Паулиньо отива в Тотнъм

Бразилецът се сбогува с Коринтианс, след като прие офертата на Спърс
Обновена: 2 юли 2013 14:19 | 2 юли 2013 14:18, Георги Пешев
1
Паулиньо отива в Тотнъм
Паулиньо ще премине на "Уайт Харт Лейн". Снимка: Ройтерс

Бразилският национал Паулиньо обяви, че ще премине в Тотнъм. Халфът каза това на специална пресконференция, която бе публикувана и в официалния сайт на Коринтианс.

Той обяви преди няколко дни, че ще реши бъдещето си след турнира за Купата на конфедерациите и това стана точно така. Очаква се Спърс да плати на "Тимао" 17 милиона паунда за полузащитника.

"Имаше интерес от Интер, но дойде оферта само от Тотнъм. След като офертата вече бе факт, с моето семейство седнахме, анализирахме, и решихме. Наистина беше голямо решение да отида в голям клуб. Просто идва момент в който се нуждаеш от нови предизвикателства", каза бразилецът.

"Трудно ми е да говоря в момент като този, но мисля, че прекарах прекрасни години в Коринтианс, с много титли. Това, което мога да кажа, на хората в Коринтианс - шефовете, всички в отбора и феновете, е че ще се видим скоро. Ще се върна след време, заради всичко това, което те направиха за мен", добави той.

"Коринтианс ще бъде в сърцето ми до края на моя живот", каза още халфът. Паулиньо би трябвало до броени дни да акостира в Лондон и да подпише договора си с Тотнъм.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Китов преди 10 години
А дано! Като се оправи и "Звярът" Сандро и ставаме с най-добрите вътрешни халфове в Премиършип. Ако и Бейл остане.... Ех, мечти!