Франк Лампард обърна Евертън на "Гудисън парк"

Челси изтръгна победата с 2:1
30 дек 2012 18:32, Елка Василева
40
Франк Лампард обърна Евертън на "Гудисън парк"
Евертън загуби злощастно с 1:2 от Челси. Снимка: Reuters

Евертън загуби злощастно с 1:2 от Челси в мач от 20-ия кръг на английската Висша лига, който се игра на стадион „Гудисън Парк”.

Домакините напълно надиграха своя противник през първото полувреме, когато на два пъти страничната греда се оказваше верен помощник на Петер Чех.

Евертън откри резултата в самото начало на срещата чрез Стивън Пиенаар, но пропусна възможността да удвои аванса и малко преди почивката Франк Лампард изравни след точен удар с глава.

След почивката гредата спаси столичани за трети път в срещата, този път при удар с глава на Йелавич. Малко след това Лампард заби втори гол за Челси.

След победата Челси събра 38 точки и излезе на трето място в таблицата, като тимът има и мач по-малко. Евертън остана шести с 33 пункта в актива си.

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: евертънФранк Лампард
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
4
 
! Отговори
До 33 преди 11 години
Съвсем не съм казал, че всички фенове на Барса са glory hunters, но щом се чувстваш така лично обиден от коментара, май сам се издаде, че ти си точно такъв... Великане на мисълта...И пак, шнур за Меси!
31
5
 
1
 
! Отговори
до 30 преди 11 години
Аман и от такива *** като теб , които се правят на истински фенове на средняшки отбори. *** да не би да си фен на Съндърланд или Валядолид бе??? Фен съм на Барселона не заради Меси, а заради стила на игра през 90-тте който наложи Кройф на отбора. Този стил се градеше със Стоичков, Гуардиола,Бакеро...
30
1
 
2
 
! Отговори
W T F преди 11 години
Топчооооо, Мечооооооо! Кметееееееее! Кой е Лампард?
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
LWF = WTF ли е?
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Aй аман от тоя Меси бе! Шнур за Меси и за всички Glory Hunter-и, фенчета само на най-печелившите отбори!
27
2
 
1
 
! Отговори
Махалата преди 11 години
Къде е отбора от Подуене с неговите отлични ритачи на топка?Къде са неговите LTF FW, Defence, и т н т?Никой ли не разбра, че футол в истинския вариант / бира, кюфтета, дробчета/ се играе само и единствено около Герена?Престанете с споровете за смешниците от разни отбори като Барса, Ман Ю, Челси!Подуене, оле!
26
6
 
2
 
! Отговори
Статистика преди 11 години
Лионел Меси - 387мача - 299 гола.Франк Лампард - 671 мача - 196 гола.Стивън Джерард - 608 мача - 152 голаИ да вметна,че Меси не играе като чист нападател,традиционната му позиция е LWF което означава ляво атакуващо крило.
25
1
 
16
 
! Отговори
Шапки долу ! преди 11 години
Франк Лампард е не просто отличен футболист. Франк Лампард е пример за подражание за младите спортисти и младите хора като цяло. Пример за вярност, преданост и лоялност. Франки е образец за себераздаване и професионализъм. Възхищавал съм му се, че дори в най-тежките дни, когато почина майка му, той пак играеше за любимия отбор и вкарваше голове след което сочеше към небето ...Франк Лампард е пример за спортист и човек !А, Меси ... Тук говорим за футболисти, а не за магьосници.:)
24
15
 
4
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
Ти си най-големият *** бе! Факти имаш насреща...Меси има вече 4 златни топки, а изброените от теб капитани нито една и пак ми казваш че са над него.***, скапан, *** си! Запомни го!
23
1
 
3
 
! Отговори
до 26 преди 11 години
Говоря за световната му титла с Аржентина 86-та. Нямаше големи халфове зад гърба си ли Марадона 86-та в националния??? ***! Виж какви играчи е имал за съотборници и кави има Меси сега в националния на Аржентина!
22
0
 
