Кличко е с модерна секс ориентация, отсече Кобрата

Фюри е клоун и палячо, допълни още Пулев
4 авг 2015 15:37,
119
Кличко е с модерна секс ориентация, отсече Кобрата
Снимка: Reuters, архив

Най-добрият български боксьор сред професионалистите Кубрат Пулев не остана длъжен на Тайсън Фюри и нарече следващия противник на Владимир Кличко "клоун".

Кобрата не пропусна да се изкаже и за самия Кличко, намирайки сексуалната му ориентация за "модерна".

"Фюри е клоун и палячо. Имаше възможност да се пробва с мен за европейската титла, но се отказа, а аз бях готов да се бием. Живот и здраве, пътищата ни рано или късно ще се пресекат", каза Кубрат пред "България днес".

Българският боксьор беше категоричен, че Фюри не е нещо особено, но много "лае". Въпреки това обаче Кобрата смята, че англичанинът има шансове да победи Кличко.

Пулев коментира още, че засега не е ясно срещу кого ще е следващият му мач. "Имам желание да е класен противник, но не зависи само от мен. Всичко ще се нареди постепенно. Съществува вероятност отново да атакувам европейската титла, но всичко с времето си", допълни той.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
40
 
! Отговори
Хъм преди 8 години
След боя Кличко сигурно го е надупил по пътя към съблекалнята.
59
0
 
46
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Кобра, ти си най-добрият в България на профи ринга. Един от най-добрите си, но за да станеш най-добрият трябва да се научиш на смирение. Ако енергията, която отдели в скимтене и оправдаване как Кличко си нареждал мачовете и колко жалък бил и прочее я беше канализирал в спокойствие и смирение може би имаше шанс. Много ясно е, че Кличко избира, когато един лъв е на трона може да си избира с кого да се бие от останалите. По-добре замълчи и тренирай! П.П. Който с чалга се е хванал,не е прокопсал!
58
1
 
48
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
кобра, ако кличко беше с модерна секуална ориентация щеше не само бой да ядеш на ринга. можеше и още нещо да отнесеш
57
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още ли го дъвчете тоя фалшив герой...?!
56
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
i za tova ti chukna kuncite.... haham paliachio
55
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пульооо, селянино, по-голям *** и *** от тебе няма! На Кличко трябва да си му благодарен дори, че още си жив и здрав. Вземи пример поне от малкия си брат, който за разлика от теб, се държи мъжки и достойно!
54
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-добре ще е по-малко да се излага по медиите с подобни изяви, защото става за смях и на малките деца, Кличко измете пода с него за отрицателно време, така, че по-малко приказки повече работа ще е най-добре
53
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Битото куче скимти и джаука. Жалък си Кобра.
52
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То и Пулев не е ясно с каква ориентация е, ако се погледне гаджето му. С една крива муцуна, която на всички снимки се приприва с отворена уста, и с изкуствени първични полови белези - мерси!
51
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако те тръшне модерно сексоален е дори по жалко КОБРАТА ДА СЕ ДОКАЗВА НА РИНГА не да ръси глупости като ДОРАСНЕ да се бие със световния шампион да действа има потенциал да го ползва правилно
50
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как мислите се правят тези мускули и изпъкнали вени на ръцете на Кличко на неговата възраст?Отказа от допинг само потвърждава че не е чист и е нормално опонентите му да негодуват.
49
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кобра, моля те не казвай в очите на Кличко, че е обратен! Искаме те жив!!!Продължаваме напред!!!
48
0
 
47
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
A ти си просто бит като шкембе в дувар.
47
0
 
43
 
! Отговори
Jo преди 8 години
Този герой не се е замислил, че е още по срамно да бъдеш размазан от пич с модерна сексуална ориентация..
46
0
 
61
 
! Отговори
Визове за кобрата преди 8 години
Треньорът успокоява Кобрата след мача му с Кличко:- Все пак във третия рунд успя здравата да го уплашиш- Че как успях бе тренер?- Кличко помисли че те е убил..
45
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе Кличко не беше ли този дето го преби безапелационно и го свали няколко пъти на земята?Чак си пуснах мача да изгледам отново, да бе ни да съм се объркал!!! https://youtube/watch?v=aPZrvNRi-roПулев, модерната ориентация да те пребие като куче.... по-добре си трай. По-достойно е.
44
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ти с каква ориентация си ***. Жената на Кличко поне прилича на нормална жена, за разлика от Андреа, която прилича на надуваема кукла от силикон.
43
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не го разбирам Кубрат Пулев. Искрени уважения за таланта му като боксьор но тези приказки са доста грозни. Кофти му е че отказват с него мач обаче и аз да бях на Тайсън Фюри и аз щях да откажа. Риск да загуби от Кубрат Пулев има а ако спечели няма да е нищо кой знае какво. При възможност да играеш за световната титла е просто смехотворно. Че бил се е изказал за Кобрата голама работа. Ще го видим като излезе срещу " Царя на допинга" как ще яде пердах.
42
1
 
32
 
! Отговори
Карпузан преди 8 години
яж и си пий парите - колкото изкара берекетверсин и спри с тези безмислени пресконференции.
41
0
 
32
 
! Отговори
Фен на бокса преди 8 години
Къде си тръгнал бре прасчо... само с третокласни боксьори можеш да се биеш. Вместо да говориш глупости вземи си научи урока. Беше комичен срещу Кличко. Никаква защита, никаква бързина. И Поветкин и Уайлдър и Дженингс и Хей ще те млатят като маче у дирек. С по 1 мач на година и то срещу мизерници до никъде няма да стигнеш.