Майкъла излъга, Саид Хюсеинович няма договор с ЦСКА

Това обяви мениджърът му Сабид Дервишевич
Обновена: 29 дек 2012 11:34 | 29 дек 2012 11:29, Георги Пешев
28
Майкъла излъга, Саид Хюсеинович няма договор с ЦСКА
Георги Илиев-Майкъла излъга, че Саид Хюсеинович е подписал с ЦСКА. Снимка: Булфото

Халфът Саид Хюсеинович не е подписал с ЦСКА и няма официален договор с "армейците". Това обяви мениджърът му Сабид Дервишевич.

Както е известно, преди дни изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла обяви, че този трансфер е сключен и че Хюсеинович вече официално е играч на червените.

Майкъла тогава заяви още, че Хюсеинович е парафирал за две години и половина и всякакви други информации са инсинуация.

"Саид не е подписал официално с ЦСКА. Истината е съвсем различна. Саид е обвързан със сегашния си клуб до  13 февруари 2013 година. След това той става свободен агент".

"При всички положения Хюсеинович няма да почне подготовка с тима. Към него има оферти от няколко клуба. ЦСКА бяха най-настоятелни, но не могат да изпълнят финансовите му претенции".

"Нормално е, когато не плащаш трансферна сума, да предложиш по-добри финансови условия на играча. В началото на следващата година ще имаме пълна яснота", заяви Дервишевич пред "Меридиан мач".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
Samo levski :/) преди 11 години
Teq uj nqmaxa pari ;))
23
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гиби Искренов, кандидат за районен кмет от листите на ДПС:''Вярвам, че с помоща на Ахмед Доган ще успея да развия и облагородя кв.Подуене.''
22
1
 
9
 
! Отговори
andro преди 11 години
явно (цесекар) е мн тежка диагноза за мн болни хора,предимно с корени от село.щото навремето немаше много в софия.почнаха да се множат със трансферите на военни,жепейци и т.н. от селата,някои от тях още не могат да говорят български без тиняжки акцент
21
2
 
6
 
! Отговори
grozno prase преди 11 години
kyf e toq vse edno e ritnat ot kon bahti i groznika ?????? !!!!!!!!!!!!!
20
3
 
6
 
! Отговори
andrew преди 11 години
Постоянна атака срещу ЦСКА, никой не Ви вярва вече!
19
11
 
5
 
! Отговори
геренбахче преди 11 години
Гиби Искренов, кандидат за районен кмет от листите на ДПС:''Вярвам, че с помоща на Ахмед Доган ще успея да развия и облагородя кв.Подуене.''Ако сте го забравили, да ви припомня ***!
18
4
 
7
 
! Отговори
О футбол преди 11 години
Човек блъскан с топка толкова пъти по главата... Какво очаквате от него?! И само той ли?...
17
3
 
6
 
! Отговори
ЦСКА преди 11 години
ДОГОВОР ИМА ЗА 2,5 ГОДИНИ ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ А ТОВА СА ПОРЕДНИТЕ МЕДИЙНИ ЛЪЖИ.
16
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Майкъла излъга"...............бе Тиквата лъже от сутрин до вечер вие се угледахте в некакъвМайкъла че излъгал ВЕДНЪЖ.А иначе го познавам Майкъла и той си е лъжец от малък което също показателно за днешнаБг.Всички доказани лъжци се намърдаха на хубави службички.Като започнеш с Бойко минеш през Цветанов и стигнеш до Майкъла.
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а джексъна какво каза ?
14
1
 
8
 
! Отговори
777 преди 11 години
Аз не съм ЦЕСЕКАР и никога няма да стана но тези и двамата са за петикилометър.
13
5
 
12
 
! Отговори
ЦСКА-Евроидиот преди 11 години
ЦСКА е завинаги сертифициран *** ето защо: ЦСКА зае два пъти под ред последното 48 място в лига Европа и е завинаги официално сертифициран в Европа като ***. За ЦСКА противника не е от значение, те губят наред и от силни и от слаби и от посредствени отбори. Само факти: независимо от победата над Рапид вижте антирекорда на ЦСКА в групите на Лига Европа. Последните 13 мача на ЦСКА в Лига Европа - ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ . Антирекордът на ЦСКА: 2005/06 Монако - ЦСКА 2:1; 2009/10 ЦСКА - Фулъм(4-ти състав) 1:1; Рома - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Базел 1:3; Базел - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Рома 0:3; Фулъм - ЦСКА 1:0; 2010/11 Бешикташ - ЦСКА 1:0; ЦСКА - Порто 0:1; ЦСКА - Рапид Виена 0:2; ЦСКА - Бешикташ 1:2, Порто(трети състав) - ЦСКА 3:1 . ЕДИН РАВЕН, ЕДНА ПОБЕДА И ЕДИНАДЕСЕТ ЗАГУБИ(помни се лесно: 1-1-11), ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ. ТОВА Е НЕНАДМИНАТ АНТИРЕКОРД НА ЦСКА В ЕВРОПА. Това трагично представяне на ЦСКА ги записа във вечната листа на най-слабите отбори участвaли в Лига Европа - от две участия, два пъти последни на 48 място. Няма друг толкова слабо представящ се отбор в Европа, за жалост това е ЦСКА-София. Прибавете и трагедията на ЦСКА срещу неизвестният прохождащ в европейските турнири отбор с име на вафла - Мура и ще разберете защо в Европа се подиграват с ЦСКА...
12
4
 
13
 
! Отговори
emos преди 11 години
Става все по интересно,до преди време свинчовците твърдяха,че сексуалните гаври с тях от страна на Левски нямали значение .За тях било единствено от значение Европа.Но откакто изчезнаха от класациите на УЕФА все повече лайноядчета започнаха да приказват за някакви успехи срещу Левски.Пубърчета отворете статисиката и зурлите отново ще ви виснат в ***
11
2
 
14
 
! Отговори
Цесекар преди 11 години
От ЦСКА съм от 40 години и не знам какво се прехласват по този *** , че бил вкарал 2 гола на Говедата.То това не е никаква атестация за класа,кой ли него е правил.Фактите показват , че той на 24 години вече се е провалил във Вердер и Кайзерслаутерн, сега дори и Сараево не са обвързали с дългосрочен договор та става свободен агент от февруари, голяма класа няма що.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
lajat sebe si...!
9
6
 
12
 
! Отговори
1 преди 11 години
До Румен,абе смотан и неграмотен чорбар,прочети статистиката между двата отбора,кой е с повече победи.
8
3
 
5
 
! Отговори
Легендата преди 11 години
На ЦСКА остана да привлече само Иво Иванов, за да запълни селекцията си от "сини" кошмари.
7
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Майкъла от един готин и свестен човек, напоследък взе да става пълен ***
6
18
 
6
 
! Отговори
Румен преди 11 години
Бе мухъл говежди , колко пъти да ви бием , че да разбереш, че сме най титулувания клуб, ква б група кравоо.
5
4
 
16
 
! Отговори
прасешки мечти... преди 11 години
Розови прасешки мечти...Горчивата истина е закриване на ЦСКА поради несъстоятелност. Никой не иска да поддържа мъртвец на системи...