ЦСКА взе "Българска армия" и Панчарево за 20 години

Това ще ни позволи да се развиваме в положителна посока, каза Димитър Пенев
Обновена: 27 мар 2012 15:23 | 27 мар 2012 15:23, Георги Пешев
3
ЦСКА взе "Българска армия" и Панчарево за 20 години
ЦСКА успя да уреди стадион "Българска армия".

ЦСКА най-после получи от държавата стадион "Българска армия" и тренировъчния комплекс в Панчарево за ползване за период от 20 години.

Днес официално бе подписан договорът за концесия между "армейците" и Министерството на физическото възпитание и спорта.

Своите подписи под контракта сложиха изпълнителният директор на най-успешния български клуб Венци Живков и спортният министър Свилен Нейков. Президентът на ЦСКА Димитър Пенев бе особено щастлив от договора.

"Много се радваме. Това ще ни позволи да се развиваме в положителна посока. Благодарим на премиера Борисов и на министър Нейков", каза Пената. Спортният министър Свилен Нейков от своя страна пожела успехи на "червените".

"Оттук нататък всичко е в ръцете на ЦСКА. Направихме каквото трябва, за да бъдат доволни и двете страни. Сега клубът само трябва да спази инвестиционните си условия, за да могат спортистите да се готвят при най-добри условия", каза Нейков.

"Пожелавам на ЦСКА всичко най-хубаво. Всички инвестиции вече ще се правят от клуба. Договорът може да бъде прекратен, но се надяваме да не се стига до там. Нека мине една година и тогава ще коментираме", завърши министърът.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
??? преди 12 години
"ЦСКА най-после получи от държавата стадион "Българска армия" и тренировъчния комплекс в Панчарево за ползване за период от 20 години."Хубаво,но кой ЦСКА какво точно е получил? Няма ги вече клубовете от преди 1989, когато те развиваха много видове спорт. Сега като се каже примерно ЦСКА,се разбира футболен клуб ЦСКА,което е юридическо лице или някой от многото неработещи баскетболни клубове ЦСКА, всеки от които е отделно юридическо лице и т.н. по същия начин с всички останали спортове. Кое ЦСКА?
1
0
 
1
 
! Отговори
:-) преди 12 години
Извинявам се, исках да стане нещо интересно, но явно не успях!

Спонсорирани публикации