ЦСКА отупа трагичния Левски във "вечното дерби"

"Червените" спечелиха с 2:0
27 юли 2014 21:36, Елка Василева
111
ЦСКА отупа трагичния Левски във "вечното дерби"
Снимка: БТА

ЦСКА постигна изключителна победа с 2:0 над големия съперник Левски в мач от 2-ия кръг на "А" група, игран на Националния стадион "Васил Левски".

"Вечното дерби" се разви прекрасно за "Червените" и те записаха 5-ата си победа поред над своя съперник.

Освен това Стойчо Младенов продължи серията си от поредни победи над Левски и вече има 6 такива.

Антон Карачанаков пък напомни за най-добрите си дни днес и успя да реализира първото попадение с директен удар от фаул в 47-ата минута, а след това качи топката на главата на Буш след центриране и румънецът оформи крайното 2:0 в 55-ата минута.

Символичните домакини останаха с човек по-малко, след като Маркиньос бе изгонен от игра след втори жълт и червен картон в 63-ата минута по доста пресилен начин, а треньорът на "Червените" Стойчо Младенов също бе отстранен и догледа мача от трибуните. Левски също остана на терена с човек по-малко, след като Педро също получи втори жълт и червен картон и също пресилено.

Със сигурност пък тази загуба ще постави треньора на Левски Пепе Мурсия под сериозно напрежение, след като испанецът до момента няма спечелен мач след двата кръга.

След този мач ЦСКА е едноличен лидер в родния елит с 6 точки, а Левски има само 1 точка.

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: ЦСКАлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
к-р за Лефски! Оле!
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В аматьорската лига имаше отбор ФК ***, мисля че подхожда за младежите от подхуене! Стига са цапали Апостола!
34
10
 
4
 
! Отговори
Мурска Соботица преди 9 години
Здраствайте и от Мурска Соботица. Тука сме клатили евродебили, като Сесека и после ни закриха. Те за тва ни и създадоха. Поздрави!
33
13
 
3
 
! Отговори
Кишинев преди 9 години
Здраствайте. Много поздрави от Кишинев и еврогранд - Зимбру. Догодина пак елате, да клатим непобедения евробоец - Стойчу Младенеско. Мура, Торпедо и Тулуза, питат и за него. :) Ние от Кишинев, сме вкарали голу на комунистическо СЕСЕКА на ваший стадион В.Левски и така сме клатили евроидиота. Поздрави от вечерен Кишинеу и от Дедов!
32
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Васиел Левски би се срамувал от вас. Ние сме българи, помежду си се караме кой какво бил казал за български отбор - ама казал ли го е, не го ли е казал, няма значение, важно е да обидим другия. Някакъв западноевропейски уж гей бил обидил някого, ние сме му адвокати, а там всички ни смятат за ***. И с какво самочувствие спорите, след като вчера и трите ни *** отпаднаха като последните ***, колкото до ЦСКА, откак падна БКП какви успехи има в Европа като класиране,толкова сте жалки. Лека нощ
31
0
 
15
 
! Отговори
Стадион Босуал преди 9 години
До 39 и 40Абе, какво му се връзвате на телето, той тази тъпотия я пуска от 1-2 години по форумите, разчитайки на теорията на Гьобелс за стоте лъжи, превръщащи се в истина."Euroidiots"...е наименованието, което Евроспорт лепнаха на краварника заради онази позорна история в Антверпен. Онзи Антверпен който французите наричат Анверс...Там, на "Босуал", ДС-отбора водеше с 1:3 до 89-тата минута. Накрая...4:3 с човек по-малко от Роял Антверп...е...как да не ги наречеш ***!
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Плеймейтко игра ли?
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изложи се Стойчо! Когато си именуван Тройчо, трябва да си пазиш името. 2-0 е малко някак си. Поне тройка трябваше.
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добичета, Зимбру ще ви остане единствената радост тази година. Добре, че ЦСКА направи два равни та да се усмихнете и вие. Жалки, жалки, жалки-и-и-и-и-и
27
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Божинката е велик, пак се запоти в 9 минута :)
26
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Специален поздрав за "инжинера" Гомньо!!!
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За какво спорите тук умници - за това, че и трите ни отбора отпаднаха в Европа още в началото от някакви анонимници, тук спорят кой кого наказал, направо ми е жал, прочетох няклко коментара...
24
0
 
26
 
! Отговори
бай Ганьо преди 9 години
Еййййй богу, казах на този *** Гонзо да ми доведе Пеп Гуардиола, той ми довел Пеп Мурсия...
23
19
 
3
 
! Отговори
до 23 преди 9 години
За да мислиш, че ЦСКА винаги бие ФК Левски, трябва да си или 1 клас или да си адски неграмотен човек. Когато бях студент преди петнайсетина години, имаше серия няколко години само ЦСКА падаха и червените правеха митинги "За последен път да повярваме"... и пак губеха. В цялата история ФК Левски води по победи над ЦСКА. Така че четете, образоваността никога не пречи. За мен няма значение кой кого бие в Бг, за мен е важно, че за 20 г имаме един участник в ШЛ и отпадаме бързо в Лига Европа. Срам.
22
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалкия Николетко и един удар не можа да отправи.Добре, че не го взехме преди година в ЦСКА.Само да му плащаме грешни пари.
21
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тото
20
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези футболисти могат да заработват като чалга певиците-с участия: ))Например ;кани ги отбора на Конаре,22 души събират по 100-200лв и викат единия от двата гранда на село за мач.Ако не могат много да тичат-на малки вратички.Ако ли пък хептен-някой селски първенец вади ояе 2-3к.лв корумпира грандовете и те полягат.Маймуните може да помагат и за прибирането на реколтата.С малко черно тт и ...пей сърце...
19
1
 
28
 
! Отговори
Бастон преди 9 години
Тъжно е да си почитател на синьото недоразумение - средняшко отборче.
18
15
 
11
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
Едно време на този мач му викахме "вечното дерби". Щото двата най-добри отбора в страна излизаха един срещу друг. Днес тези два отбора вече не са най-добрите и това си остава най-обикновено градско дерби между второразредни отбори. Голямото дерби вече е Литекс-Лудогорец. Защото най-добрите български играчи вече не се бутат да ходят в Левски и ЦСКА, а в двата северни отбора. Така де, кой иска да ходи в отбори, борещи се за 3 място...
17
0
 
41
 
! Отговори
Баскетболиста преди 9 години
Не се интересувам от футбол, но...Абе, това да не е някакъв бот, който през 1-2 месеца да пуска заглавие "ЦСКА би "Левски""?Наистина ли ЦСКА постоянно бие "Левски" или аз нещо не разбирам...