Казийски готов за бойкот като Бербо

Звездата на световния волейбол обмисля да се откаже от националния тим
Обновена: 15 май 2012 13:38 | 15 май 2012 12:02, Георги Пешев
100
Казийски готов за бойкот като Бербо
Снимка: Булфото

Звездата на световния волейбол Матей Казийски обмисля да последва пътя на Димитър Бербатов, като откаже националния тим. Терзанията му са заради отстраняването на клубния му треньор в Тренто Радостин Стойчев.

"Ще си помисля дали да продължавам да играя за България и ще взема някакво решение", заяви той, като си даде срок до утре.

Капитанът Владимир Николов веднага реагира, че не приема нито смяната на Казийски в мача с немците, нито евентуално негово оттегляне от първия ни тим.

"Няма да го разбера, ако вземе решение да се откаже. Ако Матей реши да наказва федерацията, Данчо Лазаров или който и да е по някакъв начин, той няма да накаже Лазаров, а ще накаже първо съотборниците си".

"Той ще накаже целия български народ, който пълни залата и скандира неговото име", коментира капитанът.

В момента националите са пуснати в почивка и се събират в сряда на първа тренировка с новия стар селекционер Силвано Пранди.

Професора замина за Италия да урежда лични дела. Докато той обясняваше как не е обиден от факта, че вече веднъж е бил изгонен от национала, публиката на финала Германия - Италия скандираше без прекъсване "Радо, Радо".

Още волейболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
1
 
! Отговори
иво преди 11 години
Мазалото стана пълно.Освен намерението на Казийски и Жеков май също ще се отказва.Пранди отказа.М.Стоев и П.Костантинов -също.Вие бяхте в залата , а аз гледах едно интерва с В.Николов , който също уважавам и той направи една оценка на Р.Стойчев, коятоможе да го е засегнала и Владо?Наистина мазало.
83
0
 
1
 
! Отговори
Баста с чужденци преди 11 години
Нарекох ги чужденци, защото поставят чуждите интереси пред Българските. Че Радо Стойчев е голям спец - да вярно е, но защо не приложи своите възможности и за България. Той заедно с Казийски са повече италианци, отколкото Българи. Андрей, и той май се е запътил за там. Затова баста. Пропуска се една олимпиада, но се подготвя нов силен отбор за Европейско и за Световно. България бъка от млади таланти. Необходимо е да се обиграят в повече чужди срещи . Има прекрасен наш специалист - Мартин Стое
82
0
 
5
 
! Отговори
Баста с чужденци преди 11 години
Тъмна работа. Точно пред мача с Германците, Андрей Жеков контузен, Казийски не играе, Треньора прави наивни грешки. Адже ба, кьорави ли сте да видите, че всичко е предварително нагласено. Целта е Италия на финала. И тя е постигната. За кой ли път Бербатовщината ще плюе на собствения си Български зрител. Бербатов мислел, дали да се върне. Да ходи на майната си. Същото и тези тримата волейболни герои. Вземете им Българското гражданство - то не им е нужно, защото не са Българи. Градете нов отбор.
81
0
 
5
 
! Отговори
PD преди 11 години
изпитва.Това единствено би ми обяснило евентуално отказване на Матей. За жалост края остава отворен, но с възможен и сценарии за разпадане на отбора като такъв. Кукловодите са такова племе, което за власт или пари е готово да унищожи мечтите на цял един народ. Само не съм наясно все още, кой е кукловода, който открадна мечтите на отбора и народа за успех на Олимпиадата.
80
0
 
5
 
! Отговори
PD преди 11 години
и ще съзре сценария. Тогава поради липса на разумен ход ще върнем нашия герой на бял кон и ще отсечем главата на злодея инж. Лазаров. Как Ви звучи, уважаеми сънародници. Кой е злодей и кой герой оставам сами да си прецените. В така разказания сюжет обаче изпускаме Матей, за който ролята на кукла на конци не му прилегна. Дали се разочарова от неточностите на треньора си, или съзря, че е пионка в нечия интрига, едва ли ще разберем. Мога само да изразя разбирането си относно разочарованието което
79
0
 
5
 
! Отговори
PD преди 11 години
Все още в този сценарий, не се допуска съзнателно участие на нашия герой в провалянето на мача (трети гейм), макар и тези сюжетни линии да се възможни. Допуска се самонадеяно решение което не води до очаквания резултат. В предвид новата зала и медийния интерес Кукловода лесно убеждава съветниците, че нашия герой не е в състояние да изведе отбора до заветната цел Олимпиада. И хоп вади от ръкава Пранди, който по една "случайност" е в България. Пранди е приемлив за пред медиите, но не е глупав
78
0
 
