Резил в Япония! Националите паднаха с 2:7

Слънцето за България залезе в страната на изгряващото слънце
Обновена: 3 юни 2016 15:43 | 3 юни 2016 15:43, Красимир Ангелов
140
Резил в Япония! Националите паднаха с 2:7
Снимка: Булфото

Националният ни отбор по футбол записа срамна загуба в своя първи мач в Япония. Възпитаниците на Ивайло Петев бяха унижени с 2:7 от домакините.

Мачът започна перфектно за "самураите", които поведоха още в 4-ата минута. Тогава Кашиваги центрира в наказателното поле, където Оказаки бе оставен непокрит и откри резултата с глава. 120 секунди по-късно попадение на деветката на японците беше отменено заради засада, а в 14-ата Митрев демонстрира класа. След центриране от корнер се получи меле в наказателното поле и Сакай засече с глава, но вратарят плонжира и изби.

След 22 минути игра България създаде първото си чисто положение. Михаил Александров центрира отдясно, Димитър Рангелов надскочи Моришите и засече с глава точно под гредата, но вратарят успя да избие с върха на пръстите си! Секунди по-късно "самураите" удвоиха преднината си. Юто Нагатомо центрира към непокрития Кагава, той надскочи двама наши защитници и с чудесен удар с глава матира Митрев!

След половин час игра "лъвовете" пропуснаха да се върнат в мача. Сакай игра с ръка на аутлинията и съдията отсъди фаул. Ивелин Попов центрира прострелно, получи се меле и в решаващия момент бранител на домакините изчисти. В 35-ата минута кошмарът за възпитаниците на Ивайло Петев стана пълен. Кагава получи пас в наказателното поле, справи се с опеката на Станислав Манолев и с шут от точката на дузпата направи Митрев за трети път безпомощен в срещата.

Този гол напълно стъписа "трикольорите", които вече не знаеха къде се намират и три минути по-късно отново бяха наказани. След късо изпълнение на корнер, последва центриране на далечната греда, където Моришиге свали с глава към Йошида и защитникът нямаше как да сбърка на опразнената врата за 4:0 за азиатците!

Началото на второто полувреме не предложи нищо различно и домакините стигнаха до нови два гола. Първият падна в 53-ата минута и беше дело на Йошида, който се разписа за втори път в двубоя. Това стана след продължителна атака на Япония, при която Киотеки центрира по земя успоредно на голлинията, където защитникът направи добавка за 5:0! В 57-ата току-що появилият се на терена Усами също записа името си сред голмайсторите. Сакай центрира на задната греда, там резервата Усами овладя и със силен удар по диагонала в далечния ъгъл е точен за 6:0!

След почти час игра България вкара почетно попадение. Мишо Александров получи чудесен пас, излезе сам срещу вратаря и майсторски го прехвърли за 1:6. В средата на второто полувреме Усами можеше да вкара нов гол за Япония, след като стреля от малък ъгъл, но сантиметри не му достигнаха да намери целта. В 82-ата минута България вкара втори гол. Венцислав Христов се пребори за топката, върна леко назад към Галин Иванов, който с прекрасен пас намери Чочев. Той се пребори с Едно и с плътен шут по земя направи 2:6.

Така се стигна до 87-ата минута, когато Асамо оформи крайното 7:2 за Япония. Той буквално се изгаври с Терзиев в наказателното поле и защитникът на Лудогорец го фаулира. Потърпевшият застана зад топката и не сбърка, правейки резила за България още по-голям. До края не падна нов гол и нашите напуснаха мача с наведени глави.

Реакции след загубата на националите четет в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
5
 
! Отговори
Тези преди 7 години
да не са играли тай-брек в тениса?
45
2
 
2
 
! Отговори
Chubaka преди 7 години
Защо се ядосвате бе хора за тея репей, всичките са Мили Котета.
44
3
 
4
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
Петев, римуващ се на бутка миризлива, ти Мокет невчесан, ти Шмъркане, трябва да ви хванат фенове на някой отбор и да ви изпочупят все 206-те кости, че да си тръгнете ли трябва да стане?!
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не си губете времето да гледате националният отбор по футбол .Трябва да ми плащат тока за да си пусна телевизора за тези инвалиди !Няма футбол и това доказателството !
42
2
 
8
 
! Отговори
Е чак пък преди 7 години
Чак пък резил. Аз не виждам нито срамно да паднеш от футболния колос и великан Япония.
41
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Angeloff, къде го видя Станислав Манолев - некой те е излъгал бе, пишеме си ние, срамота е!
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе треньора не го ли изгониха феновете на Левски, като искаше да им е треньор.Понеже не става за Левски го направиха на националния. Защо ???
39
2
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Португалия, Македония еуфория. Японците ни спукаха въздушното балонче на което летяхме и ни преземиха където ни е мястото.
38
2
 
8
 
! Отговори
Дегоба преди 7 години
ЦСКА Етрополе ще оправи нещата.
37
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С колко гола трябва да падне отбора ,за да си тръгне един нещастен началник на БФС !С колко да е рекорда с 10 или 20 гола бе ???
36
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Благодарим ти Бойко,благодарим ти Пеевски,вие закрихте и унищожихте българският футбол заради ФК Леевски,този срамен резултат е благодарение на вашият труд.Футболистите не са виновни
35
1
 
7
 
! Отговори
Руди преди 7 години
Ей Петев като се върнеш, оставката, багашчето, автобуса и право за село Баховица Ловешко. Ти си слаб треньор, с парите на гела всеки го може, в Кипър имаш някакъв проблясък, но кой го брои кипърското първенство.На всичко отгоре си и страхливец като мъж,знаеш защо нали.
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ви кажа честно, напуши ме спях като прочетох резултата. Къде са тръгнали тези наши аматьори. Вече и Лихтенщайн може да ни се опре в мачовете.
33
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това което им се размина срещу Португалия се получи днес.Благодарете на Борисов и Пеевски и лобито им за ФК Леевски,Благодарете на Дора ,на Боби ,на Венци на Емо на Наско на лелите им на майките им на жените им големи благодарности това са резултатите на тяхният труд .
32
1
 
3
 
! Отговори
резил преди 7 години
Петев да си подава оставката. Сякаш гради отбор за антипрофесионалната ни А група, а не за участие на световно. Не знам къде сте видели добър коефициент за победа на Япония. Виж за победа на дружина петевска имаше здрави коефициенти.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Испания - България 13:0 най-голяма загуба.
30
2
 
18
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Експериментът да се играе само с вратар за пореден път излезе неуспешен. Ако Малката Перука беше на вратата резултатът щеше да е двуцифрен.
29
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обикалят си държавите нищо че са инвалиди във футбола .Ама Камбуров не е викан в национала ,а Бербатов не иска да играе заради началниците наБФС задавени от парите на дъжавата .Така в национала играят само удобните на Б.Михаля от заведенията и кръчмите .
28
4
 
4
 
! Отговори
Японски патриот преди 7 години
Направихме ви г... те като японското знаме!
27
4
 
7
 
! Отговори
SD преди 7 години
Екскурзиантите да си платят разходката до Япония .БФС да го закриват , а ПЕРУКАТА да си посипе плешивата тиква с пепел .Вчера , оня ,,локомотивец,, рева , като малко дете . Ето с такива далавераджии няма да има футбол.

Спонсорирани публикации