Слабак изрита Челси от ФА Къп след уникален обрат

Манчестър Сити също отпадна след домакинска загуба от Мидълзбро
24 яну 2015 19:08, Красимир Ангелов
0
Слабак изрита Челси от ФА Къп след уникален обрат
Снимка: Reuters

Водачът в класирането във Висшата лига на Англия - Челси, се изложи сериозно пред цяла Англия, след като допусна пълен обрат срещу скромния тим на Брадфорд, който се състезава в Първа лига.

"Сините" загубиха срещата с 2:4, макар че имаха аванс от 2:0 в резултата и контролираха ситуацията на терена през голяма част от срещата.

Кейхил и Рамиреш вкараха за лондончани в 21-ата и 38-ата минути, но гостите обърнаха нещата в своя полза след попадения на Стед, Мораис, Халидей и Йетес в 41-ата, 75-ата, 82-ата и 94-ата минути.

Така "сините" от Лондон отпаднаха в 4-ия кръг от турнира.

Това е и първа загуба у дома за тима през този сезон, след като лондончани от началото на кампанията без проблем се справят с противниците си у дома.

Манчестър Сити също допусна сензационна загуба, след като отстъпи от Мидълзбро с 0:2 в двубой от четвърти кръг за ФА Къп, игран на стадион "Етихад".

"Гражданите" тотално надиграха съперника си през първата част, но вратарят Мехиас направи поредица от чудесни спасявания. Малко след почивката гостите шокиращо откриха резултата след груба грешка на Фернандо.

В средата на втората част Томлин скри топката на Компани с майсторски финт, но нацели дясната греда. До края домакините опитаха хаотичен натиск, като минута преди края Лампард уцели гредата.

В 93-тата минута гостите сложиха точка на спора с гол на резервата Кике, получил пас от Бамфорд. Така Мидълзбро се класира за осминафиналите на турнира, докато английският първенец отпада безславно.

Подробности за мача Челси - Брадфорт вижте тук

Подробности за срещата Манчестър Сити - Мидълзбро вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари