Кличко е с модерна секс ориентация, отсече Кобрата

Фюри е клоун и палячо, допълни още Пулев
4 авг 2015 15:37,
119
Кличко е с модерна секс ориентация, отсече Кобрата
Снимка: Reuters, архив

Най-добрият български боксьор сред професионалистите Кубрат Пулев не остана длъжен на Тайсън Фюри и нарече следващия противник на Владимир Кличко "клоун".

Кобрата не пропусна да се изкаже и за самия Кличко, намирайки сексуалната му ориентация за "модерна".

"Фюри е клоун и палячо. Имаше възможност да се пробва с мен за европейската титла, но се отказа, а аз бях готов да се бием. Живот и здраве, пътищата ни рано или късно ще се пресекат", каза Кубрат пред "България днес".

Българският боксьор беше категоричен, че Фюри не е нещо особено, но много "лае". Въпреки това обаче Кобрата смята, че англичанинът има шансове да победи Кличко.

Пулев коментира още, че засега не е ясно срещу кого ще е следващият му мач. "Имам желание да е класен противник, но не зависи само от мен. Всичко ще се нареди постепенно. Съществува вероятност отново да атакувам европейската титла, но всичко с времето си", допълни той.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя да вземе да хаби по-малко време в приказки, а да го вложи в тренировки, че има нужда!
19
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кобрата има дарба на боксьор от ранга на Кличко, но за съжаление е пропуснал стотици важни часове в училище и ценни години семейно възпитание, за да я развие както трябва. Останалото го свършиха мениджърите му.
18
30
 
6
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
А'е какво скачате на своите като българи? Вярно попрекали с приказките, но в бокса е така.В професионалният бокс тежка категория, мачовете в повечето случаи се решават с един удар. Това се случи и с Кобрата, но ако неговият удар беше последен щяхте да го боготворите вместо да го хулите. Може би не си спомняте мача, но малко преди нокаут-а бая добре го тресна и украинците здраво се притесниха и взеха да му дават указания. Аз съм винаги за българите, но да не се крият като "Мишко" и отлагат.
17
1
 
11
 
! Отговори
Дидиии преди 8 години
Говори за модерна секс ориентация ,защото след мача се възприема
16
1
 
11
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
Пулев пак ще яде бой!
15
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Простено му е , след толкоз изядени тупаници и нокдауни от Кличко и вие щяхте да говорите такива несвързани глупости!
14
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Majete sa stanali po-ZLOBNI i ot jenite. Pulev nikoga nqma da ima uspehite na golemite imena v sporta dokato slusha chalga i se nosi na garba si onova ruso plashilo Andrea
13
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
огато някой е измел ринга с теб и те е пребил като куче да го наричаш "човек с модерна сексуална ориентация" е някак си тъпо и смешно.Единственият "модерно ориентиран сексуално" в този случай е селският бек Пульо.
12
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трай си Кобра, трай си, че голям срам и бой бра от Кличко!!!В твоя случай мълчанието е злато, защото всеки път като си отвориш устата да говориш за него, човек си мисли "Малко му е било"!!
11
1
 
36
 
! Отговори
niki преди 8 години
Кобра, кобра, много си ***. Не го знаехме до преди да го докажеш. Като гледам искаш да затвърдиш безмерната си тъпота. Цял свят видя как Кличко те смля от бой и то още първия рунд можеше да си на земята без изобщо да станеш. Човек като го нашамарят, признава си и се отегля с достойнство. При теб достойнство липсва.....
10
1
 
32
 
! Отговори
:) преди 8 години
Като са те били, по добре мълчи, стига се излага като се правиш на голяма работа..Да се беше доказал на ринга, там видяхме кой, какво и колко....
9
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пулев е срам за България... или може би е добър представител...
8
2
 
46
 
! Отговори
Бургазлия преди 8 години
Кобра, бях ти фен преди мача с Кличко, ама си тъпо ке. Като каза "Продължаваме напред" мислех, че имаше предвид - с бокса, а не с глупостите. Прави се на побойник, а после бърсаха ринга с теб пет руна. Сега къде се месиш, не разбирам?
7
0
 
20
 
! Отговори
HAHA преди 8 години
Produljavame napred !
6
1
 
76
 
! Отговори
Милки преди 8 години
От как Кличко му направи главата мека,интелектуалното му ниво спадна дори под това на Андреа . Както и да е - продължаваме напред :D
5
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те в Украйна това мъж да спи с мъж е като зараза,виж Станишев и той е модерен ляв
4
1
 
56
 
! Отговори
с преди 8 години
Абе на ринга тая сексуална ориентация видяхме буквално и преносно накъде бие. Пулев трябва да премерва приказките си, особено когато е бил поставен в хоризонтално положение от украинския химик.
3
1
 
60
 
! Отговори
Невен преди 8 години
Човек трябва да има малко култура и задръжки ... пък дори когато говорим за бокс.
2
2
 
60
 
! Отговори
блаблабла преди 8 години
Квото и да каже, лафът "би го кат Кличко Пулев" остава завинаги.
1
5
 
39
 
! Отговори
Кличко преди 8 години
Ти пък кой си бе?