Роналдо похвали Лудогорец

Домакините ни затрудниха, призна Касияс
2 окт 2014 09:57,
80
Роналдо похвали Лудогорец
Снимка: Reuters

Португалската суперзвезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо похвали отбора на Лудогорец след снощната победа с 2:1 за неговия тим срещу "Орлите".

Той изпълни две дузпи по време на срещата, като втората бе много пресилена след контакт между него и играч на разградчани. Първата дузпа бе спасена от Стоянов, но при втората Роналдо не сгреши.

"Лудогорец са добър отбор, особено с феновете си, които стоят зад тях и им дават допълнително енергия. Наистина е много важно, че успяхме да спечелим този мач", заяви Роналдо, цитиран от официалния сайт на УЕФА.

"Този сблъсък обаче бе сериозно предизвикателство за нас. Мачове като този се случват и големите отбори трябва да намерят отговор в такива ситуации".

"Мисля, че ние показахме тази вечер, че сме един от тях".

"Все пак смятам, че победата ни бе заслужена. Имахме много шансове, а домакините също имаха положения, макар не толкова добри. Тази победа може да се окаже голям момент за нас, особено след като Ливърпул загуби от Базел", завърши Кристиано.

Стражът на Реал Мадрид Икер Касияс остана доволен от успеха с 2:1 над Лудогорец късно снощи във втория мач от Шампионската лига на "Белия балет".

Той обаче призна, че българският шампион сериозно е затруднил неговия отбор.

"Знаехме, че този мач ще бъде труден, и очакванията се оправдаха. Те вкараха с първия си голов шанс в мача и поведоха в резултата. Ние трябваше да се борим много усилено, за да обърнем резултата в наша полза и да стигнем до успеха", обяви Касияс.

"Направихме още една крачка към класирането за директните елиминации. Ливърпул .... очаква ни голям мач с тях. За тях срещите с нас ще бъдат от жизненоважно значение, за да могат да се класират за следващата фаза на турнира и ще гонят победи", завърши той.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Dnes iz ispanskite medii govoriat tochno obratnoto. Ronaldo kaza che v Bulgaria vmesto da se kefiat che crackove kato Real Madrid sa otishli da igraiat tam, samo zavijdat. "Messi Messi Messi" hahahaEdinstvenite medii koito pokazvat neshtata kakvito biaha sa catalancite.
53
3
 
3
 
! Отговори
Да ги преименуват преди 9 години
от Real Madrid наRefal Madridасоциация с referee
52
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 56Ох душичко. Тоз гол направо компенсира 2та подарака които им направиха? Или пък измислената засада. Или пък картоните коит им спестяваха. Ама така как можахме да го збравим това ... Истината обаче е че Кристиано само циври по тия терени. И истина е че съдията си ги буташе и то доста
51
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 46 - *** , публиката крещеше МЕСИ за да покаже , че не признава Роналдо за футболист от такава класа , за каквато ни го представят . Той се прояви с фалшивото падане за втората дузпа и безлична игра спрямо претенциите му . А Анонимен 56 да се кандидатира направо за адвокат на Роналдо . съдиите в ШЛ са точно продажни - е , няма да свири за Лудогорец или друг български отбор - нашите отбори нямат нужната сума .
50
2
 
29
 
! Отговори
100 Гайди преди 9 години
Шотландският алкохолик-гайдар и този кво му беше името там Роналдинчо бяха доста жалки поне в моите очи.Браво Лудогорец!!!
49
2
 
21
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
ей тоя убавец струва колко летище София и вчера за малко колегите му от рЯзград щаха да му кацнат в задният дворубавец мамин, за актьор учил
48
1
 
14
 
! Отговори
До 56 преди 9 години
Ти също имаш избирателна памет! Ако бяха му дали картон на Роналдо дето се простна така сякаш са го ударили с бухалка за дузпата и после втори за това че ритна Моци докато беше паднал и без топка какво щеше да стане тогава ?Истината е, че съдията не видя някои ключови моменти и за двата отбора но от това като че ли повече пострадаха Лудогорец отколкото Реал. Дори и при признат гол на Роналдо и дузпа за Мисиджан резултата трябваше да е 2:2 (както предрече Домусчиев)
47
0
 
