Попето бойкотирал националния отбор

Други футболисти от представителния тим също са бойкотирали отбора
25 ное 2014 10:50, Георги Пешев
11
Попето бойкотирал националния отбор
Снимка: Булфото

Капитанът на България Ивелин Попов и други играчи от представителния тим са бойкотирали отбора. Това признание направи Йордан Лечков в ексклузивно интервю пред "Зона Спорт".

Той отговори много утвърдително на въпроси, дали има футболисти, които са бойкотирали Любослав Пенев и дали сред тях е изпълнилият дузпата срещу Малта Ивелин Попов. След това Лечков уточни, че въпросните играчи са бойкотирали българския национален отбор, а не конкретно Любо Пенев.

Лече коментира и дали Кирил Домусчиев еднолично е взел решението Пенев да бъде уволнен.

"Не е еднолично, даже го нямаше на Изпълкома. Абсолютно мнозинство бяхме за освобождаването на Любо Пенев – 100%“, отбеляза Лечков.

"Когато навремето играехме, допуснаха грешки, срещу Италия ни отрязаха. В модерни времена включвам Кубрат Пулев. Когато искаш да биеш някого, трябва да си 3 пъти по-добър и по-подготвен. А ние сме 3 пъти по-слаби. Включвам и себе си като ръководител. Всички сме 3 пъти по-слаби“, каза още той.

"Ние не сме обективни, това е истината според моите разбирания. Не е страшно да паднеш, въпросът е по какъв начин ще станеш.“

"Нека да успеят, дай Боже, но това става с общи усилия, журналисти, публика, държава“, допълни Лечков.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Ивелин Попов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
6
 
! Отговори
ссс преди 9 години
Лечков и Перукан го бойкотират не националите !!!
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе ще ги бойкотирам аз тях. Такъв БОЙ кот ще им напрая, там дето е тъмно и тесно, че след това там нито ще им е тъмно, нито ще им е тесно.Де**а дри*******те. Ако ще бойкотирате, аре да го правите извън мачовете, става ли? Меката китка Бербата излезе по-мъж от вас.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
lechkov zashto ne e v zatvora
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не от футбола , а от пране на мутренските пари, и крадене на общински пари Лечков стана богат, и на този свят сигурно като Софиянски няма да бъде съден.Независимо от горното той си остава проста, селска комплексирана пръчка.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Boikot v Nacionlniq otbor=Predatelstvo kam darjavata i horata.Ako bqhte v S. Koreq,nqmashe da izlezete ot minite,a ne da ne mogat da vi izkarat ot chalgotekite.......Nqma takiva klouni,kato vas,ne vi li e sram da nosite flanelkata na BG???????
4
3
 
5
 
! Отговори
филанкишията преди 9 години
вероятно високото му самочувствие го е разминало с действителността от конкретната му работа и резултати...може преди отборът да е играл добре отбора,но сега не и виновен не е филанкишията...ама да беше казал поне една самокритична думичка...много е грозно да нападаш предишните си съотборници и то по един просташки начин...
3
3
 
18
 
! Отговори
по истински преди 9 години
Хайде сега,нали помните какъв отбор пое,разбит,с ниско самочувствие.Успя да го обедини,направиха силни мачове миналите квалификации.Но едва сега си признават,че са го бойкотирали.Че кой треньор може така да побеждава.
2
9
 
13
 
! Отговори
истински преди 9 години
Проблема на Пенев е в личността му,в неадекватното му самочувствия граничещо до ненормалността....той не е личност ,която да обедини отбора , а напрекъснато самонадуващ се балон,който в един момент се спука...
1
5
 
18
 
! Отговори
истината преди 9 години
Плешивеца трябваше да е в затвора !! Сливен беше по неговото кметуване по зле и от Кербала . Много пари открадна !!