4
 
! Отговори
до 25 преди 11 години
Значи съм прав, оказа се стар ***, който има беден речник. От всичките ти постове разбрах как всички са смешници и, че Меси е най-велик. Не забравяй да си измиеш краката пред лягане и не стой до късно, защото утре рано трябва да нахраниш козите.
21
3
 
7
 
! Отговори
до 24 преди 11 години
Ти наистина си абсолютен футболен лаик. Как може да изтърсиш подобна глупост, че Марадона играел пред велики халфове?! Та той САМ изведе Наполи до Скудетото и завинаги там е посрещнат като бог. Същото се отнася и за Аржентина, като там винаги е имало добри полузащитници, но в ерата на Марадона е трудно да се нарекат велики. Говори си за Меси, но недей замесва други имена, защото прозира футболното ти незнание. Така и нищо не каза защо Барса печелиха титли и без Меси...
20
7
 
3
 
! Отговори
до 23 преди 11 години
***, гледам Барса от...началото на прехода..тоест Стоичков когато подписа Договор с Барса. Ти гледал ли си Меси 2004-та, когато това момче беше на 17 и го пускаше Рийкард резерва и Роналдиньо му ръкопляскаше след като вкарваше с лекота голове във Ла лига????Такива смешници като теб най-много обичам...да ми казват от кога гледам футбол и по-точно даден отбор и играч.***!
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Приятелю, първо си виж изказа и тогава казвай кой е ***. Ако си възрастен, тогава явно си доста *** и ограничен човек. Но ме съмнява, щом си мислиш, че Меси е основата на този отбор. Явно си бил малък и не помниш, че Барса на Рийкард (провери кой е) бяха съвършен отбор и спечелиха страшно много купи. В този обор блестяха имената на Роналдиньо, Шави, Иниеста и често като резерва влизаше едно дребно момче с коса до рамененте. Казваше се Меси...Толкова за теб, ограничено човече.
18
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересува ме защо Меси вече има 4 златни топки а Джерард, Малдини, Тоти и Лампард нито една през кариерата си???? *** въпрос ви задавам, ***!
17
10
 
5
 
! Отговори
до 17 преди 11 години
Само един въпрос ще те питам: Може ли Барса да бие наред със Шави и Иниеста..без Меси? Може ли Шави и Иниеста да заместят Меси? Абе ***, никой не може да зьамести Меси, а Барса ще е посредсвена без него...макар и с Шави и Иниерста. Иниеста ли ще ти вкарва головете бе или Шави? Кажи ве ***? Платини не определя златната топка , овчар скапан...определят е треньорите от цял свят....и тях ли е подкупил бе ,*** смешен??????
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти си тотално побъркан, ако си мислиш, че успехите се дължат главно на Меси. Когато Шави се откаже и ако Иниеста напусне, това ще е края на тази Барселона.
15
0
 
8
 
! Отговори
2 до 6 преди 11 години
Следиш МЮ и първенството, спор няма . :D:D::D В момента разликата е 11 точки, с презумпция Челси да я намали на 8, защото са с мач по-малко. Колкото за разликата от ТОЧНО 8 точки....питай някой по-разбиращ от теб за колко кръга Юнайтед я загуби.
14
1
 
8
 
! Отговори
Независим преди 11 години
Колега...забравяш нещо много важно. Златната топка вече не е това, което беше. След като ФИФА взе да организира това събитие всичко отиде по дяволите. Не може Испания да мачка всичко живо в последните 4 години и НИТО един испанец да не е награден за извънземните постижения, които нямат аналог. По-смешно е , че 80% от водачите на Испания играят в Барса и самият Меси признава, че те стоят зад успеха му. Иниеста всеки мач е с 90% точни пасове...не знам какво трябва да направи и спечели вече.
13
3
 
13
 
! Отговори
11 преди 11 години
Ей ***, Меси си е Меси. Добър е спор няма, но е нападател! Можеш ли да го разбереш това? Лампард, Тоти и Джерард са едни от най-резултатните ХАЛФОВЕ. Разликата намираш ли я? Писна ми да слушам за Меси. Зад него има двама от най-великите халофове в историята на спорта, но ще останат недооценени точно заради превъзнасянето на Лионел.

Спонсорирани публикации