Пуйол титуляр за Барса във финала за Купата

Марк Бартра и Жерар Пике ще пропуснат и този сблъсък
14 апр 2014 15:56, Георги Пешев
1
Пуйол титуляр за Барса във финала за Купата
Снимка: Ройтерс

Напускащият Барселона в края на сезона капитан Карлес Пуйол ще получи шанс да помогне на отбора в стремежа му да спечели купата на Краля.

В сряда каталунците излизат срещу Реал Мадрид и се нуждаят от задължителен успех предвид отпадането си от Шампионската лига и отдалечаването на 4 точки от лидера Атлетико в Примера.

Тимът има проблеми в защитата си, след като Жерар Пике продължава да лекува контузия от първия мач с Атлетико, а и Марк Бартра няма да успее да преодолее разтежението в бедрото и да се възстанови.

При това положение Херардо Мартино ще заложи на Пуйол, който не е играл от 2 март и също имаше здравословни проблеми, но ще бъде в състояние да партнира на Хавиер Масчерано в центъра на отбраната.

„Мога да кажа, че само ако сме единни бихме могли да постигнем целите си и затова се нуждаем от подкрепата на феновете си. Знаем, че се провалихме за някои неща, но до края ще опитаме да постигнем максимума. Ние самите също се критикуваме и не мисля, че обидите помагат” заяви Пуйол на пресконференция днес.

Ветеранът има записани едва 12 мача през сезона във всички турнири, в които обаче е вкарал 2 гола и с присъствието си може да вдъхнови Барса за успех. Запитан отново за бъдещето си той обяви, че все още не е решил какво ще прави, след като напусне „Камп Ноу”.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: барсаКарлес Пуйол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Avi преди 10 години
Респект от Пуел,от Раул,Касияс,Големи играчи,Обичам ви,фен на Барса.

Спонсорирани публикации