САЩ и Канада искат да изритат Русия от Рио 2016

Руските спортисти целенасочено взимали допинг от 2 години
17 юли 2016 15:15,
64
САЩ и Канада искат да изритат Русия от Рио 2016
Снимка: Reuters

Антидопинговата агенция на САЩ, заедно с тази на Канада, са подготвили писмо, с което ще поискат отстраняване на Русия от Олимпиадата в Рио де Жанейро, съобщи Ройтерс, цитирана от "Фокус". 

Още по темата


То ще стане достъпно след няколко дни, когато ще излезе докладът за това дали руските атлети са взимали допинг целенасочено на зимните Игри в Сочи през 2014 година.

Очаква се искането да бъде подкрепено и от Германия, Япония и Нова Зеландия. Желанието на антидопинговите агенции е Международният олимпийски комитет да вземе решението до 26 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: канадаСАЩРусияРио 2016
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
1
 
! Отговори
цирк преди 7 години
Докато тази държава САЩ е има, не само Русия но и целия православен свят ще си има проблеми с нея. Без нея света ще е много по мирен.
36
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мда, те американските анаболни и стероидни чудовища са чисти като сълзица.
35
2
 
12
 
! Отговори
Аз Малдив преди 7 години
Следващото което ще поискат е направо да им изпратят медалите по пощата, че не им се ходи в Бразилия заради Зика.Безкрайна дебелоока лакомия и простотия!
34
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мачкай надрусаните руски свинее! Азиатската изметт трябва да си стои у кочинатаа при недоклатенотоо недоносеноо джудже!
33
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Американците докато се чудят как да извадят очите на руснаците, май ще им изпишат вежди. Прекалената пропаганда води до обратен ефект, но докато се усетят ще е вече късно.
32
4
 
23
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 7 години
Сащ включиха и леката атлетика в самоубийствената си война срещу Русия!
31
4
 
17
 
! Отговори
голяма веселба преди 7 години
На американците им е по-интересно да се избиват помежду си, от колкото да се бият с руснаците. При стрелбата на бели срещу афроамериканци и обратното, пада голяма веселба. Годишно 30 хиляди американци са убити от други американци, с огнестрелно оръжие. Годишно 1000 американци са застреляни от американските полицаи. Американците никога не могат да убият толкова много руснаци в една конвенционална война!
30
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех, жалко. Сега ще ни лишат от удоволствието да гледаме как американските атлети мачкат анаболните спортяги на рашата.
29
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май само така янките и канадците могат да спечелят медали... Отстраняване на конкуренцията с удари под кръста. Шарапова я прецакаха по учебник. Знаеш какво ползва и го обявяваш за допинг. Чиста работа! А твоите хора са "целите в бяло", дори когато и слепец може да види, че зобят с лопатата!
28
6
 
25
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
"Путин каза че няма да слуша какво му казва Запада и анексира Крим.Обама каза,че това ще му струва много скъпо!"По-интересно ще стане,когато Путин каже,че войната на Запада срещу Русия ще им струва ВСИЧКО-живот и богатство!Засега само им го намеква индиректно,чрез не толкова високопоставени политици.Стремежът да се унищожи Русия и то с користни цели,няма как да не бъде наказан!Естествено и Русия ще плати тежка цена,но ще оцелее.От западните страни ще оцелеят само тия,които не участват в войната
27
38
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато руснаците не разберат, че "И Хляба, И Ножа" е в Запада вечно ще са недоволни и пренебрегнати !
26
5
 
18
 
! Отговори
пророка Олег преди 7 години
До Анонимен 21Ако искате да разрешим само на рузките ид йоти да взимат допинг?Та да се радвате на медали..ИМА ЛИ НУЖДАА ТОЗИ КОМЕНТАР.ТОВА Е ЦВЕТА НА СОРОСОИДДНАТА ГМЕЖ, КОЯТО ПЪЛНИ ФОРУМИТЕ С ИДИОТЩИНИ.
25
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 32 колега , абе ти явно имаш вътрешна информация какво е станало, кой кого анексирал и как. такива гурбетчии като тебе съм ги срещал много по света. НАТО да е дало някаква достоверна информация за т.нар. военни без опознавателни знаци???? само бълваха дезинформация и снимки отпреди 3 години. Американците отдавна нямат нищо общо със следвоенна Амерка, когато страната и хората бяха други. Американската мечта умря. Хората бачкат за 1200-1500 долара на месец. Повярвай ми !!!!
24
0
 
19
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
То и за Турция трябва да има бойкот във всички области при положение, че 5 години изпраща свои войски преоблечени като Джебхат Ан Нусра без опознавателни знаци да се бият срещу законното правителство. Виж клиповете в u tube, които са качени!
23
8
 
30
 
! Отговори
ЕЙ преди 7 години
Ей голям страх. Голям напън за конфронтация с Русия. Тея маймуни искат да ни вкарат в конфликт. И използват даже спорта. Що не проверяват собствените си спортисти. Винаги след време разбираме за тях колко са зобили.
22
37
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално е да ги изритат, спорта не се нуждае от руснаци. Следващата стъпка е бойкот на световното по футбол и нека им седят празни стадионите да фалират. хахаха
21
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците не разбраха ли, че за тях Олимпиада може да има, а може и да няма...каквото каже Обама. Точка !
20
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Олимпиата за пореден път заложник на политиката.
19
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин каза, че няма да СЛУША какво му казва Запада и анексира Крим. Обама каза на Путин, че това ще му струва много СКЪПО !На някой нещо да не му е ясно !!!?
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 5дори и от България)))