5
 
! Отговори
PD преди 11 години
Така на фона се появява Р. Стойчев. Въпреки че съветниците са дали ясен мандат на Р.Стойчев да изведе нац. отбор до Олимпиадата, нашия герой е доста амбициозен. Иска да наложи нов стил на работа, да запише името си в Историята на Българския волейбол. Единственното което му липсва са резултати, но той е герой и не се отчита пред никой. Има си играчи с които да постигне целите си. Много важно, че ги контузва от упорити тренировки. Нещата трябва да стават както той ги иска или няма да стават въобще
77
0
 
7
 
! Отговори
PD преди 11 години
Има обаче план.Да напомпа чрез медийте очакванията към Българския национален отбор и да принуди инж. Лазаров да плаща за все по скъпи и именити треньори. Рано или късно балона ще се спука и ще отнесе авторитета му. Има обаче проблем. В момента Пранди се справя повече от добре. Научи отбора на търпение и стабилна блокада. Влиза вестител: Българския нац. отбор е на 7 мо място в СП. Кукловода съзрява своя шанс. Трябва му герой именит, чешит който да осъществи плана му. Тази вечер ще го предложи.
76
0
 
6
 
! Отговори
PD преди 11 години
Добра вечер Българи,Ето какво видях и искам да споделя с вас. Ще го опиша в театрален сценарий. Образа на злодея инж. Лазаров, образа на героя Р. Стойчев. Кукли на конци- състезателите в националния отбор. масовка- целокупния Български зрител. Вероятно има и кукловод но аз още не го знам кой е. Сцена първа: Тайна вечеря. Кукловода отдавна крои планове за мястото на инж. Лазаров, но до сега въпреки всички скандали и с женския нац.отбор и допинг скандала на Константинов не е постигнал резултати.
75
0
 
3
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
в писмо , Проди отказа да бъде треньор!Стойчев е БЪЛГАРИН ПРИЗНАТ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ЗА НАЙ-ДОБРИЯТ ТРЕНЬОР ПО ВОЛЕЙБОЛ !!! От федерацията да отидат и на колене да се ИЗВИНЯТ ЗА ТЪПАТА си ПОСТЪПКА !РАДОСТИН СТОЙЧЕВ е треньор , както КАЗИЙСКИ волейболист - НОМЕР ЕДНО В СВЕТА !!!
74
1
 
12
 
! Отговори
Анкетата преди 11 години
Искате ли Матей Казийски да остане в националния отбор по волейбол?Да +Не -
73
0
 
5
 
! Отговори
сволачЪТ преди 11 години
никой не е пророк в собствената си страна. Радо му трябва време и да работи спокойно. След всеки провал се говори за неговата смяна. ненормална обстановка за работа. онова прасе Ганеф и групата му измири не се умориха да се правят на велики.. и инженера лазароф..сега нямат треньор и дано се откажат матейчо и това момче разпределителчето
72
0
 
3
 
! Отговори
sopol преди 11 години
uprevlenieto ne e kato kradeneto
71
0
 
6
 
! Отговори
Йово преди 11 години
Българска работа след като имаме две домакинства на турнири: 1 - Финали за Световната Лига. 2 - Световна Олимпийска квалификация. И сега вместо да се подготвим яко за тези турнири ние се разпадаме като отбор. И най вероятно няма да се класираме на Олимпиадата и ще останем последни в финалите на Световната лига. Вместо да спечелим и двата турнира и да се наредим при големите в този спорт като, Русия, Бразилия, Италия и други, и най вече първа свтовна титла за България.
70
0
 
6
 
! Отговори
chicago преди 11 години
През тоталитарно време,текстовете за вземане на някакво решение започваха така :Административното, комсомолско и партиино ръководство ............ и т.н.Абе,Лазаров ,Ганев и другите от федерацията,нали първо вие трябва да си отидите,след като за две години правите две грешки.Като сте специалисти,не виждате ли че ние нямаме отбор за голямо състезание.Матей ,Андрей и Владо не стигат.Най вероятно ще принудите Андрей и Матей да играят щото няма да им подновите лицензите,какво ще постигните.
69
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега и Жеков иска да се маха от националния отбор...Става интересно!
68
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едно голямо браво на Пранди!! Дано Казийски се откаже, след него дано и Жеков се откаже и да се види колко е *** тази наша федерация. Сега тая мутра Ганев, като знае толкова много, той да поеме отбора. И след като тотално се разпадне, дано министъра на спорта се намеси и да се изберат нови и наистина компетентни ръководители - не като тази дебела *** Ганев и онзи *** инж. Лазаров. Те го обърнаха този отбор на тяхна фирма и гледат на парче как да припечелят някой лев на гърба на момчетата.
67
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пранди е отказал да бъде треньор, Фокус съобщи преди малко.
66
15
 
2
 
! Отговори
Примадончо преди 11 години
да напуска, тъкмо другите ще са по-единни , а не да разчитат на него във важни мачове и той да се дъни редовно. такива примадони които си мислят че от тях започва спорта не са нужни на никого.
65
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
женчо,аман е самозабравили се ***,и със и без казийски бг волейболния пак ще го има...

Спонсорирани публикации