Лудогорец помечта, но Базел го свали на земята

Разградчани загубиха с 2:4 в първата плейофна среща за ШЛ
Обновена: 21 авг 2013 23:44 | 21 авг 2013 23:41, Красимир Ангелов
76
Лудогорец помечта, но Базел го свали на земята
Снимка: БТА

Шампионът на България Лудогорец изигра добър мач срещу Базел, но допусна загуба с 2:4 от швейцарците в първа плейофна среща от Шампионската лига.

Разградчани демонстрираха европейски футбол, създадоха половин дузина голови положения, вкараха два гола, но допуснаха непростими и груби грешки в защита, които ги лишиха от добър турнирен резултат преди срещата реванш.

Двубоят на стадион "Васил Левски" бе невероятно драматичен, след като Базел поведе с 1:0 в началото с гол на Мохамед Салах, но българите стигнаха до пълен обрат след попадения на Марселиньо и Иван Стоянов.

След това обаче швейцарците се разиграха, а българите започнаха да допускат фрапантни грешки, което доведе до нови три гола във вратата на Владо Стоянов, вкарани от Мохамед Салах, Джовани Сио и Фабиан Шер от дузпа.

В 84-ата минута пък червен картон получи Жуниор Кайсайра и Лудогорец завърши мача в намален състав. 

Още подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
14
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Силен е този отбор ,които може бързо с едно докосване на топката и бързо разиграване да спечели предимство.Преди го правеха или поне се опитваха.Сега чисто по селски задържат и един търпелив отбор като Базел просто си изчаква шанса.
38
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Журналисти за смях!!! Шампионът на България Лудогорец изигра страхотен мач срещу Базел, но допусна загуба с 2:4 от швейцарците в първа плейофна среща от Шампионската лига. хахахахахахахахаха страхотен мач но допусна загуба с 2-4. Журналисти за смях!!!!
37
25
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** биха Партизан, който в момента е силен колкото Берое и се помислиха за велики. Този селски отбор никога не може да бъде ЦСКА или Левски!!! Селски отбор без минало и без бъдеще, подкрепян от шепа селяни с обрязан членски внос;) Базел си се гавреха направо, за 10 мин. вдигнаха оборотите и им направиха клизма
36
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Писма ми от Домуса, стадион трябвало да му прави държавата , първенството било нагодено, спъвали му работота, айде стига с тия мутро-селски номерца да вземем парите от уефа от точките да продадем някой футболист и да не вложим нищо, като му не изнася да ходи другаде , ама по благо за сивия сектор от Мангалия няма!!
35
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Играха си момчетата, колкото могат и колкото им позволи Базел. Имаха си положенията но за разлика от тях Базел си отбеляза своите. Заради слабото Бг първенство където повечето отбори излизат със "свалени ***" няма как да не ни бухат в Европа. Когато (и ако е възможно де) в първенството се играе честно и всеки отбор драпа за всяка точица и футболистите играят не просто за пари а и за отбора за името честта и фланелката тогава ще пробият и навън. Замислете се на кого му дават 30х на месец да бяга
34
4
 
7
 
! Отговори
Offffffffffff преди 10 години
Голямо Заглавие " Лудогорец помечта, но Базел го свали на земята " Ще кажеш че Базел от България, а Лудогорец от Швецария !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
33
4
 
11
 
! Отговори
Данъчен преди 10 години
До АнонименИ Уембли е създаден за спортни игри, но Queen изнесе там най-хубавите си концерти и на Маракана са правили концерти. Домусчията сега да си взима инвестициите и беж да го няма.
32
7
 
16
 
! Отговори
Никола преди 10 години
Предполага се , че Базел са малко по-добри от Любимец и затова вкараха 4 гола . Лудогорец се отърва с най-малкото , защото с тази защита от някакви пигмеи , които на всичкото отгоре се правят на нападатели ,с нападатели , като Безяк и Платини пълни дупки , с изобщо никакъв ръстов подбор , еее само на една халфова линия и вратар до тук ! Впрочем отбора и в нашето първенство играе посредствено и отстъпва на 7 т. от лидера . Успехите на Левски в Европа явно скоро никой няма да ги стигне !!!
31
1
 
