На мача Турция vs Гърция – бурни освирквания

Докато отборите отдадават почит на загиналите, стадионът крещи
18 ное 2015 11:22,
186
На мача Турция vs Гърция – бурни освирквания
Снимка: архив Reuters

Турският национален отбор по футбол, заедно с гръцкия, запазиха минута мълчание в памет на жертвите от атаките в Париж. Турските футболни фенове обаче не запазиха мълчание, а вместо това стадионът бе оглушен от освирквания.

Спортните събития в Европа и Америка започваха с минута мълчание, включително на стадион Уембли, където Франция се изправи срещу Англия. Английските фенове дори запяха Марсилезата.

Турският министър-председател Ахмет Давутоглу и гръцкият му колега Алексис Ципрас присъстваха на мача в знак на помирение между страните, съобщава Ройтерс.

Вижте във видеото кадри от минутата мълчание: 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
23
 
! Отговори
Китов преди 8 години
До Анонимен 116Затова ли говориш против страната, която ти е гарантирала тази свобода? Бъди сигурен, че такава свобода в Анадола няма. Затова не си там и ще си останеш анонимник.
71
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция умишлено задържа 3 млн. бежанци за да манипулира яко! Щото ако ги отприщи в един момент уеуе майкоооооо! Това им е най-силното биологично оръжие
70
3
 
13
 
! Отговори
Балканец преди 8 години
до анонимен тюрк-менТакива като теб са ми ясни,защитават чужди държави и живеят в трети.Тюрлюгювеча важи в пълна сила при вас! Я ми кажи ,доволен ли си как протича ислямизацията или има още какво да се добави?
69
5
 
9
 
! Отговори
Граматиков преди 8 години
До Анонимен 108Турчин, преди да правиш забележки за правописа, научи се ти да пишеш правилно или по-добре отиди да живееш в Азия и забрави нашия език. Най-добре в Диарбекир, да правиш малко любов с кюрди. Пише се "придобивам", ***.
68
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До офф топик; Виждам,че се интересуваш от "наказателно право" а ме заплашваш. Знаеш какво може да ти се случчи с тези заплахи нали? Но както и да е, по-добре научи правописа, за кибрита разбрах но що е това "БЕНДИН"?а ДАЛИ СИ *** много не си личи от писанията ти - и това е същественна черта на българина. Българинът разбра ,че в *** туризма има пари и започно да се самопредлага вместо съпругата,сестрата, снахата и дъщерята.За това бългринът предоби доста женски маниери...Слагаве ние,вие търпите
67
3
 
