Три са вариантите за заместник на Пенев

Стойчо Стоев също бил опция за селекционер
Обновена: 16 окт 2014 14:32 | 16 окт 2014 12:49,
3
Три са вариантите за заместник на Пенев
Снимка: архив Булфото

Ръководството на БФС има пред себе си три варианта за заместник на националния селекционер Любослав Пенев,  пише "7 дни спорт".

Бъдещето на селекционера Любо Пенев е под сериозна въпросителна, след като България загуби последните две европейски квалификации срещу Хърватия и Норвегия.

Много от членовете на Изпълкома на БФС искат Пенев да бъде сменен и това може да бъде факт на предстоящото заседание.

Вариантите за наследник на Любослав Пенев са три. С най-големи шансове е бившият му съотборник от националния тим Красимир Балъков, който сега е начело на Литекс. Другият е Стойчо Стоев, а определени кръгове натискат за специалист от чужбина. Последната опция е Пенев да запази поста си, но това ще се случи при отказ на някои от гласените за негов заместник.

Изпълкомът на БФС, който трябва да се събере в най-скоро време и да вземе мерки за представянето на националния отбор, има много тежки разговори пред себе си. Борислав Михайлов и колегите му ще трябва да преценят дали да оставят Любослав Пенев на поста национален селекционер, или да го заменят.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
самонадеян преди 9 години
Пенев да не е Бойко Борисов,че да е незаменим....и кво ся....в цяла България няма един добър треньор ли....че какво му е на ХЕРО примерно....има и други....не е чак такъв проблем да се намери и при всички положения задачата е далеч по-лесна от съставянето на правителството например....просто Пенев загуби уважението и доверието на повечето от феновете,а струва ми се,че и играчите го недолюбват...насила хубост не става....да си подаде оставката....варианта да остане е по-лош и по-рисков...