Рамос разкритикува Пике: Действията му не ни помагат

Защитникът показа недоволството си от своя съотборник
1
Рамос разкритикува Пике: Действията му не ни помагат
Серхио Рамос разкритикува партньора си в отбраната Жерард Пике. Снимка: БТА

В испанския национален отбор може да се стигне до сериозно напрежение, след като Серхио Рамос си позволи да критикува действията на съотборника си Жерард Пике.

Защитникът на Барселона все по-често влиза в заглавията по неспортни причини и настрои срещу себе си доста от феновете, които дори си позволиха да го освиркват по време на последните срещи на иберийците. Според звездата на Реал Мадрид Серхио Рамос подобни действия определено вредят на отбора.

"Ясно е, че всички носим вина за случилото се и може би аз на първо място. Допускал съм много грешки, но съперничеството между Барса и Реал, както и неговите последни действия, определено не ни помагат. Няма как феновете да бъдат доволни, но и честно казано не съм изненадан, че това дойде от него", заяви Рамос след победата над Македония снощи. Той коментира и празнуването в нощен клуб в Хихон след двубоя със словаците.

"Треньорът вече го каза – бяхме пуснати в почивка и мисля, че на това се отдаде твърде голямо внимание. В крайна сметка живеем в демократична страна и всеки прави това, което иска, макар и според правилата от съблекалнята. Създава се излишно напрежение, което не е полезно за състава", добави Рамос.

Думите му обаче определено могат да увеличат напрежението вътре в тима, след като един от най-големите проблеми на испанския футбол винаги е бил именно разделянето на лагери от Реал и Барса, нещо с което Луис Арагонес и Висенте дел Боске успяха да се справят напоследък.

Още футболни новини от света четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Мартин преди 8 години
Ако това наистина са футболисти и то професионалисти, а не лекенца на който им се плащат диви пари да бутат 1 топка по терена по минимум 90 минути, в националния "няма мое няма твое, всичко е НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР" Какви са тия простотии, да се делят на лагери "Барса" и "Реал", това да не ви е детската градина бе? Я се стегнете палячовци.