Лудогорец помечта, но Базел го свали на земята

Разградчани загубиха с 2:4 в първата плейофна среща за ШЛ
Обновена: 21 авг 2013 23:44 | 21 авг 2013 23:41, Красимир Ангелов
76
Лудогорец помечта, но Базел го свали на земята
Снимка: БТА

Шампионът на България Лудогорец изигра добър мач срещу Базел, но допусна загуба с 2:4 от швейцарците в първа плейофна среща от Шампионската лига.

Разградчани демонстрираха европейски футбол, създадоха половин дузина голови положения, вкараха два гола, но допуснаха непростими и груби грешки в защита, които ги лишиха от добър турнирен резултат преди срещата реванш.

Двубоят на стадион "Васил Левски" бе невероятно драматичен, след като Базел поведе с 1:0 в началото с гол на Мохамед Салах, но българите стигнаха до пълен обрат след попадения на Марселиньо и Иван Стоянов.

След това обаче швейцарците се разиграха, а българите започнаха да допускат фрапантни грешки, което доведе до нови три гола във вратата на Владо Стоянов, вкарани от Мохамед Салах, Джовани Сио и Фабиан Шер от дузпа.

В 84-ата минута пък червен картон получи Жуниор Кайсайра и Лудогорец завърши мача в намален състав. 

Още подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
23Хубаво е да продължиш с разсъждениеята в следната посока.Защо искате европейски заплати като си виждате НАСРАНИТЕ ***??Футбола е работа като всяка друга.В Бг качеството на работа е на СВЕТЛИННИ ГОДИНИ от Европа ама мухльовците ми се РАЗМЕЧТАЛИ за заплати.Аре У ЛЕВО!
18
4
 
9
 
! Отговори
до 29 преди 10 години
Надявам се да си прав,защото работите в ЦСКА ми приличат на едни циркове съставени от селския *** Христолов.Той също доведе собственици,футболисти и разни псевдо-спецове да залъже хората и да изкара някой лев на тяхната доверчивост.Лупито е доказан мошеник и дума не може да му се вярва,а ония *** от офанзива още им плащат боклукчийте да им бъдат частна армия!Сами си отговори на въпроса,кой е новия-стар собственик на ЦСКА?!
17
3
 
32
 
! Отговори
До 22 преди 10 години
Виж ся, свиньоПриемам футболът като хоби, гледам го от вкъщи или от някоя по-спокойна кръчма,мога да подкрепям български отбори, когато играят евротурнирите, дори и вашият мога да подкрепя, тъй като ни липсва луксът да има 3-4 силни отбора, като в Англия или Испания. Пък ти подкрепяй който си щеш, като искаш ходи и се бий останалите по стадионите, в името на някакви отбори, пълни с бездушни, които не им пука за вашето съществуване. И Разград е в България, ако приемаш, че е турски имаш проблем.
16
6
 
24
 
! Отговори
Любомир Александриев преди 10 години
До До 18Като отвориш някой сайт за резултати и пише ЛУДОГОРЕЦ ( БУЛ ) ,а не ( ТУР ) , а и сравнението което даде за Барселона и Реал Мадрид е неприемливо , защото за скромна държава като нашата , едно класиране на отбор , дори и в групите на ЛЕ , е успех за цялата ни футболна общност.Най- малкото вдигат коефициента на Българските отбори :))
15
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За съжаление това е реалността- по никакъв начин не можем да се сравняваме с големите европейски отбори. Иначе Лудогорец се представиха достойно имайки в предвид че им се падна възможно най-трудния съперник. Ако се бяха паднали с рапид, динамо, легия можеше и да се класират, но срещу базел никакъв шанс. Все пак в тях и Ботев Пловдив е надеждата, че футбола ни може да се развие в положителна насока. Пожелавам им успех в групите на Лига Европа!
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До щирлиц ама защо дА не мрънка ме ,защо не ги вкараха, исега нямаше да мрънка ме. били играли добре
13
4
 
30
 
! Отговори
Блюки преди 10 години
Като фен на Левски съм много доволен от Лудогорец. Показаха желание,но Базел е прекалено голяма риба, за нашите сладководни води. Надявам се развитието в разградчани и Ботев Пд да продължи в положителна посока, тъй като в близките 2-3 години на тях ще се разчита в евротурнирите. А нашата А-група, трябва да се намери начин, да останат сравнително по-класните отбори само, че с разни донори не може да се направи читаво първенство, от което да излизат силни отбори.
12
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съдиите германци естествено, че подпираха швейцарския отбор. На реванша искам съдия руснак, който да ни пусне 2-3 засади
11
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Евала на Лудогорец...страхотен мач и малшанс :(
10
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добро сме играли, ама сме паднали :)
9
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Както обича да казва Българинът - по-добри бяхме, просто нямахме късмет ;)
8
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Котка с мишка беше мача, който разбира ще се съгласи!
7
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Базел си е цъкаха,като на тренировка докато лудогорци не вкараха за 2:1.После се видя,колко сме далеч от ШЛ или ЛЕ,ама на лига с собственици залагащи за точен резултата при букитата -толкоз!
6
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Селяните като се размечтаят та забравят за какво ставаше дума.***-мришо ,***,всички са един кюфтак.
5
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Политика на Българския футбол - Купуваме играчи от чужбина, които са ненужни там и си пълним отбора с ***. Очакваме резултати. Пълен парадокс. А Българските таланти да си гледат работата. *** простия народ
4
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стойчо Стоев е човек за малки отбори. Как е възможно човек, който няма никаква стръв и амбиция да е начело на отбор, който се бори за влизане в Шампионска Лига. Простотията Българска край няма. Ще си гледаме селски футбол, докат си отидем от тоя свят.
3
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разликата в класите е голяма но все пак поздравления за Лудогорец че вкараха два гола.
2
31
 
18
 
! Отговори
Господ Roger Waters преди 10 години
Наказах ви, ***, заради олигархичния ви шеф Домус Бей. В Базел отивате на петица.
1
16
 
14
 
! Отговори
varg преди 10 години
0;5 аз го казах преди мача