5
 
! Отговори
sdfhjd преди 9 години
До до 27Не бяха по-добри като отбор.
46
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом и съдийте помагат на РЕАЛ... ясно егати смешният ШАМПИОН !Лудогорец трябва да вземе точки заслуйават да играят напред в турнира !Ще се накефя на реванша РЕАЛ ДА ПАДНАТ ОТ ДУСПИ !
45
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лудогорец беше по добрият отбор но СЪДИЯТА е *** раз два три !Как може да свири дуспа на РОНАЛДО като нямаше нищо!После когато Мисидйан ги натисна свири три засади а нямаше такиваКогато нашите падат не свири нищо !Изобщо тоя БОКЛУ* подари мача на РЕАЛ и не Е ЧЕСТНО ВЪОБЩЕ !КОЛКО ПАРИ ВЗЕ СЪДИЯТА МЕ ИНТЕРИСУВА МЕН ???Този съдия не трябва да свири повече и е за линч !!!
44
0
 
35
 
! Отговори
Ставри преди 9 години
Важно е , че играхме като с равен и доказахме, че не сме за подценяване.Браво на нашите момчета !
43
0
 
12
 
! Отговори
sport преди 9 години
влизания, за които не бяха отсъдени и нарушения. Това вчера беше много пресилено. Единственото, което признавам от вчера е класата и играта на Бензема - това е футболист, а не разни маньекени, които са излезли с нагласата, че едва ли не Лудогорец трябва да ги пускат до вратата, само защото са на един терен с неРеал.
42
1
 
8
 
! Отговори
sport преди 9 години
До АнонименА защо не се замислиш защо? Защото въпросния роналдо /не заслужава да му пиша името с главна буква/ е пълно г*вно, с поведението си на и извън терена. Затова публиката не го харесва, освен това е набеден и за това, че си изработи несъществуваща дузпа. Изобщо не се разграничавам с публиката. Дори бих казал, че тоя циврьо му е малко. По-скоро говналдо е едно същество с много лабилна психика. А това, че влизането на Анисе беше грубо, да съгласен съм, но видяхме къде по-сериозни влизани
41
16
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Ха ха ха!Смешни преписвачи.Даже не си направихте труда да си спомните какво е подкрепа! -"особено с феновете си, които стоят зад тях и им дават допълнително енергия."В моя хол бе по шумно от стадиона. И на 40 х. публика 500-600 знамена и шалове са нищо. Стадиона приличаше на мач от соца,без фенски атрибути и сива еднородна маса. Спомнете си стадиона на мачовете на националите в силните години...или на някои от мачовете на ЦСКА или Левски!!!! С пари можеш и Роналдо да го купиш...но не и фенове
40
2
 
32
 
! Отговори
a преди 9 години
не разбирам от фт,и не гледах мача,но слушах коментара на испански,през цялото време чакаха ,че бг ще се изтощят и че не могат да удържат на това темпо,и на края директно си признаха,че втората дузпа е пресилена и ,че по добре да не коментират играта на реал,важното било,че ще си донесат от бг 3 точки,така че лудогорец може да бъде горд с това, което е постигнал
39
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а догодина през февруари ние пък ще го номинираме за Оскар! А съдията за поддържаща роля.
38
12
 
6
 
! Отговори
ДО 38 преди 9 години
,нали се сещаш че ако Реал си бяха вкарали ситуацийте отивахте на петица?Дузпа нямало ами коментирай абурдната дузпа за парахода на герена?
37
1
 
20
 
! Отговори
има ли значение? преди 9 години
Ние трябваше да се борим много усилено, за да обърнем резултата в наша полза и да стигнем до успеха", обяви Касияс. - усилено за вас се бориха съдиите - ясно е като бял ден - за мачовете от ШЛ им се плаща яко , ако падне "класата" на отборите , обявени и абонирани за върховете на ШЛ , ще паднат и хонорарите . Снощи съдийството показа и доказа , че служи САМО и ЕДИНСТВЕНО на парите , не може да става и дума за справедливост-така ни цакат и в останалите-икономически и политически участия в ЕС.
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Бесен Българин 2виж коментар 40
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
живо*,то целия отбор такъв ама аиде,да бяха били с достоинство даже щях да им ръкопляскам,ама то от клоуни аман вече

Спонсорирани публикации