Йоветич: Напрежението в Ливърпул е по-голямо

"Ние ще станем шампиони", вярва острието на Манчестър Сити
8 апр 2014 14:42, Друми Георгиев
0
Йоветич: Напрежението в Ливърпул е по-голямо
Йоветич се цели в титлата. Снимка: Ройтерс

Нападателят на Манчестър Сити Стеван Йоветич е сигурен, че той и неговите съотборници ще спечелят титлата във Висшата лига в края на сезона, тъй като притежават опитен и балансиран състав.

"Тимът ни притежава опит, защото спечели титлата преди две години. Ние знаем как трябва да играем. Напрежението в Ливърпул е по-голямо. мисля, че ние ще станем шампиони", отсече Йоветич, цитиран от "Скай спортс".

"Щастлив съм от гола, който вкарах срещу Саутхямптън, но също така от победата. Остават ни седем мача, които са като седем финала. Надявам се в края ние да ликуваме."

"Трябва да вярваме, че можем да спечелим всички срещи, защото тогава можем да изпълним целите си. Важното е, че сме в пол-позишън. Мачът с Ливърпул ще реши много неща, но дори да спечелим, ще трябва да изиграем още трудни двубои до края на сезона."

"Равенството би било добър резултат, но ние винаги търсим победата. Надявам се да бъде същото и на стадион "Анфийлд". Важно е, че имаме толкова много играчи, които могат да бележат."

"В нашия отбор винаги има човек, който е готов да отбележи, но също така сме стабилни в средната си линия и в отбрана. Според мен това ни дава леко предимство. Не е важно кой вкарва", каза още Йоветич.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари