Левандовски: Дано Байерн изпадне в криза

"Това е напълно възможно, не съм се отказал от титлата", отсече стрелецът на Дортмунд
3 дек 2013 10:33, Друми Георгиев
2
Левандовски: Дано Байерн изпадне в криза
Левандовски се надява Байерн да оплете конците. Снимка: Ройтерс

Нападателят на Борусия Дортмунд Роберт Левандовски си пожела Байерн Мюнхен да изпадне в криза, за да може неговият тим да запази шансове за сребърната салатиера.

Интересното е, че точно след един месец се очаква от Байерн официално да обявят Левандовски за първо попълнение за сезон 2014/15.

"Твърде рано е да отписваме титлата. Надявам се Байерн също да попадне в малка криза, това е напълно възможно", сподели полякът пред вестник "Билд".

"В никакъв случай не съм загубил надежда за титлата. Ние трябва да гледаме себе си и да направим така, че да печелим мачовете си."

"Всеки, който е бил на финал за купата на Германия в Берлин и е държал трофея в ръцете си, иска отново да бъде там. До мача за трофея ни остават три мача."

"През последния сезон останах на един гол зад голмайстора в Бундеслигата. И беше малко дразнещо. Разбира се, че с удоволствие бих искал да стана голмайстор на първенството, но най-важното е отборът да постигне успехи."

"След победата срещу Наполи имаме предимство, че съдбата ни в ШЛ е в наши ръце. Но ще бъде фатално ако подценим Марсилия. Олимпик е с 0 точки, но загуби повечето мачове с малка разлика. Мачът там ще бъде горещ танц", добави Левандовски.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Роберт Левандовски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации