Реал Мадрид и Челси попълниха карето

Испанците победиха АПОЕЛ с 5:2, а лондончани надделяха над Бенфика с 2:1
Обновена: 5 апр 2012 14:23 | 4 апр 2012 23:51,
30
Реал Мадрид и  Челси попълниха карето
Раул Мейрелеш ликува след победния си гол. Снимка: Reuters

Реал Мадрид и Челси очаквано станаха вторите два отбора, които се класираха за полуфиналите на Шампионската Лига.

Англичаните спечелиха с 2:1 доста напрегнатия мач срещу Бенфика на "Стамфорд Бридж" и с общ резултата 3:1 отстраниха португалците.

Франк Лампард откри резултата от дузпа в средата на първото полувреме, а още преди почивката Бенфика остана с човек по-малко заради червен картон на Макси Перейра. Въпреки това гостите успяха да изравнят пет минути преди края, но Челси реагира бързо с нов гол на Раул Мейрелеш в 90-та минута.

Доста по-лесно бе на Реал Мадрид, който имаше аванс от 3:0 от първия мач срещу АПОЕЛ в Кипър. Сега на Сантяго Бернабеу двата отбора изнесоха истинско голово шоу и завършиха при резултат 5:2.

Два гола за домакините вкара Кристияно Роналдо, а по един гол добавиха Кака, Ди Мария и Кайехон, като особено попадението на бразилеца бе много красиво. Гостите успяха да вкарат един гол в средата на второто полувреме, а малко преди края вкараха и от дузпа.

Така на полуфиналите предстоят сблъсъци Байерн Мюнхен - Реал Мадрид и Барселона - Челси.

Подробности за Челси - Бенфика четете тук

Подробности за Реал Мадрид - АПОЕЛ четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
3
 
! Отговори
с.до аз преди 12 години
Защо да не съм обективен!?Черно на бяло казах,че дузпа нямаше!И,че съм твърдо против подобни неща!За Дрогба си праз безспорно!Голям футболист,но си е ***!
26
2
 
3
 
! Отговори
az преди 12 години
човек, не ми говори за симулации, всеки отбор го прави. Челси имат ДРОГБА?!? Той беше избран за най-големият симулант дори и при наличието на конкурент като Роналдо в Юнайтед ... какво повече да се говори . Не четеш обаче какво ти пиша... Дузпата на Барса е спорна ( 2рата, 1вата си е 100% ), но ти показвам ситуация в кочто ТВОЯТ отбор е ПОДПРЯН и те питам, защо не е проблем за теб, а за Барса и Юнайтед отваряш уста ... НЕ СИ ОБЕКТИВЕН!
25
4
 
2
 
! Отговори
с.до аз преди 12 години
Честно казано испанското ми е скучно!Барса и Реал се редуват за титлата,а Валенсия са трети!Аз си гледам английски футбол и ми е екстра!Калчото също не го гледам!В случая съм неутрален фен,но в последните години съдийските подпирания на Барселона ме дразнят!Също и симулациите им!Дани Алвеш е за оскар направо!Спор няма,че имат качества,но много им дойдоха авантите!Навремето със Стоичков и така нататък-моите уважения!Аз съм винаги за честната игра!
24
4
 
2
 
! Отговори
с.до аз преди 12 години
Аз ти казах,че първата дузпа за Барселона си имаше основания и може да се свири!Дискутирахме втората!За пръв пър виждам да се свири дузпа без топката да е вкарана в игра!Дузпата за Челси беше свирена за борба рамо в рамо за топката все пак!А приказки от сорта,че Челси са толерирани са простотии!Във Висшата лига само ще припомня двата мача с Юнайтед!Първия два гола от засада!Втория две дузпи!А пък оня полуфинал с Барселона беше срам за футбола!Глупости са това!
23
1
 
5
 
! Отговори
аз до с преди 12 години
Не съм фен на Барса, в испания ги предпочитам пред Реал ...
22
3
 
