Ван Перси донесе точка на Манчестер Юнайтед срещу Челси

Холандецът изравни в добавеното време
26 окт 2014 21:14,
1
Ван Перси донесе точка на Манчестер Юнайтед срещу Челси
Снимка: БТА

С гол на Робин ван Перси дълбоко в добавеното време Манчестър Юнайтед се добра до равенство 1:1 у дома срещу Челси в дербито на деветия кръг в английското първенство.

Холандският национал се разписа със силен удар от наказателното поле в третата минута на продължението, след като Анхел ди Мария центрира от фаул, Маруан Фелаини стреля с глава, но Тибо Куртоа изби удара му. Топката попадна във Ван Перси и той с прецизен шут не остави шансове за защитата и вратаря на "сините".

При нарушението, довело до изравнителното попадение, втори жълт картон получи Бранислав Иванович от гостите.

В първите минути на втората част Дидие Дрогба беше извел лондончани напред в резултата с удар с глава след центриране от корнер на Франсеск Фабрегас.

Еден Азар и Оскар пропуснаха да се разпишат за Челси, докато най-чистото положение за "червените дяволи" преди почивката беше пропуснато от Робин ван Перси.

"Сините" се намират на първо място в класирането с актив от 23 точки, като все още нямат нито едно поражение през сезона, припомня БТА. Юнайтед е на осма позиция във Висшата лига с актив от 13 точки. В понеделник е срещата между Куинс Парк Рейнджърс и Астън Вила.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Ах, съдията преди 9 години
Тази точка я донесе съдията, показал 7 жълти картона на Челси и изтонил Иванович.