Ливърпул с мераци за Давид Вия

Слуховете, че испанецът може да напусне Барселона, стават все по-сериозни
Обновена: 16 дек 2012 15:07 | 16 дек 2012 14:30, Георги Пешев
3
Ливърпул с мераци за Давид Вия
Давид Вия може да напусне Барселона. Снимка: Ройтерс

Ливърпул проявява интерес към Давид Вия, твърдят последните слухове около играча. Испанският национал продължава да бъде предимно резерва, въпреки уверенията от Тито Виланова, че е важна част от отбора.

Освен това той е използван много рядко в дербитата на каталунците, което е много голямо разочарование за него и затова се говори, че след края на сезона може да напусне.

Той има контракт до лятото на 2014-а година, но може да не го изпълни, ако ситуацията му в отбора не се промени.

Счита се, че Ливърпул може да предложи между 12 и 15 милиона евро за играча, който обаче вече е на 31 години и все пак не е ясно дали си струва да се влагат подобни средства във футболист, минал 30-те.

Очакваното идване на Неймар на “Камп Ноу” обаче може да накара Барса да се оглежда за купувач за Вия, който освен това взима и доста висока заплата, която през последната му година би могла да бъде спестена.

Поредното доказателство за отношението в клуба към играча може да дойде още тази вечер, когато предстои дербито с Атлетико Мадрид.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: БарселонаДавид Вия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
2
 
! Отговори
кол4онер преди 11 години
Kоледа идва ,може да се поме4тае Атлетико де Мадрид да направи равен тази но6т !
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига глупости бе пич! Вия е играел винаги за отбора и е подавал винаги на Меси, когато е имал възможност. В Барса ако не подадеш на Меси, той сам ти взима топката и вкарва. И как го измисли,че Вия може да бъде от ранга на Меси???? Напротив, когато Меси вкарва значителни голове срещу силни съперници Вия го прегръща като луд и го стиска като най-добрият му приятел. В Барса няма как да си играч и да се мислиш за нещо като Меси...то ти проличава, когато Меси вкарва , а ти вяло отидеш и го поздравиш