БФС потвърди: ЦСКА и Локо София аут от елита

Отборите в "А" група са само 10, отсече Боби Михайлов
Обновена: 22 юни 2015 16:19 | 22 юни 2015 16:17,
97
БФС потвърди: ЦСКА и Локо София аут от елита
Снимка: архив Булфото

ЦСКА няма лиценз за "А" група и на този етап няма вариант да играе в елита през новия сезон. Това стана ясно след заседанието на изпълкома на БФС.

"Никой не е виновен на ЦСКА, че е в това положение. ЦСКА и Локомотив София нямат лиценз за новото първенство. Има устна молба от г-н Гигов и до няколко дни ще се разбере дали е възможно Локомотив София да получи някакъв лиценз. Не е обсъждано оставане на ЦСКА в елита. Не знам как ЦСКА може да вземе лиценза на Локомотив, но няма как от два отбора без лиценз да направим един с лиценз. Прави се в последния момент нещо, което не ми изглежда толкова редовно", каза президентът на БФС Борислав Михайлов.

"ЦСКА може да играе във "В" група по правилата на Футболния съюз. Няма нищо черно на бяло. Към момента са 10 отбора в "А" група, които ще играят по 4 пъти помежду си, в "Б" група са 16 отбора. Първенството стартира на 18 юли", коментира още Борислав Михайлов.

Членът на изпълкома на БФС и президент на Славия Венцеслав Стефанов не е съгласен с мнението на Гриша Ганчев, който по-рано заяви, че ЦСКА трябва да остане в "А" група на всяка цена.

"Не споделям мнението на Гриша Ганчев. При положение, че задълженията на ЦСКА са 50 милиона лева и никой не ги плаща, няма как да стане. Не е виновна баба Пена от Чукурово да плаща борчовете на ЦСКА.

Всеки, който не си плаща дълговете заслужава пречистване през аматьорския футбол, независимо дали се казва ЦСКА, Славия, Левски, Локомотив", коментира Стефанов.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
10
 
12
 
! Отговори
Skarhead преди 8 години
Комунисти ги създадоха, комунисти ги закриха! прасета закривайте се!
11
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Марш в Б група, чорбари скапаниии...Даже милиардерите Ганчев и Божков не искат да ви спасяват задниците като се бръкнат с 50 милиона за да ви оправят борчовете. Да не са луди да дадат 50 милиона на вятъра.... Видяхте ли какъв *** сте всъщност чорбари, а?
10
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-накрая правилата да важат за всички. Уууураааа, има надежда поне за миг да се почувстваме сякаш живеем в нормална европейска държава.
9
2
 
1
 
! Отговори
edin преди 8 години
Тьй,тьй,бабо Гицке!
8
9
 
13
 
! Отговори
питащ преди 8 години
Как така Левски получи лиценз, след като и техните задължения са в милиони?И те дължат десетки милиони на НАП и на тези, които им строят стадиона и т.н.
7
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мине се не мине време, отново се върне шизофренията у чорбарите (не че някога е спирала, де)... Кога по-точно това БФС е било синьо и кога някой е бил "говедоиден" (връх на чорбарската мисъл е тази дума)? Точно вас БФС трябваше да ви е пратило в окръжните групи още преди няколко години. Бъдете благодарни, че ви оставиха да си живуркате до сега...
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това беше ясно...Кажете кой ще прилапа базите...
5
4
 
0
 
! Отговори
баба Пена преди 8 години
Ко' каза ...
4
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важното е, че с това свое решение БФС спазиха правилата. А това е похвално, при случай че досега грандовете винаги бяха яко подпирани.
3
13
 
14
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Чакаме мнението на сините, дето само обикалят сайтовете да се интересуват от ЦСКА. Те са видни анти-комунисти и не е вярно, че президента им е доносник, а директорът ром. Интересно през годините, в които няма дерби с ЦСКА, какви ще са им последните спомени от "вечното дерби". Сетих се - 6 поредни загуби :)
2
17
 
10
 
! Отговори
??? преди 8 години
Как така говедоидната Перука и всички собственици на отбори ОСВЕН на ЦСКА управляват Българския футбол и решават кой да остане без лиценз и кой да вземе въпреки милионните си задължения??? Това не е ли конфликт на интереси??? Цацата къде спи, ами не се самосезира???
1
2
 
35
 
! Отговори
черен лебед преди 8 години
То па един елит.....

Спонсорирани публикации