Трагична България загуби мача на годината

Норвегия уби мечтите ни за Евро 2016, феновете искат оставки в БФС
Обновена: 3 сеп 2015 23:42 | 3 сеп 2015 23:39, Елка Василева
166
Трагична България загуби мача на годината
Снимка: Reuters

Норвегия победи с 1:0 България в евроквалификация, играна на стадион "Васил Левски".

Единствения гол в мача отбеляза защитникът Вегард Форен в средата на второто полувреме с първото си попадение в 24 мача с националната фланелка. Така "лъвовете" намалиха до минимум шансовете си за класиране на голям форум за първи път от 2004 година.

Срещата в София беше изключително скучна, без грам интересни моменти, а скандинавците стигнаха до успеха след заучено положение от фаул. Ивелин Попов и компания пък тотално изневериха и в заключителните минути бяха бурно освирквани от феновете по трибуните, които викаха "оставка" за ръководството на БФС.

В класирането в група Н България остава на 4-то място с едва 8 точки от 7 мача. "Викингите" вече имат 13 т., а лидерите Италия и Хърватия са съответно с 15 и 14 т. Азербайджан е на 5-та позиция с 5 т., докато последният Малта има 1 т., спечелена срещу българите.

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още по темата: Норвегия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
3
 
15
 
! Отговори
Българин преди 8 години
България не може да бъде "трагична", както се опитват да ни внушат продажните псевдожурналисти, защото тя не съществува след 1944 г., когато на власт идват болшевишките богоборци, управляващи и до днес със сътрудничеството на масата от народа.България е жива и съществува само в нашите души - най-старата и велика държава, дала на света християнската вяра, писмеността, книжовността, културата и пр. Съвременното чалга поколение изобщо не разбира какво означава БЪЛГАРИЯ и не е достойно за нея.
88
2
 
18
 
! Отговори
ставри преди 8 години
Ако мача беше в някоя дискотека и в 2-3 часа през ноща,тогава Норвегия щяха да видят как се играе.Е, живота продължава и отбора продължава напред.
87
3
 
12
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Над 100 коментара за някакви си ритнитопковци. Еми толкова си могат момчетата бе.... Същото е и с Гришко, слаби нерви, никаква психика и мотивация за успех.
86
1
 
21
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Исландия - държавата с населението на гр. Пловдив се преврна в европейска футболна сила!Но исландците са дисциплиниран, трудолюбив и възпитан народ, а не като гражданите на Тиквенландия, на които им дай само турски сапунки, реалити шоута, порно-чалга, скара-бира, ддалавери и безделие.България е имало преди 1944 г. Сега се е превърнала в Тиквенландия!
85
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С какво плюещите по-долу се отличават от футболистите? Нима са по-малки чалгаджий, алкохолици и несретници от тях? Не думайте.Какъвто е народа, такова е и управлението на държавата и спорта и всичко!
84
7
 
8
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Добре дошли в Тиквенландия - страната на *** герберски тикви!Каквато е държавата под управлението на ПП ГРОБ, такава е и масата от народа, такъв ни е и футбола и всичко. Народът го интересува единствено мамона, ядене, пиене, зяпане на турски сапунки, реалити шоута и слушане на порно-чалга - за работа и нещо сериозно не го търси.*** народ - затъваща държава!
83
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да бяха пуснали момичетата от някой стриптийз клуб на терена, по-добре щяха да играят от тези куци коне, защото докато танцуват на пилоните тренират много повече от тия.
82
0
 
12
 
! Отговори
ПОЗОР! преди 8 години
Позор сте вие за НАЦИОНАЛНИЯ ни отбор и държава !!!Какви нови извинения пак имате - просто си сдайте фланелките - играта за националния отбор трябва да бъде чест за играчи, треньори, ръководсто Не ставате за там
81
0
 
13
 
! Отговори
Филип Котлър преди 8 години
Докато в България се произвеждат "футболни звезди" с маркетингови похвати - ще гледаме футболните гиганти Конго , Буркино Фасо и прочие на всяко голямо първенство.А този голям треньор Петев да си подаде оставката само заради изказването , че това били най-добрите в страната. Дори по сеслките отбори има момчета , които могат да спират топката по добре от тези футболистчета , които е събрал. Те не играят футбол , а Румба в кофа....
80
2
 
8
 
! Отговори
следствие и причина преди 8 години
Как може в държава, срината до основи във всяка една област на социалния живот и икономиката да искаме и да се надуване да правим "велик" футбол за милиони ?Няма как да стане!Първо базата и после надстройката.
79
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само 1 на 0! Явно и норвежците са били в лоша форма. Аз очаквах да ни бият с поне 2, че даже 3 гола.
78
1
 
11
 
! Отговори
зико преди 8 години
Абе този Петев в Левски му свалиха фланелката от Кипър го изпъдиха като некадърник, а в България го направиха треньор на националния отбор. Къде е имал успехи? единствено в Лудогорец. Че кой треньор не е имал успехи там? Рибата се вмирисва от главата.Ами че то така е и държавата ни. Какъв футбол искате.
77
0
 
12
 
! Отговори
тататга преди 8 години
До АнонименИзвинявайте, но съм склонен да не се съглася с вас. Футболистите на другите държави също ходят по дискотеки и се напиват. Те също се рисуват, епилират се, прически и други подобни глупости. Разликата е, че там има дисциплина. Не се ходи пиян на тренировка. Спазват се указанията на треньора на терена и извън него. Тук като перуката реди състава, как да имат уважение към него, камоли да се страхуват за мястото си в отбора? Те си мислят, че всичко им е позволено. Какво да очакваме?
76
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Националните чалгари толкова си могат. Добре, че не участваха двамата главни чалгари Перукан и Николери. Трябва да се почне от Голямата перука, РУК за БФС!
75
1
 
12
 
! Отговори
Прав преди 8 години
А бе горе долу добре играха, не беше голям срам. Ами ако ни бяха набили канчето с три на нула?
74
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Петев е прав. Това, което видяхме на терена вчера, наистина е най-доброто, с което България разполага. Демек - играчи, които са дълбоооки, дълбоки резерви за тимовете си. Куци пилета с временни проблясъци на въображение. Некадърници, които вместо да изиграят положение, се спъват в топката.Т'ва е положението! "Квалификациите не са свършили," вика Петев. Верно си е. А дано Италия ни спукат с едно 5-6 на нула!
73
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България никога не е имала по-слаб отбор от този.Или последните 50 години ,от които имам лични наблюдения.За съжаление това беше предизвестена смърт.Не може да се очаква нищо повече от едво поколение ,чиито идоли са парите,силикона,мощните коли и гънките на тялото.С една дума : чалга -поколение.
72
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Норвегия уби мечтите ни за Евро 2016, какви мечти, какви шансове за класиране на каквото и да е. До преди няколко години си мислех, че няма срамна работа, но футбола ни ме убеждава в обратното.
71
0
 
28
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
В България футбола умря преди 10-12г. и се прероди в нов вид театрален жанр.
70
2
 
20
 
! Отговори
кк преди 8 години
"Норвегия уби мечтите ни за Евро 2016, феновете искат оставки в БФС"Г-жи и г-да спортни журналисти, не ставайте смешни! Никакви мечти не е убила Норвегия...Мечтите за каквото и да е класиране на европейски и световни финали бяха убите от БФС, още когато дадоха Националния отбор на Ицето Стоичков да се учи на треньорство...Убийците на футбола, на икономиката, на здравеопазването, на образованието, и т.н. са в България и се разхождат на свобода.Не ги търсете навън!!!!

Спонсорирани публикации