Миньор зашлеви жесток шамар на ЦСКА в Перник

"Чуковете" победиха с 2:0 и спряха "армейците" по пътя им към титлата
12 май 2012 19:03, Красимир Ангелов
188
Миньор зашлеви жесток шамар на ЦСКА в Перник
Миньор спря победния ход на ЦСКА. Снимка: Булфото

ЦСКА тотално се издъни при гостуването си на Миньор Перник и доста сензационно загуби мача с 0:2.

Двата тима се изправиха на Стадиона на Мира в Перник, а "чуковете" стигнаха до успеха след попадения на Борислав Стойчев в 52-ата минута и Ванчо Траянов в 82-ата минута.

След този резултат практически "червените" изпуснаха перфектна възможност да се доближат на косъм до титлата.

Разликата между ЦСКА и Лудогорец в момента е едва две точки. "Червените" остават лидери в класирането с 66 точки в актива си.

Миньор пък е на 9-ата позиция с 34 точки. Жуниор Мораеш можеше да върне интригата в мача, но пропусна дузпа в 78-ата минута.

Как се разви мачът четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
15
 
! Отговори
Пъзел преди 11 години
До 104: Аз съм Левскар и винаги ще бъда, обаче последните години вие имахте само 1 треньор (Радуканов) а ние благодарение на Гонзо и толкова нямахме..Ясен и той е една овца ...ама яка овца...след мача с Берое той бил видял израстване...къде го видя смотаняка ***?! 2 години играем без централен нападател (изключвам Гарата) понеже той беше взет само за да го продадат и мустакатия *** и Гонзо да дръпнат кинтите..Та така, брат, вече и ние и вие не ставаме за нищо.С тези собственици-толкова!
53
4
 
7
 
! Отговори
винкел преди 11 години
не шамар-изтрещяха им два винкела и помака Стойчо-изперка!!!хахахахахахаха
52
15
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
Пернишки *** - гъзят се на всеки, който им даде пари... Защо ходите да работите в София, а се нагъзихте на тузлушките турци ,винкели с винкели? Граовски ***: на вас хобито ви са жестоките убийства като това на Мирослава и да си подлагате *** за пари! Много ли ви харесаха турците от Лудогорието, та им излезохте с юношеския отбор, а се надървихте на ЦСКА и щяхте да ги избиете , подкрепяни от поръчковия съдия Таско Тасков?! Мисля, че догодина чорбата ще бъде един от отборите, които ще ви помогнат да отидете в Б група, пернишки шафрантии! Вие сте бетер уруспиите, ама какво може да се иска от *** с поведение на ***!
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
fen sam na Cska.gledah Levski-Cska na sektora na lleskarite,i biah ot stranata na kapitana na CSKA-IAN4EV.toi ce zabivashe i biagashe ot topkata,s dve dumi-ne igraeshe.togava pisah da se o4akvat iznenadi.neznam tozi prodajnik kak e igral v pernik.
50
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Левски" - Любовта на Българския Народ!
49
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фен на ЦСКА съм от малък. Стойчо за мен е един изключителен ***. Само се оплаква- това не е мъж. Кой му беше виновен, че днес играхме ТРАГИЧНО И 2 ПАСА НЕ МОЖЕМ ДА ВЪРЖЕМ?! Как не го е срам само да се оплаква. Резултати- никакви. Поне отборът да растеше, та да се оплаква, че някой му пречи. За мен това не е достоен мъж. Изобщо не ми се мисли накъде отиваме.
48
4
 
3
 
! Отговори
емос преди 11 години
До97 Майна не си прав.Аз пък съм кестен и то истински 4то поколение и ако малко от малко се играеше честно то 1.Лудогорец2Черноморец3.Колкото и да те боли Локо 4-5Левски или Литекс.6Ч.море7.Кюмуро и 8Чорбата.Тази година абсолютно никой от софийските не заслужава дае в тройката.Просто на домуза му писна да го правят на луд и почна и той да купува яко
47
8
 
7
 
! Отговори
жалък факт за цфка преди 11 години
След промените: Левски 9 титли на страната, цфка 4
46
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стойчо-Тройчо обаче не е съгласен.Казва ,че световния империализъм,ционизъм и всякакви изми са се съюзили срещу центалния спортен клуб на армията.Няма криза,избори и т.н. ЕС ще се занимава понеделник с ЦСКА.Стойчо да вземе да се обръсне и най важното-да мълчи.Как може с такива хора футболът ни да прогресира?
45
9
 
