Волейболните "лъвове" тръгнаха ударно, разбиха домакините с 3:0

Записахме победа в дебюта на Олимпиадата
Обновена: 29 юли 2012 13:12 | 29 юли 2012 13:12,
107
Волейболните "лъвове" тръгнаха ударно, разбиха домакините с 3:0
Българите постигнаха победа в дебюта си на Олимпиадата. Снимки: Reuters

Волейболните "лъвове" на България разбиха с 3:0 гейма Великобритания и започнаха победно Олимпийското си участие. Срещата бе от група "А" на турнира в Лондон.

Българите без проблеми пометоха домакините и не срещнаха никакви затруднения за чистата си победа. Първите два гейма нашите допуснаха британците да им отбележат съответно 18 и 20 точки.

Домакините се опънаха на родните ни национали единствено в третата част, но добрата концентрация ни позволи да затворим гейма с 26:24 и с това да запишем категоричен успех.

Във втория кръг България  излиза срещу Полша, а Великобритания среща Австралия. Двубоят на "лъвовете" е във вторник от 13,30 часа българско време.

Всичко за развитието на мача вижте в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
4
 
! Отговори
11 преди 11 години
Нека не тръгваме със заканите, тия британци са толкова некадърни във всички колективни спортове. Включвам и футбола в това число. Дано нашите момчета покажат колективност и единство, защото след всичките тия скандали и оставки, това им е най-много нужно в момента. :)
55
4
 
5
 
! Отговори
До 70 преди 11 години
Този "интригант" за 4ри години като треньор е 3пъти световен и европейски щампион,4ри финала в Италия/2 спечелени/ - сигурно защото е некадърен. Айде ходи при инжинеро да ти плати хонорара за драсканиците и си вземи хапчетата!
54
2
 
4
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
До всички...реалисти,плюещи по...долу: България има много...победи,които се помнят в историята;превземането на Одрин,победата при Ахелой,победата при Клокотница,победата над арабите,победата при Сливница.Не дърпайте...българският лъв за опашката,защото ще станете следващата българска историческа...победа.
53
1
 
13
 
! Отговори
до 66 преди 11 години
ОК!И така да бъде!Защо сега да не се радваме на победата!Пък дори и да паднем от Полша?ЗАЩО?!Къде е проблемът?И да паднат-светът няма да се свърши!Само ми кажи ЗАЩО да не се радваме СЕГА ВСИЧКИ ЗАЕДНО?ЗАЩО?
52
4
 
1
 
! Отговори
До 66 преди 11 години
Какво е виновен Стойчев бре-не иска да бъде куртизантка на инжинеро ли ?
51
2
 
5
 
! Отговори
54 преди 11 години
И Реалист, само да те светна. Аз съм обикновен български гражданин. Нямам пари. Но осъзнавам колко пречат на държавата ни мрънкащите п....и. Точно толкова, колкото и политиците!
50
1
 
4
 
! Отговори
54 преди 11 години
Ето виждате ли, пак го обръщате на политика и на Боко и Моко. Знаете ли колко ме интересува Бокото? Вие сигурно всяка вечер го сънувате, като гледам как го опявате по цял ден. Вижте другите народи как подкрепят представителите си в каквото и да е било. Като искате по-добра държава и общество, започнете от себе си. Писна ми от българска, хленчеща ***, която не прави нищо друго освен да стои пред компютъра или на масата с ракийка и да се оплаква и жалва. Ми направете нещо, като не ви изнася бе!
49
4
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
До: Сайт пълен с идиотиАбе, оптимисте, когато корабът потъва, нормално е на палубата да се крещи, че корабът потъва ! Ти, какво искаш ? Да свирим като оркестъра на "Титаник" ли ?Това, че на теб Боко ти е дал някое милионче или някое бизнесче да въртиш, съвсем не означава, че е дал и на останалия народ.Зле сме и затова критикуваме !Ти, като си добре - трай, за да не те питаме: "Откъде тия пари ?", когато вземем властта !!!
48
4
 
1
 
! Отговори
до 58 преди 11 години
Глуп*к, защо Казийски, Жеков, и Стоичев си тръгнаха. аз говоря за волеибола в БГ и бъдещето му усещам че и ти май си от делаверата в нашия волейбол и разбира се винаще сме зад момчетата и им пожелаваме успех във всеки мач но без да изчистим онези несмеянемите апаратчици от БФВ няма бъдеще за нашия волейбол е затова става въпрос.
47
1
 
16
 
! Отговори
И С Т И Н А Т А : преди 11 години
Великобритания изобщо нямаше да участва на Олимпиадата на волейбол, ако не беше домакин. Те са далеч от световното ниво. Така че да не бързаме с фанфарите ! ...
46
4
 
1
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
54,а ако към "***" се прибавят и комплесарите като теб,направо става страшно !!! Какви са тия "хейтъри" бе?
45
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Те и Словакия са тотални смешници,ама ни биха на Европейското.
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Великобритания са тотални смешници и като отбор и като волейболисти и даже и да се обединят в един отбор с Австралия и с Канада, които са подчинени на английската кралица, пак ще паднат. Все едно МОК да разрешат и на България да се обедини с македонски волейболисти и да играят като Велика България в Лондон.
43
2
 
6
 
! Отговори
До 48 преди 11 години
Елементарен си! Със същата БФВ нашия отбор преди години биеше и Русия, и Щатите. Обаче не е виновна Федерацията,че се провали отбора на квалификацията за тая Олимпиаа и паднахме от Германия! И Федерацията осигури допълнителна поправителна квалификация срещу Пакистан и Франция.
42
2
 
3
 
! Отговори
Вълев до 53 преди 11 години
Бил си и си ми гледал инструмента.
41
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ха-Англия имали волейболен отбор...
40
5
 
23
 
! Отговори
Сайт пълен с идиоти преди 11 години
В този сайт е пълно с хейтъри. Тук пишат 10-15 човека, които по цял ден пишат негативни коментари под всяка една от статиите. Никога нищо не им изнася, никога не са доволни, целия свят им е крив. НЕ СЪМ СРЕЩАЛ ПО НЕГАТИВНИ И ГРОЗНИ КОМЕНТАРИ В НИКОЙ ДРУГ НОВИНАРСКИ САЙТ! Тук е върха на простотията и всичко се обръща на политика и негативизъм.Просто ми е неприятно какви хора има - именно вие сте най-жалките в това общество. Браво на момчетата ни! Искрено им пожелавам късмет срещу Полша!
39
4
 
4
 
! Отговори
до Вълев преди 11 години
аз съм в Лондон и ги гледах а ти си смърдиш в панелката миризлива, скапан комплексар
38
1
 
2
 
! Отговори
Вълев преди 11 години
фдф и аз твойта.
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тук обаче има хора които нищо не разбират от волейбол. някои се опитваме да коментираме играта на нашите. мого ми е интерсно другиден като ни бият поляците 3:0 какво ще коментирате.

Спонсорирани публикации