Барса изля гнева си върху клетия Райо Валекано

Каталунците смляха съперника си като гости със 7:0
30 апр 2012 09:54,
9
Барса изля гнева си върху клетия Райо Валекано
Снимка: Reuters

Барселона прегази Райо Валекано със 7:0 като гост, в мач от 35-тия кръг на испанската Ла Лига, който се игра на стадион "Тереза Риверо" в Мадрид.

Барса откри резултата още в първата си атака чрез Меси. Това бе гол №64 за дребосъка във всички турнири през този сезон, като той е на 3 гола от рекорда на Герд Мюлер отпреди 39 години.

Малко по-късно шут на Алексис Санчес доведе до автогол на Робер, след което аржентинецът асистира на автора на третия гол в мача Сейду Кейта. След почивката Педро също успя да се разпише, правейки добавка след удара в напречната греда на Меси.

Близо четвърт час преди края Тиаго Алкантара вкара пети гол за своите с глава. В края Меси подаде по чудесен начин за Педро, който вкара своя втори гол в мача. В последната минута Педро върна жеста и пусна пас към Меси, който заби своя втори гол в мача и общо 43-ти за сезона в Ла Лига, изравнявайки се с Кристияно Роналдо.

След победата Барса събра 84 точки на сметката си и остана на 7 пункта зад лидера Реал Мадрид. Райо Валекано е 16-ти в таблицата, с 40 събрани точки.

Подробностите за срещата четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
2
 
! Отговори
.... преди 11 години
Barca-pobeditel (ama toi sudiqta e podkypen),Barca-spe4eli (ama dobre,4e sa tezi kartoni),Barca-6ampion (ama dobre,4e sa dyzpite) ... ae vie normalni li ste? axaxax Vednuj priemete istinata,otvorete si zablydenite o4i i razberete,4e kolkoto i da gi opluvate-te pak 6te sa si nai-dobriq otbor !!!! SME6NICI !!!
4
5
 
2
 
! Отговори
с. преди 11 години
Челси са на финал на ШЛ!Челси на са финал за купата на Англия и почти сигурно ще се класират в четворката!Дори да не спечелят ШЛ пак е супер,че си отмъстиха на БарцилонЪ за 2009-та!Това беше най-престъпното съдийство в историята!Такива работи около Челси!
3
3
 
2
 
! Отговори
ем да ама преди 11 години
ем да ама с Челси кво стана?
2
9
 
3
 
! Отговори
с. преди 11 години
Малиии!Страшни тия БърцилонЪ бре!Ако съдията не беше подкупен от Райо и беше отсъдил абсолютно заслужените 3 дузпи и 2 червени картона,които се полагат на *** по принцип нещата отиваха направо на 11-12 парцала!Ах,мъка каталунска!Ах,лоши Челси!
1
8
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
На умряло куче нож вадят!

Спонсорирани публикации