Суарес имал и по-добри оферти от тази на Барса

Това заяви президентът на клуба Бартомеу, който определи Пеп Гуардиола за гений
6 авг 2014 09:49, Друми Георгиев
1
Суарес имал и по-добри оферти от тази на Барса
Бартомеу е горд, че Суарес избрал Барса пред по-високата заплата. Снимка: Ройтерс

Новата покупка на Барселона Луис Суарес е имал по-добри оферти от тази на каталунците, призна клубният президент Хосеп Мария Бартомеу.

"Барселона осъществи първия контакт с футболиста преди световното първенство по футбол. Казах му, че се намира на точната възраст и че притежава необходимия опит за този ход", сподели Бартомеу пред CNN.

"Още отпреди няколко години бяхме наясно, че Суарес обича нашия клуб и града. Ние знаехме, че той има и по-добри оферти от нашата, но Луис реши да дойде в Барселона."

"Наказанието му не ни накара да размислим и ние му го съобщихме веднага след инцидента с Джорджо Киелини. Той осъзна, че е сбъркал и се извини. Това беше много важно за нас.

Босът на "блаугранас" обърна внимание на звездата на тима Лионел Меси, както и на бившия треньор Пеп Гуардиола, който остава като най-успешния наставник в историята на клуба.

"Меси не символизира само головете и трофеите, но също така отборния духна един млад талант, който порасна в Ла Масия и после израсна в клуба. Той е безценен за нас."

"Научих доста от Пеп Гуардиола. Той е гений. Хората, които носят Барса в сърцето си, рано или късно се връщат в клуба, за да помогнат."

"След 2022 година много от сегашните играчи ще се върнат и ще станат треньори, спортни директори, или президенти, защото в края на краищата ние сме едно голямо семейство", каза още Бартомеу.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Барселона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
При всички положения са от Месокомбината!!!!