Кубрат Пулев - Спортист на България за 2012 г.

Тервел Пулев остана на втората позиция. Третото място е за Станка Златева
Обновена: 21 дек 2012 13:07 | 20 дек 2012 22:38, Георги Пешев
42
Кубрат Пулев - Спортист на България за 2012 г.
Кубрат Пулев стана Спортист на България за 2012 г. Снимка: Булфото

Кубрат Пулев бе избран за Спортист на България за 2012 година. Носителят на европейската и интерконтиненталната титла в тежка категория в професионалния бокс събра 1234 точки в анкетата и изпревари брат си Тервел Пулев.

Малката кобра остана на втората позиция. Третото място пък е за Станка Златева, която спечели сребро от Олимпийските игри в Лондон през лятото.

Кубрат взе и наградата за най-обичан спортист от публиката. За пръв път в историята пък се случва двама братя да завършат на първата и втората позиция в тази класация.

„Изключително съм щастлив. Това е най-голямата награда в моя живот. Сега не мога да ви опиша, колко съм щастлив и радостен от тази награда", заяви Кобрата.

„Искам да благодаря на моя личен треньор Михаил Таков, на моя мениджър, на всички вас тук в залата и на цяла България, която бе с мен пред екраните. Без вас нямаше да мога, вие сте моята енергия“, добави Пулев.

За треньор на годината бе избран Михаил Таков, който е наставник на Кубрат и Тервел Пулеви. Бившият ни селекционер на волейболните ни Найден Найденов остана втори, а трети е Любослав Пенев.

Вижте Топ 10 на Спортист на годината в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма никаква завист умнико!И на малките деца е известно, че т.н. кобра набира основните си доходи от участие в организираната престъпност, по-точно пласиране на наркотици и анаболи.Самият той е ограничен и единствената причина да не живее в чужбина не е от някакви патриотични чуства, а страх от тяхната съдебна състема и невъзможност от адаптиране в обществото там. Нека да отиде в някой американски бар и да заповяда на управата да изключат музиката защото имал обаждане по мобилния телефон. Или да организира група за дистрибуция на наркотици в Германия.За какво да му завиждат хората - без наркотиците ще пропука всичките пари за няколко години както повечето профи боксьори.Или си мислиш, че му завиждаме за красивата и интелигента жена? Или за сладките и умни дечица?В нашата страна е на мода чалгата и простотията и за съжаление не се вижда изход.Да ви е честит и още 50 години си го избирайте за спортист на годината.
12
11
 
20
 
! Отговори
йордан преди 11 години
Много завист, много злоба, ***.
11
0
 
20
 
! Отговори
бг преди 11 години
Радвам се,че имаше място и за хората с големи сърца като отец Иван и тези,които скромно признаваха,че не се смятат за герои,а са помагали на хора в нужда.Тези хора оповестяваха победителя,но вярвам,че Бог е приготвил награда и за тях.Иначе наградените спортисти без съмнение освен талант са се трудели много,за да успеят!
10
41
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И защо Станка да е 1 или Йовчев? какво направиха те в сравнение с Кубрат? Не милички селяни, трябва да се примирите, че Софиянци винаги са 1!
9
4
 
11
 
! Отговори
бг преди 11 години
Не казвам нищо за първото място-сигурно е заслужено,но за второто по-скоро мисех,че ще е за Станка Златева,може би са искали двамата братя да са един след друг
8
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
neobux/?rh=53614D624C614B lesni pari ot internet
7
8
 
19
 
! Отговори
ПЕШО преди 11 години
БРАВО ИЗБОРА Е ДОБЪР.
6
17
 
23
 
! Отговори
спИртист преди 11 години
До ВъзмутенаЕ това да не ти е състезание по математика, че да се гледа интелект??? Кобрата е без конкуренция тази година, толкова силен боксьор никога не сме имали. Браво Кобра и още по-големи успехи през новата година. Дано се биеш в България, за да имаме удоволствието да те гледаме и подкрепяме :)
5
25
 
23
 
! Отговори
Balgarin преди 11 години
Първото място заслужаваше Станка Златева,а не тея смешници!
4
13
 
10
 
! Отговори
Разгонена преди 11 години
Искам да мириша мъжки нозе.
3
7
 
21
 
! Отговори
бг преди 11 години
Не знам защо Тервл е на второ място,а не Станка Златева,която се върна от олимпиядата със сребро.Може би има причина,но той беше с бронз!
2
9
 
22
 
! Отговори
он преди 11 години
да благодарим лично на премиера за колосалните спортни успехи през годината!
1
5
 
37
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
ЧЕСТИТО ПУЛЕВ....ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ИЗКЪРТИШ НОСОВЕТЕ НА УВАЖАВАНИТЕ ОТ МЕН БРАТЯ КЛИЧКО....ЗА ДА ИМАМ ПОВОД ПАК ДА НАПИША...ЧЕСТИТО...