14
 
! Отговори
изнервен преди 8 години
До 92 и 95 анонимник, вероятно един и същ. Абсолютни глупости си написал. Не ни прави на балами, освиркването беше на минутата мълчание, а не на химна на Гърция, например. Не с тези номера, гад*алският манталитет го знаем.
66
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До офф топик; "Клаха народа си ,както турчин не го е клал" Антон Страшимиров-български писател. В света няма такава злобна и коварна нация като българите. Няма и такава кръвожадна, няма съседна страна която да не е пропищяла от издевателствата ви през последните 103 години. Но това което направихте със собственния си народ задминава всички зловещи исторически събития. От 1878 година докарахте страната до пълен банкрут. Най-плодородните земи, най-красивите планини сега пустея защото сте диваци.
65
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До офф топик; Трябва да знам езика, привичките, начина на мислене, - с една дума начина ви на живот за да мога да се боря с вас. Ти постоянно мислиш и спонаваш за "скопяване" да не би да имаш проблем с гениталите. Ако си жена да не би да не си задоволена? Лесно,няма смисъл да пътуваш чак до Брюксел на известната улица. Искам да ти подаря 3 дневна екскурция до Истанбул-там ще бъдеш така задоволена,че няма да мислиш друг път за "скопяване" даже и за генитали.А кой къде ще живее е само право.
64
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До офф топик;Достойнството на българина:Лъже,граби и руши собственната си държава, после крещи,че други са виновни за това. Изпрати на "гурбет" всичкоженско в племето си, те сега красят витрините на ул." Аерскот"-Брюксел. Българката стана синоним на световна к*рва, жената по витрините а мъжът в кръчмата и пак се оплаква,че други му пречат да се реализира. За какво достойнство ми говориш като всяко семейство в родината ти търгува с живата плът на жена си,дъщеря си,снаха си,сескта си?Достойнство?
63
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До акуд; А ти знаеш ли какво може да ти се случи за това което си писал? ДАНС "зорко следи за ислямски тероризъм" а следи ли ДАНС за заплахи срещу чужди държавни глави като тази заплаха отправена от "акут" и какво прави за предотвратяването им? Аз знам,че географската територия наречена на тюркското племе българи-България в момента не е държава а сбирщина от главорези и пладнешки обирджий но все пак е редно такива които заплашвад други с физическа смърт да бъдат смазани.Или искам много?***
62
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много злоба в този малък и жалък народ. Оправихте вашата си ***,че дойде ред на другите държави. Вижте се гладни, боси, въшлясали, болни, недохранени, недолекувани индивиди се опитват да дават наставления на една държава като Турция. Оправете първо вашата си ***, пък кое как ще направят турците си е тяхна работа. Хората показаха на Ципрас, че поведението на Гърция като съюзник от НАТО никак не е почтенно.Гърция подпомага и толерира терористичната организация ПКК. За това бяха тези протести
61
11
 
7
 
! Отговори
европеец преди 8 години
Турция веднага в ЕС?
60
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен92; По-скоро в бъдеще ЕС ще иска да влезе там където е Турция защото скоро такова чудо като ЕС няма да го има. Ха на бас,че в близките 10-15 години геополитиката и новата стратегия ще доведат до коренни промени в политиката на Европа. В тази политика Турция няма да е "на страна от всичко" а ще е в центъра на действията и политиките-даже и водеща страна. Поживьом и увидим. Но примерно вие никога няма да сте страна членка на Г-20;Не се сравнявайте с Турция-Нереде Янбол,нереде Истанбул
59
13
 
8
 
! Отговори
много злоба преди 8 години
Протестите на стадиона бяха насочени не към друго а лично срещу Ципрас и гръцкото правителство защото през 1999 година Гърция даде паспорт,подслон и закрила на главатаря на бандата ПКК Абдуллах Йоджалан.В момента в Гърция има заведено дело от Йоджалан против гръцката дърожава,чя го е предала на Турция.Нима българските запалянковци не бяха тези които искаха саморазправа с Мюслюманите от Пловдив пред джамията? Пременил се е Илия и пак в тия.Недейте,в злобата и омразата сте в пъти по-вече от турци
58
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се забрани на Турция да участва за 10 години минимум в каквото и да е било спортни прояви. И тези хора искат да влязат в ЕС - НИКОГА!!!!!!!!
57
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе, балканец ***, за теб правопис има ли?
56
4
 
17
 
! Отговори
Излизам преди 8 години
Айде сега ***, като са такива фанатизирани из*оди и не показват капка уважение към невинните жертви, аут от УЕФА и да си играят с другите араби из Азия.
55
3
 
6
 
! Отговори
До балканец преди 8 години
Не няма такава идеятя европа особено белгия и франция са анархия порно навсякаде дори и папата не седи в европа допреди 20 год араби ли нямаше мюслюмани ли джихадисти нямаше със сигорностнеправдата човече ей туй е виновника за това алчноста те арабите си търсат правата не спят кат нас то нали сичката ни е наред излезли 100 да стачкуват за винетките къде са другите офце заспали
54
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Турция вече чужденците не са добре дошли, има голям риск от тероризъм. Отделно има националистически банди, които пребиват без причина, който не им хареса по улиците.
53
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
25год по десет милиарда долара за борба с тероризма спонсориран от франция и англия какво робстово те кюрдите живеят по качествено от теб бе гол ***