и схрускаха "маджарите".

България от години не бе изглеждала по подобен приятен начин на футболния терен - борба, преса, здрави единоборства, но "лъвовете" сътвориха уникални пропуски, които можеха да ни костват дори и равенството.

Футболистите ни се забавляваха през по-голяма част от проверката, но трябва обаче да се признае, че на моменти допускахме елементарни грешки в защита. Едно голямо "Благодаря" и за Любо Пенев, който успя поне малко да възроди "лъвовете".

Подробности от срещата можете да прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Унгария - България
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
няма значение преди 12 години
Ало от БФС спрете да искате пари на младите момчета за да играят.Всички го знаят това че да играеш в някой отбор трябва да си плащаш. Е така футбол няма да имаме.
86
0
 
2
 
! Отговори
gogo преди 12 години
вили Вуцов-Любо Пенев има нужда от време. Нещата няма да се получат за 2-3 дни. Това трябва да е ясно. Ако някой си мисли, че с 2 мача ще заиграем като Бразилия, по-добре да ходи в цирка и да гледа фокуси. Във футбола има реалности", каза още Вуцов.Българинът не трябва да се заблуждава. Нямаме шансове да се класираме и на следващия голям форум, който е Световното първенство в Бразилия. Погледнете какво е състоянието на клубовете, най-вече на юношеските гарнитури. Да сте чули за някакъв успех
85
2
 
4
 
! Отговори
до 86 преди 12 години
Ами то националния отбор е като националната телевизия-никой не ги гледа вече.
84
2
 
5
 
! Отговори
fan преди 12 години
Л.Пенев ми беше любимият футболист от ЦСКА преди повече от 20 години, НО не мога да на кажа един виц за негова сметка:Влиза Любо Пенев в магазин за обувки и пита:-Имате ли 47 номер?-Да, имаме.-Дайте ми две леви!
83
2
 
2
 
! Отговори
аз преди 12 години
Българи юнаци!Направили са равен-хора излизайте по улиците да празнуваме!!!Маджарите са най-трудния съперник в цял свят....
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голяма радост :)
81
1
 
5
 
! Отговори
Стилист преди 12 години
Не отбор а събор на фиешън манекени
80
6
 
3
 
! Отговори
ДИМИТЪР БЕРБАТОВ преди 12 години
ВИДЯХТЕ ЛИ СЕГА СЕЛЯЦИ ЗАЩО НЯМА ДА СЕ ВЪРНА. ЗА ДА НЕ НОСЯ НА ГЪРБА СИ ТЕЗИ КУЦИ КОНЕ ЧАЛГАДЖИЙСКИ СЪБРАНИ В ОРДА НАРЕЧЕНА НАЦИОНАЛЕН ОТБОР.
79
1
 
3
 
! Отговори
Бургас преди 12 години
А на бас че и срещу Нефтохимик резултата пак щеше да е 1-1
78
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно сме много зле в нападение щом божинов играе, че и вкарва
77
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Митко на мама ще оправи положението
76
7
 
3
 
! Отговори
фен преди 12 години
Бербо,върни се в националния да подсилиш нападението.Сега или никога!
75
2
 
3
 
! Отговори
хаха преди 12 години
Възроди им излагацията на тия смешници. Ако вземе да намери един нападател ще е много добре, че ако случайно топката стигне до другото поле няма кой да я вкарва.
74
0
 
8
 
! Отговори
До 86 преди 12 години
Напротив. Колкото по-малко се предават мачове на БГ отбори /вкл. национала/ , толкова по-бързо самозванците ще си заминат. Когато родните клубове започнат да играят футбол и да пълнят стадионите, тогава ще има смисъл и от телевизионни предавания (поради голям зрителски интерес). В момента само се перат пари през футболните клубове.
73
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кяаквото ги хвалите ще си помисли някой,че сме направили равен с Англия.
72
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да, играха,ама айде да се премерим с другите отбори.
71
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много ми харесаха как играят. имаше много бързи подавания - нестандартни, което до сега не съм го виждал. имаше желание и устрем. вярно, имахме и късмет с гредата. но съм доволен. чистите пропуски от наша страна трябва да се изгладят. не бива да се пропускат - идеални положения. това трябва да се работи. все пак в един мач няма стотици голови положения. трябва хладнокръвие и реализация в тези положения. не се изисисква сила. майсторлък в завършващия удар. успех на Любо и националния.
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
do 68 ne si vinoven 4e si ***....nikoi ne e zastrahovan ot psihiatri4ni diagnozi....jalko samo 4e sa nele4imi
69
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
hahahhahaaaaahahaha-kakuv maitap
68
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато играе националният ни отбор, къде е националната ни телевизия???/БНТ/