Любо Пенев възроди "лъвовете"

България изпусна Унгария в контрола в Дьор - 1:1
Обновена: 1 мар 2012 14:58 | 29 фев 2012 21:46, Георги Пешев
107
Любо Пенев възроди "лъвовете"
Снимка: Ройтерс

България изигра отлична контрола срещу Унгария и след 1:1 на стадион "ЕТО Парк" в Дьор "лъвовете" направиха подарък за дебюта на Любо Пенев.

Домакините поведоха с гол на Адам Салай през първото полувреме. България изравни чрез резервата Валери Божинов в края на контролата.

Родните ни национали извъртяха равен, но този път показаха много добра игра и заслужаваха да се поздравят с победата, но Ивелин Попов на три пъти и Александър Тонев веднъж изпуснаха невероятни положения за гол. Подобни пропуски едва ли би направил и непрофесионален футболист.

Момчетата на Любо Пенев проспаха по-голямата част от първото полувреме, но след почивката бяха истински лъвове и схрускаха "маджарите".

България от години не бе изглеждала по подобен приятен начин на футболния терен - борба, преса, здрави единоборства, но "лъвовете" сътвориха уникални пропуски, които можеха да ни костват дори и равенството.

Футболистите ни се забавляваха през по-голяма част от проверката, но трябва обаче да се признае, че на моменти допускахме елементарни грешки в защита. Едно голямо "Благодаря" и за Любо Пенев, който успя поне малко да възроди "лъвовете".

Подробности от срещата можете да прочетете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Унгария - България
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
12
 
12
 
! Отговори
pebor преди 12 години
Браво, Любо!!!Имаш вече основа на която да градиш. коконата Бербо не ти е необходим. Върнеш ли го ще демотивираш младите.
46
2
 
9
 
! Отговори
se преди 12 години
Добре играха но срещу кого?Истината ще блесне когато започнат квалификациите.Жалко за изгубеното време с експеримента Матеус.Но за това са виновни тиквите от БФС начело с Михайлов.
45
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАКВИ ЛЪВОВЕ??? КАКВИ 5 ЛЕВА??? ТРИ ПЪТИ САМИ СРЕЩУ ВРАТАРЯ,И СЛЕДВА ДВИЖЕНИЕТО НА БЕРБАТОВ-ГОЛ НЯМА И ГЛЕДАМЕ НЕБЕТО0000000000...................ТОВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БГ.ЗВЕЗДИТЕ И 90%ОТ ДРУГИТЕ ОТБОРИ.ТОВА БЕШЕ САМО КОНТРОЛА,АМИ КОГАТО ДОЙДАТ МАЧОВЕТЕ ЗА ГРУПИТЕ???
44
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахаха възродени били- вие почакайте само да дойдат мачовете от групите, та да видите какво се казва серийно изнасилване! от 12 години само ядове и мъка с тези куци коне чалгари... Не знам какъв мазохист трябва да си, че да продължаваш да ги гледаш тези некадърници...
43
7
 
17
 
! Отговори
:) преди 12 години
99% от плюещите тук не са се събличали в час по физическо..Стига с тия Петрови и т.н, ясно е че световното 2014 го пропускаме.С тая група квото и да правим няма как да я минем...Коцентрираме се върху квалификациите за евро 2016, където ще участват 24 отбора и това е.Градим отбор за бъдещето, квалификациите започват през 2014, когато Мартин ще е на 35, за какво ни е?Стига сте плюли, а погледнете че имаме един приличен, играещ с желание МЛАД и ПЕРСПЕКТИВЕН отбор :))
42
5
 
5
 
! Отговори
da преди 12 години
koito e pisal tazi statia e bil mnogo pian ... nie edvam izvadihme raven ... mega parodiata
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
коментара на днес.бг - 15 мин. смях в студиотокоментарите - 30 мин. смях на стадионаблагодаря ви хора от 45 мин. се смея
40
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малееееей, щом равен мач, в който нашите са проспали първото полувреме се смята за възраждане.....:)))
39
2
 
17
 
! Отговори
Г преди 12 години
Като чета написаното в статията, ми се струва, че май съм гледал друг мач :)
38
2
 
14
 
! Отговори
едно на едно ? преди 12 години
Еее Унгария са титаничен отбор. Определено сме възродени ахахах
37
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
брей Валери вкара гол, да се запише някъде :D
36
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мача беше добър, Попов по принцип вкарва, но днес май не му беше ден, и предлагам до следващия мач да тренира само получаване на извеждащи пасове и изстрел по малка вратичка.Друго исках да кажа. Най-много се "зарадвах", когато разбрах, че си имаме НАЦИОНАЛНА телевизия, която яде нашите парички, но мача на НАЦИОНАЛНИЯ отбор не го дават по нея. Предлагам да спрат да дават пари на тази телевизия, или да изтрият думичката НАЦИОНАЛНА от името й.
35
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Иван Стоянов нали е племенник на Данчо Лечков..как за какво тогава ...
34
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Унгария не е Елена Паришева (жената на капитана на отбора ни) , по-трудно се вкарва ! :)
33
2
 
8
 
! Отговори
Dan преди 12 години
Не го гледах мача , но ...и не ,че искам да се правя на интересен, но АБЕ НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА ИЗГЛЕДА МАЧОВЕТЕ НА "ЛЪВОВЕТЕ" ЗА ДА ВИДИ , ЧЕ ОТ 10 ГОЛА 8 МИНАВАТ ПРЕЗ ИВАН ИВАНОВ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Този човек така и не се научи къде да застане така ,че да не прилича на пътен знак!!!!!!! Иначе успех им пожелавам разбира се, но това не е достатъчно-нали!?
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Егати лъвовете.
31
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя Иван Стоянов защо го налага Любо ми е чудно
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
от-45 извинявам се,намерих си състава...
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
къде мога да видя състава мамка му,,,пишете общи неща,а съществените не ги отразявате..
28
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много проскубани тия лъвове, бе.