2
 
! Отговори
с.до 18 преди 12 години
Челси подцениха Бенфика и португалците заради това вкараха гол!След дузпата и червения картон съвсем се разкиснаха!Заради това играха слабо!
21
1
 
3
 
! Отговори
до с. преди 12 години
не го наричам пресилен по принцип , задължителен жълт, но като е 2ри може да му бъде спестен, ЗАЩОТО си прибра краката. Но това в комбинацията с СУПЕР пресилената дузпа ако стане с барса, такива като теб ще пишат фермани до утре за Уефалона, а сега не виждам даже да си написал че дузпата е пресилена до момента в който не го споменах. Айде със здраве и дано по-добрият победи с по-добра игра и по-малко съдийски грешки!
20
5
 
3
 
! Отговори
FCB преди 12 години
двата испански катуна се натресоха на най-тежките съпреници - Челси е по-толериран дори и от Барселона, въпреки безличността си има шанс за финал, а Реал просто ще бъде бит, бит ама пребит както обикновено от Байерн !
19
2
 
2
 
! Отговори
аз до с. преди 12 години
Добре, ако аз кажа, че дузпата на Барса беше пресилена, ще се отречеш ли от думите си ?!? Не мисля ... Жалкото е че когато подпряният отбор е този за който държиш няма проблеми, но когато е Барса са съдийски отбор. Точно Челси съм виждал десетки пъти да бъдат подпирани, за Юнайтед няма да говоря, Барса също, но до сега не съм жиждал такъв дето циври срещу другите да каже нещо лошо за своя отбор. 20тата минута НИКАКВА дузпа, оттам нататък мача е друг !
18
5
 
2
 
! Отговори
с.до аз преди 12 години
Втория жълт картон на Макси Перейра ако го наречеш пресилен си ***!Иначе дузпата наистина беше измислена!Аз за разлика от каталунските фенчета не се суча като шантонерка!
17
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предлагам мача Барселона-Челси да не се играе, а да се мине направо на дузпи :)
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съдиите прецакаха два мача, които можеха да бъдат мн зрелищни, ама като свирят измислени дузпи се убива всичко. Снощи Челси щеше да го яде ако не беше тая дузпа...Дано финала пак да не е Реал- Барселона, че не мога да ги дишам тия бели п.далски балети...
15
2
 
3
 
! Отговори
az do c. преди 12 години
сега ако хората ревяха като теб, щяха да циврят за измислената дузпа снощи и пресиления 2ри жълт... виждаш ли колко жалък си ?
14
12
 
4
 
! Отговори
с. преди 12 години
Каталунските *** най-вероятно за пореден път ще бъдат подпрени,ама да видим!
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Приемам залагания: кой ще получи повече дузпи в мача между Барселона и Челси?
12
6
 
8
 
! Отговори
с. преди 12 години
Финала изобщо не е ясен!Първо е много тъпо да отпишеш отбор като Байерн Мюнхен!Освен,че са силни финала е на техния стадион и е много вероятно съдиите да ги бутнат!Още преди реванша с Наполи когато всички предричаха крах на Челси казах,че е голяма грешка да бъдат отписани и те!Снощи играха слабо защото просто подцениха Бенфика!Особено след като останаха с 10 човека!Сега ще търсят реванш от *** след оня цирк на Йовребьо!А и това е залеза на Лампард,Тери,Дрогба и тн. и ще играят здраво!Мда!
11
1
 
39
 
! Отговори
Невежа преди 12 години
Абе Манчестър Юнайтед с кого се падна?
10
6
 
7
 
! Отговори
do:5 преди 12 години
Д-У-З-П-А ! Пише се дузпа фор дъ гад саке ! Ама като фен на пръца ти е простено
9
24
 
9
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Бърцелона е слаб отбор щом Стойчков е играл там.
8
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Финала е ясен- Реал Мадрид<->Барселона->първо полувреме Х,второ полувреме Х ,всичко ще се реши на дуспи.:)))))))))