8
 
! Отговори
Пифа преди 11 години
Каквито и договорки да има ЦСКА ако реши може да бие Лудогорец в Разград. Ех колко ще е сладка титлата тогава, а някои хора не ми се мисли какво ще им стане. Хайде момчета всичко е във вашите крака. Ние ще бъдем с вас в Разгарад.
44
0
 
4
 
! Отговори
chicago преди 11 години
89 Динамо -Тирана също няма.
43
3
 
18
 
! Отговори
Фен на ЦСКА преди 11 години
Фен съм на ЦСКА от както се помня. Стойчо за мен е провален тренер и много силно се надявам да не станем за смях в Европа. Днес играхме прилично, но с тази си игра сме много, много далеч от това, което показа Левски преди 5 години, например. Дано вземем добро попълнения, понеже Мораеш едва ли ще задържим и постигнем нещо, ако не в ШЛ, то поне за купата на УЕФА. Пак казвам, на този тренер аз вяра нямам никаква, за съжаление. Прекалено много глупости изговори напоследък.
42
8
 
5
 
! Отговори
Галеник на БКП преди 11 години
ЦСКА е единственият отбор - галеник на комунистическа държава, който не е спечелил европейска купа.
41
1
 
7
 
! Отговори
Пифа преди 11 години
Няма какво да се заблуждавеме ЦСКА днес беше зле. Ако си бяхме взели мача и после срещу Литекс, какво можеше да направи Лудогорец. Очертава се финал в Разград за там трябва да се готвим, а другият мач срещу Литекс на практика е без значение. Не мога да си обесня този миролюбив мач днес в Перник на практика без положения за ЦСКА едва ли сме толкова зле или Перник толкова добри нямам обяснение. Пък Подуенци нека си говорят каквото си искат всъщност да се огледадт къде са в таблицата.
40
6
 
6
 
! Отговори
дьглас адамс преди 11 години
За всички Левскари :Вземете по една купа на сьветската армия и си я заврете отзад!-Сьс сигурност ще се почуствате като свети мьченици героите на синия фолклор "дядо ПИМЕН" г-н *** бьдеще -Милко Балев .Помака Батков -руснака Чорни голямата *** без майка и баща Сираков -Азис -лорд Ватман Евгени-Ванга.Сьвременна синя Бьлгария няма по големи герои.
39
5
 
10
 
! Отговори
ЦСКА за смях преди 11 години
КОГАТО МАГАРЕТО СТАНЕ МОТОР, ТОГАВА И ЦСКА ЩЕ СТАНЕ ОТБОР.
38
4
 
10
 
! Отговори
ЦСКА-Евроидиот преди 11 години
ЦСКА е сертифициран *** ето защо: ЦСКА зае два пъти под ред последното 48 място в лига Европа и е завинаги официално сертифициран в Европа като ***. За ЦСКА противника не е от значение, те губят наред и от силни и от слаби и от посредствени отбори. Само факти: независимо от победата над Рапид вижте антирекорда на ЦСКА в групите на Лига Европа. Последните 13 мача на ЦСКА в Лига Европа - ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ . Антирекордът на ЦСКА: 2005/06 Монако - ЦСКА 2:1; 2009/10 ЦСКА - Фулъм(4-ти състав) 1:1; Рома - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Базел 1:3; Базел - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Рома 0:3; Фулъм - ЦСКА 1:0; 2010/11 Бешикташ - ЦСКА 1:0; ЦСКА - Порто 0:1; ЦСКА - Рапид Виена 0:2; ЦСКА - Бешикташ 1:2, Порто(трети състав) - ЦСКА 3:1 . ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ(помни се лесно: 1-1-11), ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ. ТОВА Е НЕНАДМИНАТ АНТИРЕКОРД НА ЦСКА В ЕВРОПА. Това трагично представяне на ЦСКА ги записа във вечната листа на най-слабите отбори участвaли в Лига Европа - от две участия, два пъти последни на 48 място. Няма друг толкова слабо представящ се отбор в Европа, за жалост това е ЦСКА-София.
37
2
 
6
 
! Отговори
Само Миньор! преди 11 години
Няма перничанин, който да е фен на Миньор и Лефски, просто няма! Лефски и Евгений Бакърджиев затриха футбола в Перник, смърт за тях!!!
36
4
 
1
 
! Отговори
дьглас адамс преди 11 години
Като мини "Марица-изток " на Бьлгария, всичките работим за тях !-ей такьв шамар.Може и като Ахмед Доган на Апостола -Всеки *** го има в кабинета си и всички работят за майка му Турция.
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Левски Оле, нищо общо с МВР! Батков и агент Николай - демократи!