На мача Турция vs Гърция – бурни освирквания

Докато отборите отдадават почит на загиналите, стадионът крещи
18 ное 2015 11:22,
186
На мача Турция vs Гърция – бурни освирквания
Снимка: архив Reuters

Турският национален отбор по футбол, заедно с гръцкия, запазиха минута мълчание в памет на жертвите от атаките в Париж. Турските футболни фенове обаче не запазиха мълчание, а вместо това стадионът бе оглушен от освирквания.

Спортните събития в Европа и Америка започваха с минута мълчание, включително на стадион Уембли, където Франция се изправи срещу Англия. Английските фенове дори запяха Марсилезата.

Турският министър-председател Ахмет Давутоглу и гръцкият му колега Алексис Ципрас присъстваха на мача в знак на помирение между страните, съобщава Ройтерс.

Вижте във видеото кадри от минутата мълчание: 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
14
 
! Отговори
Балканец преди 8 години
Хайде турчеещите коментатори тук да си сложат ръка на сърцето и да кажат има ли идея да се ислямизира Европа ?НЯМА ДА СИ ПРИЗНАЕТЕ НАЛИ ,ЗАЩОТО ВИ Е КЕФ И НЯМАТЕ ИНТЕРЕС
51
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Sehitler olmez, vatan bolunmez" (meaning: martyrs may die but the homeland will not be divided)
50
1
 
6
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Еиий!Дадоха ви Китайците клавиатури по 5_ет лева,не ги чупете заради Турците!!!
49
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Щиглицатентатите в турция са вътрешна кюрдска работа. ако не си наясно кюрдите са най-големия поробен народ. в турция живее 30 милионно кюрдско население. за тях това е освободителна война. в случая турските фенове се радват на френските атентати, защото всички мюсулмани искат християните да мрът, колкото и лицемерно пред камерите да обясняват че религията им била мирна. като махнат камерите потриват окф ръце че техните хора пак са трепали беззащитни християни.
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лумпенi има навсякъде, а с Калашник се превръщат в терористи.
47
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм чел за още по-отвратителна селяндурщина, от която ти пада главата от раменете, ама за нея нищо не спомена...
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А-ха на мюслетата май им идва Ренесанса,нещо такова в годините се получава преблизително от 650 г. до сега са 1365 години и гледат да си изгонят Инквизицията като едно време Католиците т.е. Западна Европа се отървала от нея за сметка на Балканите и Изтока и средата на Европа кат Османлиите,Арабите и Перси,които ги приели в едно се сгъстили и хитро се разширили и Америката почти подобно и кат рода се сдушкват и карти си раздали с Англия и сега искат,но магарето на Санчо Панса помни свободата,инат
45
0
 
10
 
! Отговори
до 71 преди 8 години
Има ДПС, защо са ни атентати?
44
7
 
11
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
ми мнооо ясно че така ще реагират - при атентата в Анкара нямаше "прей фор търки" и хората не си слагаха турското знаме като профилна снимка в фейсамедиите промиват яко мозъците в Европа ама Турция не е Европапреди 2 години Франция със същият премиер въоражаваше главорезите в Сирия а сега да ги съжеляваме ... еми нямам какпа съжеление за тия
43
1
 
4
 
! Отговори
до 69 преди 8 години
На теб какво да ти обясняват...
42
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За тези големи патриоти, които псуват турците ще ви кажа: Ако в България имаше, терористичен атентат със повече от 100 жертви и цял свят бе без реакция, а в момента се случи подобен атентат в Франция и се отдава съпричастност към загиналите от всички държави, вие как бих те се почуствали? Те това поведение е лицемерие и пораждащо омраза, а не държанието на феновете, които впрочем скандираха против тероризма и разцеплението, а скандиранията им със нищо не обиждаха загиналите невинни хора.
41
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не купуваме турска стока, а каква да купуваме не каза.
40
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е истинското лице на турците и Турция. Никой, никога не се е и съмнявал във вечната им двулична използваческа политика или поне не ние българите. Тези жални песни за мирния ислям и добрия турчин да си ги пеят на други."По делата ще ги познаете." (А не по думите.)
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хилади земеделци стачкуват на площад Синтагма в Атина. Сблъсъци и безредици. Специалните части обгазяват.
38
17
 
12
 
! Отговори
Мен преди 8 години
Толкова ли не разбрахте,че медиите и нашите медии наймного промиват мозъците?? Може би пък агитката протестира срещу Фифа и срещу двойния стандарт? Когато имаше атентати в Турция кой застана на тяхна страна и кой ги подкрепи? За едни може,за други не,нали така? В Германия добро видях само от турци, не и от немци. А миналта година за първи път бях в Истанбул на разходка и да ви кжа, че са в космоса няма да е лъжа. Ние сме си комплексари и хейтъри,това е истината. Жалко.
37
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АЛЕКСИС ПАПАНДРЕУС два острова не можахте да се справите пък искате Истанбул и Измир.
36
2
 
23
 
! Отговори
акуд преди 8 години
ердоган трябва да бъде отстранен физически
35
2
 
23
 
! Отговори
карина преди 8 години
Напоследък доста се пише за просперитета на Турция, че е фактор в света, до къде е стигнала и прочие. Е, питам аз - до къде е стигнала ????????????????
34
3
 
4
 
! Отговори
Mitko преди 8 години
V Turciq po stara tradiciq vmesto mulchanie se zavyrta edin mazen kiuchet pod nadslov (Djandem Atakluru Fransu) sled tova se kre6ti da go dyhat Kiurdite (Partizan Kurdurlu cok sikish) v tip Merkel hanum koc kocaban buik buzuk i te tva ti e igrata v Evropa :P
33
4
 
38
 
! Отговори
Az преди 8 години
Напишете инстината - турците викаха "Аллах Акбар", т.е. открито възхваляваха делото на убийците в Париж !!! Резултат от управлението на Ердоган ислямиста. Как би коментирала Меркелица много ми е интересно.