Кличко е с модерна секс ориентация, отсече Кобрата

Фюри е клоун и палячо, допълни още Пулев
4 авг 2015 15:37,
119
Кличко е с модерна секс ориентация, отсече Кобрата
Снимка: Reuters, архив

Най-добрият български боксьор сред професионалистите Кубрат Пулев не остана длъжен на Тайсън Фюри и нарече следващия противник на Владимир Кличко "клоун".

Кобрата не пропусна да се изкаже и за самия Кличко, намирайки сексуалната му ориентация за "модерна".

"Фюри е клоун и палячо. Имаше възможност да се пробва с мен за европейската титла, но се отказа, а аз бях готов да се бием. Живот и здраве, пътищата ни рано или късно ще се пресекат", каза Кубрат пред "България днес".

Българският боксьор беше категоричен, че Фюри не е нещо особено, но много "лае". Въпреки това обаче Кобрата смята, че англичанинът има шансове да победи Кличко.

Пулев коментира още, че засега не е ясно срещу кого ще е следващият му мач. "Имам желание да е класен противник, но не зависи само от мен. Всичко ще се нареди постепенно. Съществува вероятност отново да атакувам европейската титла, но всичко с времето си", допълни той.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
8
 
! Отговори
503 преди 8 години
Този, като не може да мисли, поне да говори по-малко, че отдавна стана за смях...
79
1
 
13
 
! Отговори
хаха преди 8 години
Знаете ли ,че Кличко вече не помни този *** ,но *** ще го помни и ще става само с една мисъл -за боя от Кличко .
78
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На приказки е голяма работа този.бой между Кличко и пулев не видях, видях побой на Кличко над Пулев.И сега? Хем бит хем *** излиза.
77
0
 
15
 
! Отговори
а преди 8 години
Ти пък долу от пода как го видя? :) *** си ти, че Кличко те преби така, както ти обичаш да биеш охранители по заведенията!
76
0
 
10
 
! Отговори
Кличко преди 8 години
Ама ЦСКА не е ли във В група?
75
1
 
18
 
! Отговори
Бръчков преди 8 години
Жалък чалгаджия ! И ти скоро като ЦСКА ще заминеш в Б група.....
74
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кобра, продължавай напред, батка! Стига си коментирал Кличко, да не вземе самолета до София, да ти размекне тиквата още веднъж, че току-виж и взел да разкаля теренчето на Андрея - задното:)
73
20
 
5
 
! Отговори
До Валентин преди 8 години
Вальо този Бай *** напълни една огромна зала в Хамбург.Хора които дадоха огромни суми за билети и транспорт от себе си защото го уважават а ти и една маса с хора на едно място не можеш да събереш дори да им купиш бирата.Първо погледни себе си.Все пак Пулев се би със най силния и подготвен противник в света за сега а ти дори на село не си първи,дори на улицата си не си първи и никой не те познава.
72
4
 
27
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
Типичен Бай ***, още не може да си признае, че не е бил достатъчно добър да се изправи срещу Кличко и сега като типичен *** се чуди какво да си изсмуче от пръстта. Ако можеше да се види отстрани колко е жалък. Ама достойнство е нещо, което не всеки разбира.
71
0
 
19
 
! Отговори
кличко фюрев преди 8 години
пулев, продължавай напред, ти си българин :))..и не обръщай внимание на световъртежа..
70
0
 
17
 
! Отговори
Специалист преди 8 години
Знаем много добре,че бит и е.ан нямат насита!
69
2
 
30
 
! Отговори
mnb преди 8 години
Този пък не спря да се излага, типичен ***. То се видя на коя 2, 3-та минута го ступа Кличко, пък нека му е модерна ориентацията. Между другото човекът си има много хубаво семейство и детенце му се роди скоро, а Кубратчо по-добре да си гледа неговата Тодорка, че от толкова пластмаса не се знае той с какво си ляга вече.
68
4
 
25
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Кой беше Пулев, че да коментира.....??????
67
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 86Кличко така здраво го е пребил, че вече втора година го е страх да стъпи на ринга.Кой от двамата е гей - правете изводите.
66
2
 
44
 
! Отговори
1977 преди 8 години
И какво стана сега - излезе, че един украински гей поцинкова главата на българския топ-мъжкар Кубрат Пулев и го търкаля пет рунда като чувал с картофи само и единствено поради факта, че на Кличко му трябваха парите от рекламите между рундовете, иначе го беше препарирал още в първия рунд, както се видя че може да го направи! Ей заради такива дискотечни герой, като така наречената Кобра, ме е срам да се нарека българин - защото той вместо да ПОТЪНЕ ВДЪН ЗЕМЯ - ПРОДЪЛЖАВА НАПРЕД, НО НАКЪДЕ?
65
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това момче го харесвах и уважавах,но след мача с Кличко ми падна рязко в очите.Добре,паднал си,но ,защо трябва да се държи така арогантно все едно той е спечелил,да говори за Кличко ,всичко според мен е злоба,не може да преживее резила,буди се нощем сигурно,ама той си е виновен,сега вместо да се стегне и да се държи на положение стигна дъното.И го е страх да се бие,оттогава не е имал мач,той е свършил вече със спорта.
64
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Новия му прякор трябва да е Устата...
63
1
 
21
 
! Отговори
пенкилер преди 8 години
Нормалното театро,*** предизвикателства,сеир за публиката.Само дето Пулев си изтърва шансът и повече няма да го огрее.
62
2
 
45
 
! Отговори
Виктор преди 8 години
На Пулев не муправи чест след като три пъти падна в кракат на Клечко вместо да се стегне и да тренира ръси глупост след глупост. Срам ме е за него !
61
1
 
55
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 8 години
Леле, значи някакъв гей е пребил Кобрата? Какво остава ако го набара истински мъж...