8
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
У нас играем друга игра.
30
2
 
7
 
! Отговори
И. Иванов преди 10 години
Само искам да добавя следния факт: На 23.08.2013 (утре) ще се състои същия този концерт на стадион Ernst Happel във Виена, който е национален стадион на Австрия и домашен стадион на Austria, които играха вчера с Динамо Загреб (пък ги и биха) и не съм чул някой да иска да маха концерта! Но тук стигаме и до същността на разговора: благодарение на този и други български олигарси в България има само един сертифициран от УЕФА стадион!
29
5
 
12
 
! Отговори
преводач преди 10 години
"Лудогорец"-"Делиорман"...Домусчиев-Свинаров...
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До До 25Бъди горд че си българин. Бъди горд че единствения отбор от Подуене участва в шампионска лига. Дано има и втори за в близко бъдеще.
27
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Иванов резултата дори и да е ясен преди мача няма никакво значение. Стадиона е създаден за футбол. Фирмата с концерта може да го направи на друг стадион ако има желание. И те трябва да се научат в края на краищата да мислят преди да направят нещо. Не само хората в тази фирма но и тези които им дават стадиона под наем. Не става така аз имам договор и ще си правя каквото искам. Преди да подпишат да се съберат и да обмислят абсолютно всичко. Футбола винаги трябва да е с предимство.
26
10
 
15
 
! Отговори
И. Иванов преди 10 години
Добре, нека говорим сериозно: резултатът беше ясен още преди мача да започне. А що се отняася до концерта на Уотърс, въпросът е в това как един български олигарх се опита да каже, че договорите нямат никакво значение и мача ще се играе там на всякаква цена, та дори и министърката му пригласяше. А цената вероятно щеше да бъде, фалита на една българска фирма и задраскването на България като дестинация за големите артисти!
25
16
 
12
 
! Отговори
... преди 10 години
Да точно заради това не трябваше да има концерт на Уотърс. Това е футболен стадион а не концертна зала. А сега ако трябва да се говори сериозно е хубаво да има такива мачове за да си сверяват нашите отбори часовника. Да не изпадат в заблуждения, а да си вадят реални и обективни изводи от случилото се.
24
21
 
9
 
! Отговори
И. Иванов преди 10 години
И за това ли 2:4 не трябваше евентуално да има концерт на Roger Waters?!
23
2
 
17
 
! Отговори
мнение преди 10 години
Хубавото в случая е, че имама национал в този отбор, което ще повиши класата и на нац. ни отбор в защита.За мача: добра игра, но и липса на опит на високо ниво.
22
13
 
14
 
! Отговори
BEROE преди 10 години
mnogo qsno 4e 6te padnat na mama maneken4etata tva da ne e kvartalnata kru4ma u raz grad4eto ...
21
16
 
27
 
! Отговори
Джеймс Бонд преди 10 години
Абе,Вие предходните толкова ли сте *** че да не загреете че Лудогорец е отборчето на ДАНС от потурчен български регион начело с агента Домусчиев!
20
3
 
19
 
! Отговори
шкабо преди 10 години
Да, Лудогорец имаха положения, но много от тях пропуснаха. Не е въпроса само до малшанс, въпроса е да го можеш. Защитата (най-вече второто полувреме) беше трагична. Повечето им голове паднаха с извеждащи пасове зад гърба на защитата. Няма как отбор, искащ влизане в групите на ШЛ да прави толкова детински грешки. Видя се, че Базел много рядко пропускат. Вкараха си повечето положения и сто процента ще влезнат в групите. Отделно - Безяк. Покъртително слаб нападател. Юноша на 15 би играл по-добре!