БФС потвърди: ЦСКА и Локо София аут от елита

Отборите в "А" група са само 10, отсече Боби Михайлов
Обновена: 22 юни 2015 16:19 | 22 юни 2015 16:17,
97
БФС потвърди: ЦСКА и Локо София аут от елита
Снимка: архив Булфото

ЦСКА няма лиценз за "А" група и на този етап няма вариант да играе в елита през новия сезон. Това стана ясно след заседанието на изпълкома на БФС.

"Никой не е виновен на ЦСКА, че е в това положение. ЦСКА и Локомотив София нямат лиценз за новото първенство. Има устна молба от г-н Гигов и до няколко дни ще се разбере дали е възможно Локомотив София да получи някакъв лиценз. Не е обсъждано оставане на ЦСКА в елита. Не знам как ЦСКА може да вземе лиценза на Локомотив, но няма как от два отбора без лиценз да направим един с лиценз. Прави се в последния момент нещо, което не ми изглежда толкова редовно", каза президентът на БФС Борислав Михайлов.

"ЦСКА може да играе във "В" група по правилата на Футболния съюз. Няма нищо черно на бяло. Към момента са 10 отбора в "А" група, които ще играят по 4 пъти помежду си, в "Б" група са 16 отбора. Първенството стартира на 18 юли", коментира още Борислав Михайлов.

Членът на изпълкома на БФС и президент на Славия Венцеслав Стефанов не е съгласен с мнението на Гриша Ганчев, който по-рано заяви, че ЦСКА трябва да остане в "А" група на всяка цена.

"Не споделям мнението на Гриша Ганчев. При положение, че задълженията на ЦСКА са 50 милиона лева и никой не ги плаща, няма как да стане. Не е виновна баба Пена от Чукурово да плаща борчовете на ЦСКА.

Всеки, който не си плаща дълговете заслужава пречистване през аматьорския футбол, независимо дали се казва ЦСКА, Славия, Левски, Локомотив", коментира Стефанов.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
39Ей то голям бой беше последните 4 години, бре. Вие червените *** биехте слабите сини *** и се кефихте, а през това време Лудогорец ставаше шампион. Жалка червена ***- кефят се че били подуенци през сезона, а не ги е яд че не са станали шампиони на България. Мухахах..това е впрочем манталитета на пораженеца.
31
3
 
10
 
! Отговори
CSKA преди 8 години
Малееее задави се дерби-Урвич (Панчарево) срещу новака в А окръжна ЦСКА хахахха ще има да ритат гумена топка по поляните и да ядат филиики с лютеница
30
4
 
8
 
! Отговори
*** преди 8 години
Ако ЦСКА и Левски ги няма в А група, диема спорт ще я плаща само на Домусчиев любовницата :D
29
16
 
7
 
! Отговори
Браво преди 8 години
Браво на Бойко Борисов, Кирил Домусчиев и ОСОБЕНО големи благодарности на другаря Батков, че туриха ножа на това комунистическо отборче.Браво Борисов.
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къдей Дучиту да се изкажи пу въпросъ? Или вечи си пий ракията у собствината си кръчмъ?
27
5
 
5
 
! Отговори
Добруджанец преди 8 години
Стига сте ни занимавали със сУфиенските ***: ЛЮвске, ЦСКА, все сбирщина от мошеници и крадци.П.ПКаквито са и БОЛШИНСТВОТО от сУфиенци.
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тя стана една а група.с три победи и си в шл
25
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И сега Лупи заминава за майорка....
24
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тъжен помен!Днес след дълго боледуване почина Цеца Панчаревска (1948-2015)Поклон пред светлата й памет!
23
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Говедата дължат на Борат 37 милиона, на НАП, на строителите на Гейарена, на бивши състезатели и треньори.."Нали вече казах: те си имат Иво Тонев. Гаранция, че до 3-4 години говедата ще изпаднат в Б група. И то не заради финансови причина. Това е най-силната черта на Тонев - 100% е съсипал всеки отбор, до които се е докоснал.
22
0
 
6
 
! Отговори
Оня преди 8 години
Ей сега започна големия мега сеир :D добре че не ми дреме :D
21
2
 
30
 
! Отговори
без злоба ! преди 8 години
от Левски съм, но това което се случва с ЦСКА не ми харесва....тъжно е. Но пък ако се работи както трябва, за 3 години могат да се върнат където им е мястото - вижте Лудогорец. Лошото е че в синия отбор агонията с бай *** продължава и ако не се направи нещо, ще последваме съдбата на ЦСКА. Това е истината.
20
1
 
6
 
! Отговори
bbb преди 8 години
Жалко, как всичко друго в тази държава..../туризъм, здравна система и т.н /
19
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поздравявам всички чорбари с песента " Ние сме на всеки километър!"
18
4
 
10
 
! Отговори
до Sharhead преди 8 години
Комунист е този дето е спал с *** без баща ти да знае. А ти си една ***.
17
4
 
23
 
! Отговори
Предсказание преди 8 години
Перуката след 3 години ще каже - "има регистрирани 4 отбора в А група, които ще играят 10 пъти помежду си"........С такива президенти и шефове на футболни отбори, толкова..
16
14
 
12
 
! Отговори
До ЦСКАР преди 8 години
Говедата дължат на Борат 37 милиона, на НАП, на строителите на Гейарена, на бивши състезатели и треньори... НО си получават лиценз без проблем. Имало било истина и справедливост! Онзи горе вижда и не забравя!Само ЦСКА!!!
15
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ах колко жалко е да си квичащ чорбар днес! Но така е, Коледа дойде за вас 6 месеца по-рано тази година.
14
12
 
11
 
! Отговори
ЦСКАР преди 8 години
***, не забравяйте, че и вие си имате Иво Тонев. Рано или късно и вас ще ви сполети подобна съдба. Така че радвайте се докато можете. Че след 3 години като се върнем ще ви направим 10 поредни победи.
13
0
 
22
 
! Отговори
Андрей преди 8 години
Еми добре, сега ставам от Лудогорец и тичам да си платя за Диема Спорт - хахаааааааахххаа

Спонсорирани публикации