Вацке отписа титлата

"Байерн е фаворит срещу нас", развя бялото знаме босът на Дортмунд
21 ное 2013 12:30, Друми Георгиев
0
Вацке отписа титлата
Вацке отписа своите срещу Байерн. Снимка: Ройтерс

Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке отписа своя тим в борбата за сребърната салатиера с Байерн Мюнхен.

Дербито между двата тима е тази събота, от 19.30 часа българско време на стадион "Сигнал Идуна Парк", като Борусия изостава с четири пункта зад баварците.

"Сега изобщо не трябва да говорим за титлата, а да поддържаме ритъма", сподели Вацке пред вестник "Билд".

"В момента не разполагаме с нито един футболист от защитната четворка, с която спечелихме дубъл и през миналия сезон излязохме във финала на Шампионската лига", добави босът на клуба, визирайки Хумелс, Суботич, Шмелцер и Пишчек.

"Досега не ни се беше случвало да имаме толкова много контузени футболисти. Но ние не упрекваме германския футболен съюз. Всеки, който сметне, че шансовете ни срещу Байерн са 50:50, е изгубил връзка с реалността."

"Срещу Байерн ние имаме голяма нужда от подкрепата на феновете ни. Напоследък празнувахме заедно доста футболни празници и сега трябва да бъдем единни. Алтернативите в защита са Мануел Фридрих и Корай Гюнтер."

"А мачът с Наполи идната седмица е като финал за нас. Искаме да продължим напред в Европа и за целта трябва да спечелим", добави Вацке.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари